Moderator : "Nyls" aka NylsFA
Eu unu nu inteleg de ce multi cred ca FA e foarte slab....sincer eu cred ca e f bun...poate chiar cel mai bun!!!
Cine a zis ca FA e slab? Eu chiar nu am auzit pe nimeni sa zica asta, chiar opusul de fapt.
PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans
My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
eu mereu aud ca FA e slab!!!are dmg mic def si restu...bla bla bla...
Care imi zice si mie o combinatie f buna de combo la FA....eu folosesc GM>Shadow Shot>CRIT>Fire si Stone Cannon!!!Voi ce ziceti sa folosesc????
Last edited by Little_B; 12-02-2008 at 12:19. Reason: DBL POST
si io ce sa zic aici?
Daca tot e vorba de sfaturi, se merita sa bagi puncte in lower defense la FA?
PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans
My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
Da, la fel kum se merita sa bagi puncte in blind.
S-ar putea sa nu le vezi utilitatea in pvp (pe ch7, lower def e cool), dar in pve ai s-o vezi sigur.
ma intreba cineva ieri in joc ce combo folosesc pt pvp si pve
pve: gm(lvl9)-shadowshot(lv20)-poison(lv20)-critshot(lv20)
fara combo si monstrii stau stanuiti de gm in permanentza daca se folosesc skilurile fast si fara intarziere.
pvp:
1. vs Wiz= critshot(lv20)-shadowshot(lv20)-teralance(lv20)-stonecanon(lv20)-gm(lv9)(daca ai bani si-ti permiti la fiecare combo din asta pune gm la lvl 20)
alta vatianta
critshot(lv20)-shadowshot(lv20)-teralance(lv20)-stonecanon(lv20)
depinde cat e de puternic wizz cu care te bati
2: vs FA= critshot(lv20)-gm(lv9)-shadowshot(lv20)-stonecanon(20)
la fel de bine se poate folosi prima varianta de la wizz
PS: intotdeauna vs rangeri e bine de folosit doar o singura data GM sau in functie de cat de puternic este rangerul poti inclocui gm cu alt sckill cu low casting time.
3: vs wa,bl,fb.fs(sword)- cirtshot(lv20)-gm(lv9)-shadowshot(lv20)-stonecanon(lv20)-teralance(lv20)
aici trebuie tinut cont cate skiluri casteaza innainte de gm. e bine ca innainte de gm-ul de la maleee cu in skill, tu sa dai cu gm(te da in spate si castigi un pic de timp pana vine el la tine sa dea cu gm-ul lui si daca ai noroc poate nu mai apuca sa-l casteze)
PS intotdeauna vs malee trebuie sa dai de 2 ori cu gm de 2 ori cu crit shot
-------------
barile de combo se schimba foarte des pt ca mereu mereu trebuie apelat la alt combo ca sa-ti poti bate adversarul care in putin timp a devenit mai puternic. eu momentan asta folosesc acum in momentul de fatza. nu functioneaza mereu dau sunt ok.
--------------
la war chanels:
cand sunt mult mai multi decat voi NU STATI NICIODATA in combo. daca stai in combo esti mort mai repede si puteti pierde mereu.
shadowshot-critshot-gm( astrea sunt skilurile care trebuie sa le ai pe bara cand va bateti cu pops care sunt mai multi de cat voi la numar)
stati mereu in party ca sa puteti da din cand in cand cate un heal la cine trebuie.
invatzati pe cei din party cu voi( melee characters) , NU TREBUIE SA STEA IN COMBO. sa foloseasca doar gm si pe urma fade back spre rangeri. rangerii intre timp casteaza shadow,gm , heal cine are nevoie dintre melee apoi dash in alt loc si iar castati 1-2 dmg skills pe acelasi imamic care l-ati lovit inaninte. loviti mereu ce loveste meleee character si nu va opriti decat cand inamicul este mort.
combo la un war unde sunt mult mai multi decat voi nu aveti sanse sa castigati.
sal.daca am uitat parola din joc *** o pot afla?si nu mai stiu nici secret answer ca sa dau reset la parola.ma puteti ajuta .va rog mult mult de tot
Nu cred ca ai postat unde trebuie.....
Farewell
http://forum.cabalonline.com/login.php?do=lostpw
incearca aici. nu cred ca iti trebuiesc intrebarile![]()
sal.va rofg mult sa imi ziceti si mie *** pot afla parola din joc daca am uitato pls pls .
M-am apucat recent de FA pentru ca mi sa parut o clasa frumoasa si pt ca nu am mai avut ocazia sa joc pe un FA si din dorinta de pwn pe TG si din obsesia pt mytril bow :X
Mithril bow e urat, mare si grosolan.
FA-ul va sparge pe totzi ... xD *look's at sig* .. oh **** , nvm !
Cat despre mithril bow .. e frumusel , nu potzi zice ca e urat , totusi e mithril .. dar .. la urma urmei .. ce pot sa am un batz care scuipa cu semintze daca da dmg rezonabil si are enchant-uri bune ..![]()