Szeretném ha segítenétek, és összeszednénk, hogy mi a nyű ez az új török szerver, amiről esetleg törökül olvashatunk csak egy keveset, a cabal fő oldaláról elnavigálva. Mit érdemes erről tudni?
Szeretném ha segítenétek, és összeszednénk, hogy mi a nyű ez az új török szerver, amiről esetleg törökül olvashatunk csak egy keveset, a cabal fő oldaláról elnavigálva. Mit érdemes erről tudni?

Török szerver, bárki kezdhet rajta új karit, ha szeretnéd törökökkel körbevenni magad.
Ugyanolyan, mint a francia, spanyol, olasz, német szerverek
mostani szervereken sincs szinte senki, minek kell még több?
lehet meg fogsz lepődni de itt elég sokan vannak... szinte annyian mint a marson..
Gondolom, mert nem lehet áthozni transzferrel karikat, s sok nem túl táposnak ez passzol.
Am meg ez hol török szeró? Mert annak lett kinevezve? Akkor magyar is lehetne ennyi erővel !![]()
Love muffin and rock&roll! .l..l (*.*) l..l.

Azért török szerver, mert török a nyelve, mondjuk
Most ott nagyon promotálják, meg reklámok, ilyesmi, rengeteg török játékos van.
Szerver transzfer 'egyelőre' nincs, majd valamikor esetleg (soon) lesz.
Várható azonban a DE/IT/ES/FR szerverek összevonása, azt gondolom korábban lesz szerver transzfer oda, mint a törökre.
Ahogy én láttam, angol a nyelve annak is, csak törökül karattyolnak rajta a GM-ek meg ilyesmik.
Vagy én láttam rosszul?
Off: nem tudom hol kéne, ezért ide írom. A darksite oldal megszűnt? Tegnap, ma se tudtam felmenni rá. Vagy csak nálam nem működik?
Love muffin and rock&roll! .l..l (*.*) l..l.
Azért látod angolul, mert nem módosítottad a nyelvet a kliensnél az Options-ben. Darksite sztem már nagyon régóta nincs, ha tök jó magyar leírásokat akarsz olvasni, nézd meg a hajnal guild holnapját.
Van ezen a serveren magyar guild?
>>> Jupiter - AmiFontos - ZYARTY - 15x - Capella - FA - Honour Rank 9 <<<>>>Jpupiter - AmiFontos - Bayoneta - 15x - Capella - FB - Honour Rank 9
<<<
>>> Jupiter - AmiFontos - Fayrline - 16x - Capella - FS - Honour Rank 10 <<<
>>> Jupiter - AmiFontos - 14x - Capella - BL - Honour Rank 6 <<<
In my opinion you have deceived, as child.