UGTV
Page 26 of 27 FirstFirst ... 1624252627 LastLast
Results 551 to 572 of 590

Thread: Probleme Tehnice !

Andrey777's Avatar

Character Name
     KazooDK
    Character Class
      Force Blader

Status: Offline

Nu e de la IP, eu am IP dinamic şi pot să joc.

cocolino's Avatar

Character Name
     D3athWizz
    Character Level
      18x
    Character Class
      Wizard

Atunci e marfa, dar de ce nu se incarca, pentru ca vad ca nici messenger nu merge acum, a trebuit sa faci niste setari ceva?

salut te deranjez si eu cu o problema....nu am accesat de mult timp cabal online si am contul blocat....am incercat sa trimit acel ticket si imi spune ca este invalida adresa de email....ce pot face in acest caz????
    Last edited by dedantemon; 24-11-2011 at 08:04.

Character Name
     XTazzX
    Character Level
      131
    Character Class
      Force Shielder

am si eu o problema...deschid cabalul,intru in cont/server/chanel/etc. sidupa cateva minute imi apare eroarea asta ...specificatii tehnice:
    OS folosit: Windows XP SP3
    RAM memory: 1024MB
    Procesor: Intel™ Core 2 Duo 1.86GHz
    Placa video: NVidia GeForce 7300SE/7200GS 512mb
    Va rog sa imi dati un raspuns

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Status: Online

Placa video si ram-ul sunt problema.

Ori incerci mai multe versiuni de drivere grafice (utilizand ultima versiune), ori iti ei o placa grafica moderna, la bani nu foarte multi, si mai adaugi 1GB de ram daca e.

Character Name
     XTazzX
    Character Level
      131
    Character Class
      Force Shielder

Cu ce zici sa incep RAM sau placa video....nu dispun de suficienti bani sa le cumpar pe amandoua o data

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Daca ai incercat driverele, si nu merg, as zice ram-ul prima oara...ca am obs ca daca nu ai suficient, ai probleme, la anumite configuratii, c.um am avut si eu. Asta e opinia mea.

Character Name
     XTazzX
    Character Level
      131
    Character Class
      Force Shielder

driverele video sunt updatate recent....am sa mai cumpar 1gb ram si o sa am 1,5(am 2 placute 512)si vad *** se comporta dupa.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

1.5 am si eu + WI xp. Ar trebui sa fie ok dupa...insa iti recomand si o noua placa video, deoarece a ta e foarteee in urma.

Character Name
     XTazzX
    Character Level
      131
    Character Class
      Force Shielder

computerul meu este inca "stock" asa l-am cumparat in 2005 parca...in fine....o voi schimba si pe aia dar dupa.....de curiozitate inteb, pe site , admini nu au de gand sa mai updateze informatiile?adik la sistem req. zice recomanded 500mb, sau la skiluri nici nu le-au bagat pe cele de transcelder si vb aia suntem deja s6...oricum mersi mult pentru ajutor, astazi merg si cumpar placuta si ma voi juca iar...bafta tuturor!

ZeraCool's Avatar

Character Name
     ZeraCool
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by PowerShield123 View Post
    computerul meu este inca "stock" asa l-am cumparat in 2005 parca...in fine....o voi schimba si pe aia dar dupa.....de curiozitate inteb, pe site , admini nu au de gand sa mai updateze informatiile?adik la sistem req. zice recomanded 500mb, sau la skiluri nici nu le-au bagat pe cele de transcelder si vb aia suntem deja s6...oricum mersi mult pentru ajutor, astazi merg si cumpar placuta si ma voi juca iar...bafta tuturor!
    Siteul are multe probleme si multe module care nu functioneaza , cat despre modificarea la sistem req. , cred ca nu sa mai facut de la episode 2 , acum s-au mai bagat enorm de multe dg / functionalitati noi..

