Acuma sunt comparat cu un "om politic". Tema moderatorului - tema omului politic (pentru cei care stiu la ce ma refer

). In fine, eu nu sunt obligat sa traduc din engleza, in romana, diferite ghiduri/patch notes, numai daca mi se spune ca trebuie (c.um a fost 1 data la faza cu gm'ii impostori). Rolul meu este doar de a modera forumul romanesc (infractiuni, bans, thread-uri mutate/etc), in timpul meu liber, ca nu sunt platit sau am vrun' beneficiu in joc, este doar placerea de a ajuta
Acuma o sa te ajut cu problema asta, c.um am ajutat pe foarte multa lume de-a lungul anilor, indiferent daca nu eram/eram moderator pe undeva.
Sa inteleg ca ati revenit dupa ceva timp, si ati observat ca nu va mai merge parola in joc, deoarece au restat ei fortat la toata lumea, ca sa scape de mass hack-ul care a durat cateva luni de zile.
Ca sa facem acest lucru, trebuie sa urmati cativa pasi:
1. Trebuie resetata parola de pe web account, si pentru asta, daca va uitati in poza, arata ca trebuie apasat butonul "forgot password", apoi introdus web account username SAU e-mail-ul curent.
2. Dupa ce ati apasat pe butonul de reset password, o sa va dea un mail pe e-mai-ul curent, dati click pe link-ul din el, va duce pe o pagina unde introduceti o parola noua care trebuie sa contina obligatoriu o litera mare, una mica, si un numar.
3. Dupa ce ati introdus noua parola, o sa va trimita pe o pagina unde spune ca parola a fost resetata cu succes, si apasati pe acel hyperlink, care va duce pe pagina de log-in la website. Aici introduceti username-ul EXACT c.um este el, deoarece este "case sensitive", adica va identifica daca aveti litere mari/mici, etc, si apoi introduceti si parola.
4. Dupa ce ati terminat acest mic carnaval (de citit doar

), va duceti frumos pe website, la game account, si dati reset password, o sa va trimita un mail cu un link, dati click pe el, va duce pe pagina, schimbati parola, si aia e.
- Nu uitati ca tot ce v-am spus figureaza si in poze de la link-ul postat de mine.
- Uneori, s-ar putea sa fie ceva lag in primirea mail-ului cu link pentru resetari.
- In caz ca aveti mai multe game id-uri, trebuie sa resetati parola din joc, pentru fiecare in parte.
Sa imi spuneti c.um decurge planul