UGTV
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 22 of 23

Thread: old player

claudiu89's Avatar

Character Level
      16X
    Character Class
      Wizard

Status: Offline

Default old player

Scuze ca deschid in thread nou dar am o mica problema. Nu am mai jucat cabal de ceva timp mai precis din decembrie anul trecut, cand am intrat pe accont am fost jefuit de toti banii si haine asa ca am lasat cabalul deoparte si azi m-am gandit sa verific sa vad ce se mai intampla pe aicea...Mi-am schimbat parola de la site dar la joc nu imi merge cu parola care o aveam inainte am incercat si cu parola de la site si nimic. Nu stiu ce trebuie sa fac ca nu as vrea sa trimit un support tiket la cabal ca poate nu am de gand sa revin la joc si doar sa il verific sa vad poate e mai bine acuma(fara asa multi....)Multumesc

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

http://forum.cabalonline.com/showthr...-Common-Issues

Trebuie sa iti resetezi si parola din joc

Gaby_Frasin's Avatar

Si ma rog cu,m se reseteaza parola din joc? mai ai alta modalitate in afara de cea de la pagina unde ai realizat contul?

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Singura modalitate este cea descris in acel thread.

Gaby_Frasin's Avatar

Nu cunosc engleza dar stiu ca esti moderator. Sau nu?

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Da, sunt, pe sectiunea romana.

claudiu89's Avatar

Character Level
      16X
    Character Class
      Wizard

Multumesc mult a functionat. Inca ceva a inceput de mult serverul nou?

Freemotion's Avatar

Character Name
     Sunriii
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by claudiu89 View Post
    Multumesc mult a functionat. Inca ceva a inceput de mult serverul nou?
    Daca te referi la RedMoon nu.

De la inceputu lui Septembrie, 6(?)

Gaby_Frasin's Avatar

Quote Originally Posted by dedantemon View Post
    Da, sunt, pe sectiunea romana.
    Cred ca ai ajuns moderator pentru ca stii si engleza, ma rog eu asa presupun. Deci tradu te rog ce se cere acolo, fii moderator pina la capat nu fi "om politic". Nu prea am inteles de ce sa scos subparola de la conturi. Cind am creat contul a trebuit sa dau 2 subparole, pe care trebuie sa o trimit in tiket ca pe mine nu ma lumineaza mintea probabil oi fi blonda si nu vad asta in oglinda. Si daca esti moderator care stie( presupun) engleza te rog pune aici un model de tiket pentru cei care nu stiu. In tiket sa se arate ca parola merge la pagina de creare a contului si in joc nu merge. Nu de alta dar nu vreau sa presupun ca lipsa subparola egal avantaj pentru cei care fura conturi si de asta sunt blocate conturile pentru a fi devalizate de iteme.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Acuma sunt comparat cu un "om politic". Tema moderatorului - tema omului politic (pentru cei care stiu la ce ma refer ). In fine, eu nu sunt obligat sa traduc din engleza, in romana, diferite ghiduri/patch notes, numai daca mi se spune ca trebuie (c.um a fost 1 data la faza cu gm'ii impostori). Rolul meu este doar de a modera forumul romanesc (infractiuni, bans, thread-uri mutate/etc), in timpul meu liber, ca nu sunt platit sau am vrun' beneficiu in joc, este doar placerea de a ajuta

Acuma o sa te ajut cu problema asta, c.um am ajutat pe foarte multa lume de-a lungul anilor, indiferent daca nu eram/eram moderator pe undeva.

Sa inteleg ca ati revenit dupa ceva timp, si ati observat ca nu va mai merge parola in joc, deoarece au restat ei fortat la toata lumea, ca sa scape de mass hack-ul care a durat cateva luni de zile.

Ca sa facem acest lucru, trebuie sa urmati cativa pasi:

1. Trebuie resetata parola de pe web account, si pentru asta, daca va uitati in poza, arata ca trebuie apasat butonul "forgot password", apoi introdus web account username SAU e-mail-ul curent.

2. Dupa ce ati apasat pe butonul de reset password, o sa va dea un mail pe e-mai-ul curent, dati click pe link-ul din el, va duce pe o pagina unde introduceti o parola noua care trebuie sa contina obligatoriu o litera mare, una mica, si un numar.

3. Dupa ce ati introdus noua parola, o sa va trimita pe o pagina unde spune ca parola a fost resetata cu succes, si apasati pe acel hyperlink, care va duce pe pagina de log-in la website. Aici introduceti username-ul EXACT c.um este el, deoarece este "case sensitive", adica va identifica daca aveti litere mari/mici, etc, si apoi introduceti si parola.

4. Dupa ce ati terminat acest mic carnaval (de citit doar ), va duceti frumos pe website, la game account, si dati reset password, o sa va trimita un mail cu un link, dati click pe el, va duce pe pagina, schimbati parola, si aia e.

- Nu uitati ca tot ce v-am spus figureaza si in poze de la link-ul postat de mine.
    - Uneori, s-ar putea sa fie ceva lag in primirea mail-ului cu link pentru resetari.
    - In caz ca aveti mai multe game id-uri, trebuie sa resetati parola din joc, pentru fiecare in parte.

Sa imi spuneti c.um decurge planul
    Last edited by dedantemon; 29-10-2012 at 09:59.

