UGTV
Results 1 to 16 of 16

Thread: Pt dl.Little_B

mindburner's Avatar

Character Name
     Mindburner
    Character Level
      11x
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

Default Pt dl.Little_B

Nu inteleg de ce ma pui pe mine la flameri atunci cand toti aia mai mari de pe forum ma iau pe mine la misto(asta se numeste flaming) si comentarii de oameni plini de ei...se pare k si tu faci legea pe forum asta dupa preferinte si dupa prieteni fara a lua in considerare adevaratele intentii ale cuiva...deci...nu are rost sa mai comentez pt k iara spui k fac flaming
    I came...I saw...I conquered !!!

Proud member of KnightsOfShadow Guild

Ravenutzzz!'s Avatar

Character Name
     XxXRavenutzXxX
    Character Level
      growing
    Character Class
      Blader

un singur om decide cine, unde ajunge rezulta comunism...
    welcome to Romanian Section
    Ravenutz - Mercury - Capella
    Impossible is the goal to reach

mindburner's Avatar

Character Name
     Mindburner
    Character Level
      11x
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by Ravenutzzz! View Post
    un singur om decide cine, unde ajunge rezulta comunism...
    welcome to Romanian Section
    Thank you Ravenutzzz...vezi unde vreau sa ajung...nu e prob mare...k si in joc tot cu strainii ma inteleg mai bine,romanii(majoritatea)obisnuind sa scameze si sa iti ia tot neamul la prezenta )
    Last edited by mindburner; 12-02-2008 at 17:39.

Little_B's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

well, gandirea mea bruta , este asa :

pana nu ai ajuns tu pe acel thread, nu a fost flame in threadul ala , de cand ai venit tu , FLAME !

chill ca mai ai doar 9 zile , si nu e asa grav :P
    macar bucura-te ca poti ajuta cumva comunitate! Ai fost un exemplu, ce e drept negativ .

edit* daca tu nu faci flame , de ce ai facut threadul asta, ca are doar "flaming purposes"
    puteai bine merci sa imi scrii un mail, ca ai adresa(in acelasi thread in care faci flaming)
    SAU SA TRIMITI UN BINECUVANTAT PM!
    Last edited by Little_B; 12-02-2008 at 20:02.
    ...sunt inofensiv, da' gandu' meu e criminal.

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by mindburner View Post
    Nu inteleg de ce ma pui pe mine la flameri atunci cand toti aia mai mari de pe forum ma iau pe mine la misto(asta se numeste flaming) si comentarii de oameni plini de ei...se pare k si tu faci legea pe forum asta dupa preferinte si dupa prieteni fara a lua in considerare adevaratele intentii ale cuiva...deci...nu are rost sa mai comentez pt k iara spui k fac flaming
    *** vad eu treburile :

Ai venit , ai inceput sa arunci in stanga dreapta ca la nivelul tau nu te bate nimeni , te-ai luat in gura cu cativa pe forum ca sa nu se mai dea mari si sa nu mai fie plini de ei, cand ai vazut ca toata lumea gandeste la fel (numai tu nu) te-ai gandit sa iti ceri scuze ca sa nu pari aiurea. Acum , dupa ce ti-ai cerut scuze in nu mai stiu ce post , il tragi la raspundere ca de ce te-a pus la flame list . Aia e temporara oricum dar stii ce nu inteleg ?

Daca tot vrei sa nu fi trecut la flames de ce nu ai inceput sa postezi consctructiv . Printre primele tale posturi am vazut doar : La nivelul meu nu ma bate nimeni , ai skills ca low pt nivelu tau baiete (nu mai stiu cui te adresai), Trapez nu mai fi ironic , etc.

Cand intri intr-o comunitate intri smerit , faci prieteni si pe urma incepi sa glumesti cu ei . Nici eu nu imi permit sa glumesc in orice cu Ravenutz sau Trapez sau altii mai vechi si eu joc Cabal de 1 an si . Ma indoiesc ca tu ai avea motive .

Cealupan's Avatar

Character Name
     ChaSSeR
    Character Level
      129
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by RatzaTM View Post
    *** vad eu treburile :

Ai venit , ai inceput sa arunci in stanga dreapta ca la nivelul tau nu te bate nimeni , te-ai luat in gura cu cativa pe forum ca sa nu se mai dea mari si sa nu mai fie plini de ei, cand ai vazut ca toata lumea gandeste la fel (numai tu nu) te-ai gandit sa iti ceri scuze ca sa nu pari aiurea. Acum , dupa ce ti-ai cerut scuze in nu mai stiu ce post , il tragi la raspundere ca de ce te-a pus la flame list . Aia e temporara oricum dar stii ce nu inteleg ?

Daca tot vrei sa nu fi trecut la flames de ce nu ai inceput sa postezi consctructiv . Printre primele tale posturi am vazut doar : La nivelul meu nu ma bate nimeni , ai skills ca low pt nivelu tau baiete (nu mai stiu cui te adresai), Trapez nu mai fi ironic , etc.

Cand intri intr-o comunitate intri smerit , faci prieteni si pe urma incepi sa glumesti cu ei . Nici eu nu imi permit sa glumesc in orice cu Ravenutz sau Trapez sau altii mai vechi si eu joc Cabal de 1 an si . Ma indoiesc ca tu ai avea motive .
    +1

Si eu cam tot de un an joc cabal .. si tot nu imi permit glume fatza de niste persoane , din pur respect ... Respecta si vei fi respectat
    http://forum.cabalonline.com/image.php?type=sigpic&userid=640&dateline=12078974  94

mindburner's Avatar

Character Name
     Mindburner
    Character Level
      11x
    Character Class
      Wizard

Atunci dak toti ganditi la fel o sa-mi schimb tipul de abordare k sa fie toata lumea multumita si sa nu mai fiu eu vazut k instigator,dar nu am glumit cu nimeni si nu am spus k sunt cel mai bun la lvl meu(este doar o deformare a intelesului) ci doar am contrazis pe cineva care sustinea k FA este cel mai bun in PvP si atat...ajungand sa se transforme ideea mea in faptul k eu sunt cel mai bun...oricum...dupa c.um a-ti observat nu folosesc limbaj inadecvat si incerc sa inchid acest subiect cu amandoua partile multumite...

