UGTV
Results 1 to 1 of 1

Thread: Problem z włączeniem gry

Default Problem z włączeniem gry

Witam, otóż mam następujący problem. Cabala pobrałem oczywiście najnowszego, instalacja przebiegła bez żadnych problemów. Z patchowaniem tez żadnych problemów, ale po kliknięciu "start game" obraz ładujący grę oczywiście się pojawia i w momencie kiedy muszę wpisać hasło i login to po jakichś 10 sekundach Cabal tak po prostu sie wyłącza (żadnych błedów). Przez te 10 sekund komputer zaczyna wykonywać jakieś operacje po czym gra sie wyłącza.
    Jeśli chodzi o specyfikacje komputera to nie pytajcie bo bez problemu powinien Cabal działać. Jeszcze taka informacja, jakieś 2 lata temu Cabal chodził bez najmniejszych problemów na maksymalnych detalach. Już wczesniej miałem ten problem ale darowałem sobie i odinstalowałem gre. Chciałem powrócić bo myślałem że może jakiś problem z wirusami czy z grą ale niedawno formatowałem kompa, zainstalowałem win 8 i niestety Cabal się nie włącza. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
    edit/.
    Dodam że nieuruchamianie gry powoduje plik ntdll.dll w folderze C:/Windows/System32
    Dodatkowo dodam jeszcze że Gry z zabezpieczeniami takimi jak Game Guard czy HShield też sie nie uruchamiają, występuje ten sam problem i tez z plikiem ntdll.dll
    Last edited by [GM]Skyline; 20-12-2012 at 17:16.