UGTV
Results 1 to 7 of 7

Thread: zbohom CRAPBAL

wlasto's Avatar

Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Status: Offline

Default zbohom CRAPBAL

Po asi štyri a pol roku sa s Vami lúčim.
    Cabal bola fajn, ale všetko čo má svoj začiatok má aj svoj koniec.
    Táto hra išla dole vodou, a bude dlho trvať (ak vôbec) kým sa znova dostane na svoj vrchol.
    Je to celé len o tom kto má hacky, ten je king (česť poctivím). Nepatrím medzi nich a ďalej robiť sa mi nechce.

Prešli sme stovky a ak nie tisíce dungeonov stovky hodín expenia v ktorých. sme sa naučili cabal odpredu dozadu a späť.
    Spoznal som tu veľa ľudí, od kriplov po spoľahlivé osoby. Rôznorodé situácie, ktoré mi pomohli rozvinúť svoje vlastnosti, postupy a systematizácie šetrenia času a maximalizácie výkonu.

Je čas začať sa venovať na plný výkon reálnemu svetu.

Osobitne sa lúčim z CZaSK, ale hlavne Allerim a Mahulienou. Niekedy sa lognem, možno...

Veľa štastia a zábavy všetkým známym aj neznámym

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Tak GL a nekdy se ukaz
    Iam so cute and I know it!

macy's Avatar

Character Level
      190
    Character Class
      Wizard

Tak GL irl ,
    skoda ze teraz ked som dal 190, som cakal ze budeme chodit nake dungy castejsie no , ale neva
    real life je dolezitejsi , sem tam sa ukaz , ( podla mna ta mozno eod3 zaujme ,ale ktovie kedy to bude , to uz budeme mozno aj 200lvl )
    no nic , ved sa ukaz a my tu urcite budeme este .
    -member since 23 jun 2007
    - honor rank 20 (3.3.2012)
    guid ic2 + MAP!

wlasto's Avatar

Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by macy View Post
    Tak GL irl ,
    skoda ze teraz ked som dal 190, som cakal ze budeme chodit nake dungy castejsie no , ale neva
    real life je dolezitejsi , sem tam sa ukaz , ( podla mna ta mozno eod3 zaujme ,ale ktovie kedy to bude , to uz budeme mozno aj 200lvl )
    no nic , ved sa ukaz a my tu urcite budeme este .
    mno, niekedy ma chytajú pokušenia ktorím naštastie odolávam. EoD3, hmm, to si ešte nejaký ten mesiac počkáte, ale myslím, že by ma to nejako extra nezaujalo, nakoľko je to aj tak len o spame ak niesi TR/PL

O pár dní tu vylepím moju ďalšiu prácičku, aby ste videli čo porábam. Síce je už hotová, ale ešte to chce povrchovú úpravu.

zatiaľ houk a zdar

Alleri's Avatar

Character Name
     (GA)Alleri
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by wlasto View Post
    mno, niekedy ma chytajú pokušenia ktorím naštastie odolávam. EoD3, hmm, to si ešte nejaký ten mesiac počkáte, ale myslím, že by ma to nejako extra nezaujalo, nakoľko je to aj tak len o spame ak niesi TR/PL

O pár dní tu vylepím moju ďalšiu prácičku, aby ste videli čo porábam. Síce je už hotová, ale ešte to chce povrchovú úpravu.

zatiaľ houk a zdar
    Nedelej jarunu a koukej prijit, moje FA ma lvl 180 tak to bude masakr ... taky ma novej orb ... helmu ... hm Je doclea OP
    Iam so cute and I know it!

wlasto's Avatar

Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by Alleri View Post
    Nedelej jarunu a koukej prijit, moje FA ma lvl 180 tak to bude masakr ... taky ma novej orb ... helmu ... hm Je doclea OP
    Neriešim, zatiaľ určite nie, riešim iné priority. Takže Jaruna so mňa nejaký ten čas bude.

Inak, vraj začiatok roku 2013 crapbal 2

v Korei koncom októrba alebo tak, mno na to som normálne zviedaf.

dosť dobré

Last edited by wlasto; 16-09-2012 at 19:24.

wlasto's Avatar

Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Fúha, no len tak som si prepočítaval, ako dlho by som zarábal na nový blade.
    Podľa predpokladu bližšie neurčeného rozpisom súčtov, boli nadobudnuté čísla, ktoré ukazovali čas tri a pol mesiaca v jednom kuse a siedmych mesiacov 12 hodín denne na to, aby som "zarobil" 10b. Čo je celkom slušný obnos na nový meč. Ak by mi nepadol (ha ha ha) počas zarábania. To ma pekne odradzuje znova začať...
    Ale nevravím že sa nevrátim Alleri =), vonku začína byť po večeroch chladnejšie čím ďalej tým viacej, takže ak sa budem nudiť,... uvidíme.
    Inak, skúsil som AION a je to pekná kravina. Lv 17 a uninstall.

A ako som písal, upladnem sem čo robím keď niesom v crapabale.

Last edited by wlasto; 23-09-2012 at 21:15.