RatzaTM's Avatar

Character Name
     None
    Character Level
      1

Quote Originally Posted by mindburner View Post
    Atunci dak toti ganditi la fel o sa-mi schimb tipul de abordare k sa fie toata lumea multumita si sa nu mai fiu eu vazut k instigator,dar nu am glumit cu nimeni si nu am spus k sunt cel mai bun la lvl meu(este doar o deformare a intelesului) ci doar am contrazis pe cineva care sustinea k FA este cel mai bun in PvP si atat...ajungand sa se transforme ideea mea in faptul k eu sunt cel mai bun...oricum...dupa c.um a-ti observat nu folosesc limbaj inadecvat si incerc sa inchid acest subiect cu amandoua partile multumite...
    Eu ti-am explicat doar ce s-a inteles din modul in care te-ai exprimat . Am observat ca macar limbajul e decent . E si asta o parte buna macar . Incearca doar sa asculti si sa tii minte tot ce se zice pe aici, sa te integrezi in grup si o sa vezi ca lumea nu e absurda sau monotona . Trebuie doar sa nu incepi cu stangul .

PS : Un FA facut foarte bine nu are rival in pvp din cauza knockbackurilor de pe lances and skills . Am dat un duel cu un nene si ma tinea numai in cur cu tot cu combo . So i guess it sucks.

mindburner's Avatar

Character Name
     Mindburner
    Character Level
      11x
    Character Class
      Wizard

K )...ma bucur k ne putem intelege...intr-adevar FA da ownage in PvP chiar si dak este putin mai slab dotat decat oponentul dar mie nu mi s-a parut corect sa fie spus k un adevar universal valabil k FA este suprem in orice PvP pt k mai exista si alte clase care sunt bine dotate si pot bate FA,mai greu ce e drept,dar conteaza si experienta jucatorului "dupa parerea mea",in proportie de 20%...puteti sa ma contraziceti k nu ma supar dar va rog nu folositi injurii ca "needucat" sau "de la tzara"dak nu sunteti in cunostiinta de cauza si nu ma stiti in persoana...va multumesc

Character Name
     RazvyPoWeR
    Character Level
      LVL 60
    Character Class
      Wizard

Chestia asta am facut eu pe zhyper mu forum care e un forum la fel la acest , membri posturi , etc.

Ma-m luat de mai multi dar nu stiu de ce , cu motive mici si.... dupa o saptamana ma-m potolit , si dupa cam 8 luni am observat ca unii nu ma vedeau asa bine si alti nu ma placeau... :|

Stiu ca e oarecum off topic dar o spun oricum: FA este intr-adevar f puternic dar dak e folosit inteligent. Eu am blader si am mancat la FA pe paine (blade scud se pricepe foarte bune la diminuarea rapida si consistenta a HP-ului) cu conditia sa nu foloseasca tertipuri de genul fade step, roll sau dash (skill-uri care de altfel nu se folosesc intr-un duel corect)

Nicu's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      164
    Character Class
      Warrior

*** se intra in lista? hmm putina publicitate nu stica XD

Little_B's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      16x
    Character Class
      Warrior

bravo, bravo

+1 pentru puterea de a reinvia threaduri moarte de sute de ani
    ...sunt inofensiv, da' gandu' meu e criminal.

sharker5000's Avatar

Character Name
     Rulemaker
    Character Level
      116
    Character Class
      Force Archer

Smile

)=))lol..sa ia unu makr de pe pagina 12
    name:Titanluke lvl:118 rank transcender/master-procyon;guild: HeartOfDarkness
    name:solitaro lvl 96 rank dual transcender-no nation guild:HeartOfDarkness

Character Name
     RazvyPoWeR
    Character Level
      LVL 60
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by Little_B View Post
    bravo, bravo

+1 pentru puterea de a reinvia threaduri moarte de sute de ani
    Te ajung la posturi !

Nicu's Avatar

Character Name
     Majduleen
    Character Level
      164
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by VRazvan View Post
    nicule m-ai facut de competitie ... incep ca omu' sa citesc threadu de la primul post , tot aveam senzatia ca parca am mai citit desi nu imi aminteam de titlu, ma gandeam *** dracu au postat asa repede la 3 dimneata Ratza si B , ok ma pun sa caut sa prin ce thread a fost cearta si *** de am pierdut-o , ma tot uit prin primele 5 threaduri nimic , dau reresh nimic , intr-un final mi-am dat seama ca probabil ai postat intr-un thread care era pe la pagina 10 .... good job

EDIT : si *** nu era de ajuns , am mai si scris ca un retardat (de la oboseala) am mai stat inca 2 min sa corectez postul asta .... mama masii de forum ....
    hehehe zi mersi ca macar ti-am gasit unde sa postezi ca sa nu te plictiseti la ora 3 ^^
    btw: uuu b traiesti xD ... sry k nu am venit la berica cu voi dar nu cred ca e o idee buna sa ma vad cu dread ... temporar ... eventual ne impacam noi (cred xD)
    Last edited by Nicu; 03-06-2008 at 13:06.