Character Name
     llSouLll
    Character Level
      160
    Character Class
      Force Shielder

Salut.Am si eu o problema, cand intru in cabal si joc 5-10 min se blocheaza dintr-o data nu mai pot face nimic.Dupa trebuie s il resetez si s intru ,iar cand intru iar mai joc 5-10 min ,iar se blocheaza.Am incercat partea de hardware totul pare ok .Am citit aici pe forum si am mai gasit ceva probleme *** am eu ,am incercat s fac ce au fakut si altii dar tot se reseteaza.Eu cred k ii problema din game guard dar nu stiu ce s ii mai fac.Daca stiti ce as putea s ii fac v rog ajutatima:P

salut am o probleme cand intru in cabal http://imageshack.us/photo/my-images/15/70183978.png/ sami zica cineva ce sa fac nu mai pot intra pe cabal dupa ce dau OK sau X ... lam instalat iarasi ... lams ters din pc ... dupa iarasi lam descarcat si tot na mers nu stiu ce are
    Last edited by skyzzofler; 02-04-2012 at 15:22.

lggt405's Avatar

Character Name
     WiKy7
    Character Level
      162
    Character Class
      Force Blader

Sall am o mare problema nu ma pot conecta la server astep sa se incarce si degeaba Please try again later ce sa fac??
    app am modem si conexiune ppoe

Character Name
     EagleEyeRo
    Character Level
      161
    Character Class
      Wizard

Salut.
    Eu stau intr-un camin studentesc momentan si nu pot sa intru in Cabal deoarece porturile sunt blocate. Ca program de deblocheaza porturile folosesc Interwap si tot nu pot sa ma conectez.
    Puteti sa imi spuneti ce ma pot sa fac ?
    Am windows 7 pe 32 biti.

Character Name
     llaimfirell
    Character Level
      162
    Character Class
      Wizard

da? eu am o problema TEHNICA FOARTE ENERVANTA cea mai enervanta!CRASH TO DESKTOP = SE FUTE JOCU SINGUR SI IESE FARA MOTIV!mereu!de la ultimul update!la 2 min dupa ce ma loghez!NU, nu PCu meu e problema daca mai aud asta mor!ma fut in el de joc am 4 gb placa nvidia geforce gts 250 windows 7 64bit intel core 2 duo 3.06GHz am instalat windowsul in fel si chip cu updaturi !fara updateuri toate smecheriile de pe net le-am incercat.SI ce sa vezi, problema persista!POATE EE cnva dispus sa ma ajute daca se pricepe.as aprecia enorm.

Cand intru in cabal imi apare fail to download server information. restart luncher !!
    va rog imi ziceti ce sa fac plsss !!!

Salutare
    Stie cineva de ce cand dau pe Item Shop in cabal ... se incarca 2 secunde apoi se blocheaza imaginea dar se aude sunetele in joc....dar imaginea este blocata si nu pot face nimik , doar sa ies din cabal cu Task Maneger
    Daca ma poate ajuta cineva

multumesc mult

alez66's Avatar

Character Name
     alez66
    Character Level
      120
    Character Class
      Force Shielder

Salutare, cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva? De curand am plecat in Norvegia, din Ro si nu mai pot juca cabal, pe site intru dar in joc, cangi. Ce e de facut in cazul asta?
    the darK 1...

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by skyzzofler View Post
    salut am o probleme cand intru in cabal http://imageshack.us/photo/my-images/15/70183978.png/ sami zica cineva ce sa fac nu mai pot intra pe cabal dupa ce dau OK sau X ... lam instalat iarasi ... lams ters din pc ... dupa iarasi lam descarcat si tot na mers nu stiu ce are
    incearca sa faci rost de fisierul global.enc de la cineva care are jocul,sau instaleaza windowsul iar

pazzo93's Avatar

Character Class
      Warrior

Default Sal

Am si eu o mica problema. De obicei mi le rezolv singur, dar asta nici *** nam ideie de ea..:| dau sa deschid CabalShop si pur si simplu nu se deschide ramane blocat pe imaginea de joc adik pe char si nu ma pot nici misca e blocat tot si tre sa inchid cabalu prin task si dupa sa il aprind iar... nush ce sa fac..oare daca il reinstalez schimba ceva? Pentru ca cabalu asta care il am intalat nu lam mai reinstalat de vreo 2-3 ani.. astept raspuns. Ms

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Incearca sa instalezi un internet exporer mai nou.Stiu ca am avut si eu o eroare de genu asta si a disparut cand am bagat un internet exporer mai nou.Daca se rezolva sa anunti.

Page 26 of 27 FirstFirst ... 1624252627 LastLast