UGTV
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 23 to 31 of 31

Thread: hekkerek

Zs3bi's Avatar

Character Name
     XauMy
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

Látom járatos vagy ebben a témában xD -de azért nem teljesen így van. Mivel a legtöbb ember aki játszik - ők régi játékosok és nekik valószinűleg megvan "minden" ami csak kell egy fullos karihoz. Ahhoz képest hogy Mith Blade 16 dmg 1 slot néhány hónappal ezelőtt kb 9-10b volt ... Az utolsó hónapban láttam nem 1 bladet ami 3b volt ah-ban és több héten keresztül ott volt. Talán még mindig ott van - nem tudom. ALZ sem olyan keresendő már mint amilyen régen volt. Az tény hogy a karakterek olcsók. Mivel a lv 181-es WI-t ha jól emlékszem 6000-7000 ft-ért adtuk el. Természetesen sett nélkül. -de minden runa maxon volt. -de viszont az ALZ-ot nehezen adtuk el... Nem emlékszem mennyiért ment el az összes. +Gondolom ha így nyilatkozol erről a témáról akkor valószinűleg még mindig használsz valamit mint ahogyan tavaly Hhalloween-kor tetted FGR-be a Tökök mellett
    Last edited by Zs3bi; 23-10-2012 at 10:04.
    <3 4ever <3
    Quitted from the Game

Quote Originally Posted by Zs3bi View Post
    Látom járatos vagy ebben a témában xD -de azért nem teljesen így van. Mivel a legtöbb ember aki játszik - ők régi játékosok és nekik valószinűleg megvan "minden" ami csak kell egy fullos karihoz. Ahhoz képest hogy Mith Blade 16 dmg 1 slot néhány hónappal ezelőtt kb 9-10b volt ... Az utolsó hónapban láttam nem 1 bladet ami 3b volt ah-ban és több héten keresztül ott volt. Talán még mindig ott van - nem tudom. ALZ sem olyan keresendő már mint amilyen régen volt. Az tény hogy a karakterek olcsók. Mivel a lv 181-es WI-t ha jól emlékszem 6000-7000 ft-ért adtuk el. Természetesen sett nélkül. -de minden runa maxon volt. -de viszont az ALZ-ot nehezen adtuk el... Nem emlékszem mennyiért ment el az összes. +Gondolom ha így nyilatkozol erről a témáról akkor valószinűleg még mindig használsz valamit mint ahogyan tavaly Hhalloween-kor tetted FGR-be a Tökök mellett
    Az ilyen eventekkor jó visszajönni. Safeguardokból jól meg lehetett szedni magunkat. Ez a mostani event is 25B alzot jelentett kb, pedig bőven a végén kezdtem el.
    "(majd 1x énis postolok 1 screent hogy LÁTTAM tyrantot ! bezony ám!)"

Zs3bi's Avatar

Character Name
     XauMy
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

Ha sikerült összeszedni 25b ALZ-ot akkor az Tuti a LOW Safeguarból jött össze, mert biztos vagyok abban hogy az esetek 99%-ban Low-ot kaptál és nem High-ot vagy Highestet xD Bár nem tudom milyen event volt szal nem mondok semmit
    <3 4ever <3
    Quitted from the Game

Character Name
     ikseoss
    Character Level
      140
    Character Class
      Force Blader

az event nem olyan volt mint tavaly, hogy nyitni lehetett belőlük hanem tekihunt vagyis pl fr ug dobott lowot medet ink lowot,
    ls mf pf pi meg high ot highestet meg 1 rakás minestát, holy of watert szóval meglehetett szedni magad rendesen viszonylag mindenből

Zs3bi's Avatar

Character Name
     XauMy
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

I'm Sry
    <3 4ever <3
    Quitted from the Game

Dallam's Avatar

Character Name
     Dallam
    Character Level
      877

Quote Originally Posted by Zs3bi View Post
    ...Wandáról meg csak annyit, hogy ő legalább jól játsza a saját játékát. - Nyer is valamennyi pénzt a játékon és gondolom azt is élvezi, hogy sok embernél Ő az elsődleges téma.
    amíg össze nem futunk. BAN-oltatom az újat is (ha már olyan egyszerű újra kezdeni, gondolom nem zavarja majd. nekem meg jó teszt GM reakció időre...)
    Procyon - Jupiter

| WA-Lv177 | HRC10 |
    | WI-Lv177 | HRC12 |
    | FB-Lv177 | HRC12 |
    | BL-Lv176 | HRC11 |
    | FA-Lv171 | HRC11 |

Character Name
     Yuichie
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

nincs mit!

Quote Originally Posted by Dallam View Post
    amíg össze nem futunk. BAN-oltatom az újat is (ha már olyan egyszerű újra kezdeni, gondolom nem zavarja majd. nekem meg jó teszt GM reakció időre...)
    Elárulom neked, hogy szerintem a GM-ek nem kezdenek wandával semmit. Ő folyamatosan tölt fel tutorialokat xfire-re hogy mit hogy kell hackelni, és nem takarja ki a kari nevét és már jó rég óta hackel a 27-es nevű WA-val, le is adta FT2-t mindent és még mindig hagyják hackelni.
    "(majd 1x énis postolok 1 screent hogy LÁTTAM tyrantot ! bezony ám!)"

Dallam's Avatar

Character Name
     Dallam
    Character Level
      877

Quote Originally Posted by metac View Post
    Elárulom neked, hogy szerintem a GM-ek nem kezdenek wandával semmit. Ő folyamatosan tölt fel tutorialokat xfire-re hogy mit hogy kell hackelni, és nem takarja ki a kari nevét és már jó rég óta hackel a 27-es nevű WA-val, le is adta FT2-t mindent és még mindig hagyják hackelni.
    utóljára ban-oltatva M0NSTER, WA-Lv175.
    szép kis műsort rendezett nekem, amit rögzítettem, továbbítottam, ban-olták.
    renovatio többet tudna biztosan mesélni a részletekről.
    amúgy, meg nincs jelentősége, hogy mit árul el és ki.
    ha beleszaladok, rögzítem, ban.
    nem az első volt és nem is az utolsó gondolom...
    Procyon - Jupiter

| WA-Lv177 | HRC10 |
    | WI-Lv177 | HRC12 |
    | FB-Lv177 | HRC12 |
    | BL-Lv176 | HRC11 |
    | FA-Lv171 | HRC11 |

Page 2 of 2 FirstFirst 12