-
Rakis kód,szett kód?!
Újra kezdtem a játékot egy év után!
Akkor lezártam számkóddal a szettem és a raktáramat!
Hogy tudnám megtudni ezeket a kódokat?!
Aki tud rá megoldást írjon!!
-
Sehogy.
Gondolom a subpw titkos kérdésére sem emlékszel...
Innen már csak egy ticket marad -> support.cabalonline.com
2 dolog mielőtt megírod - a jelszavak ki vannak cserélve teljesen (ha eljutottál a subpw-ig, gondolom)
Ha úgysem tudsz belépni, akkor rontsd el addig a subpwt, amíg le nem blockolod magad - és innen mehet a sub-pws részbe a ticket a supporton.
-
Öhm ezt kicsit le tudnád magyarosítani,annyira nem értettem ezt?!
Last edited by Matemate12; 01-09-2012 at 11:05.
-
A subpassword-öknek van egy titkos kérdés-válasza, amivel Te magad is meg tudod változtatni.
Erre gondolom, nem emlékszel.
Kb 1.5 hónapja volt egy password-csere - mindenkinél összekeverték a jelszavakat, így a honlapon meg kellett változtatni - mivel bejutottál a raktárba, ezért gondoltam, hogy ez megtörtént.
Annyiszor rontsd el a subpasswordöt, hogy blockold magad - így le tudják szedni a blockot, és újra be tudod állítani. Ehhez fog kelleni az accountodról néhány adat, ha jól emlékszem, név, születési dátum, regelés dátuma, meg esetleg a webaccounthoz tartozó titkos kérdés-válasz
-
Igen a játékba be tudok jelentkezni és azt új jelszót is megcsináltam, csak a rakis és a szett pw-re nem emlékszem! Nekem csak arra lenne szükségem h azt megtudjam!
Ahhoz el kell rontanom 20-szor a szett és a rakis pw-t?
-
És kb menyi idő míg beküldéstől kezdve megcsinálják?!
-
Háááááát, az attól függ, hogy éppen melyik GM hol és mennyit dolgozik. Hallottam 1-2 napot, meg 20 napot is.
Mindegy melyiket rontod el 20-szor azt hiszem.
-
És azt biztos h vissza fogják kapcsolni a karim tehát feloldják a blokkot?!
-
És akkor enyi elég a suportba + az adatok?
Dear GM,
I forgot my sub-password for my character inventory and for my warehouse too. Please investigate my case, and help to retrieve my lost sub-passwords.
-
Tökéletes - mondjuk 2 napja írtad, remélem hamar kapsz rá választ.