Gaby_Frasin's Avatar

Acuma sunt comparat cu un "om politic". Tema moderatorului - tema omului politic (pentru cei care stiu la ce ma refer ). In fine, eu nu sunt obligat sa traduc din engleza, in romana, diferite ghiduri/patch notes, numai daca mi se spune ca trebuie (c.um a fost 1 data la faza cu gm'ii impostori). Rolul meu este doar de a modera forumul romanesc (infractiuni, bans, thread-uri mutate/etc), in timpul meu liber, ca nu sunt platit sau am vrun' beneficiu in joc, este doar placerea de a ajuta

Acuma o sa te ajut cu problema asta, c.um am ajutat pe foarte multa lume de-a lungul anilor, indiferent daca nu eram/eram moderator pe undeva.

Sa inteleg ca ati revenit dupa ceva timp, si ati observat ca nu va mai merge parola in joc, deoarece au restat ei fortat la toata lumea, ca sa scape de mass hack-ul care a durat cateva luni de zile.

Ca sa facem acest lucru, trebuie sa urmati cativa pasi:

1. Trebuie resetata parola de pe web account, si pentru asta, daca va uitati in poza, arata ca trebuie apasat butonul "forgot password", apoi introdus web account username SAU e-mail-ul curent.

2. Dupa ce ati apasat pe butonul de reset password, o sa va dea un mail pe e-mai-ul curent, dati click pe link-ul din el, va duce pe o pagina unde introduceti o parola noua care trebuie sa contina obligatoriu o litera mare, una mica, si un numar.

3. Dupa ce ati introdus noua parola, o sa va trimita pe o pagina unde spune ca parola a fost resetata cu succes, si apasati pe acel hyperlink, care va duce pe pagina de log-in la website. Aici introduceti username-ul EXACT c.um este el, deoarece este "case sensitive", adica va identifica daca aveti litere mari/mici, etc, si apoi introduceti si parola.

4. Dupa ce ati terminat acest mic carnaval (de citit doar ), va duceti frumos pe website, la game account, si dati reset password, o sa va trimita un mail cu un link, dati click pe el, va duce pe pagina, schimbati parola, si aia e.

- Nu uitati ca tot ce v-am spus figureaza si in poze de la link-ul postat de mine.
    - Uneori, s-ar putea sa fie ceva lag in primirea mail-ului cu link pentru resetari.
    - In caz ca aveti mai multe game id-uri, trebuie sa resetati parola din joc, pentru fiecare in parte.

Sa imi spuneti c.um decurge planul
    Multumesc pentru raspuns, chiar si placerea de a fi moderator e un cistig dar pentru asta suntem noi ceilalti useri pentru a va fura cistigul Pentru tot ce ai scris rezolvarea e simpla problema apare cind dau klic pe iconul "CABAL Online (Europe)" care aduce pe desktop jocul. parola si/sau nikul nu corespund. Am un cont nou si merge. Chestia este ca nu vreau sa renut la contul vechi. Oricum ramin la parerea ca cineva vrea sa cistige ceva de aici, alfel nu ar fi blocate conturile. cei ce pierd pina la urma sunt cei ce au scos jocul pe piata sau poate se bazeaza pe faptul ca e plina lumea de fraeri.
    Last edited by Gaby_Frasin; 29-10-2012 at 12:52.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

A se tine minte ca acuma la parola/id, este case sensitive. Ei au avut un bug, si daca parola era Cabal, tu puteai trece cabal, si mergea.

As vrea sa imi explicati in detaliu unde este problema, daca resetati parola si id-ul il stiti + sa imi spuneti de cand este cont-ul, si cat timp ati lipsit (asta pentru o curiozitate, o sa va spun dupa ce si c.um).
    Last edited by dedantemon; 29-10-2012 at 20:55.

Gaby_Frasin's Avatar

A se tine minte ca acuma la parola/id, este case sensitive. Ei au avut un bug, si daca parola era Cabal, tu puteai trece cabal, si mergea.

As vrea sa imi explicati in detaliu unde este problema, daca resetati parola si id-ul il stiti + sa imi spuneti de cand este cont-ul, si cat timp ati lipsit (asta pentru o curiozitate, o sa va spun dupa ce si c.um).
    Registered on 6/10/2008 9:18:30 PM. Binenteles ca stiu ce scriu in agenda, agenda stie tot ce scrii problema e sa nu o gaseasca si altii ( si nu ma refer la Altii ) Am lipsit din aprilie anul asta cind a crapat procesorul la vechiul pc un compaq la 2000 mhz 500ram, acu cind am o rabla mai buna un amd semprom3400+ un gigel ram nu mai am contul, si sa vezi bucurie pe fatza mea cind am vazut ca nu mai am contul :P.

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Deci nu ati lipsit ani de zile. Am auzit (doar zvonuri) ca la unii care au lipsit cam din 2007-2008, li s-au sters conturile, deoarece nu pot accesa contul, chiar daca au resetat parola, desi dumneavoastra nu ati lipsit atata timp.

Cat despre PC, va sugerez sa cumparati ceva mai bun, ca asa ceva nu mai e de anul asta

Acuma daca resetati parola, si tot nu va merge, puteti face un ticket. Uite c.um se face:

1. Va duceti pe http://support.cabalonline.com/ unde va registrati (daca nu cumva ati facut deja).

2. Submit ticket -> account support.

3. Introduceti datele necesare, evident, si la nume, scrieti "Password/ID error", sau ceva similar .

4. In mesaj mai jos, scrieti: " I have been away from Cabal since April this year, and now when I came back, I reseted my password IG due to the forced password change, but it doesn't work. What is the problem ?. Thank you".

Sunt curios cand raspunde, si cu ce anume. O sa va dea un mail de cofirmare ca un GM s-a uitat peste el, si ca trebuie sa asteptati un raspuns.
    Last edited by dedantemon; 30-10-2012 at 10:26.

Gaby_Frasin's Avatar

Deci nu ati lipsit ani de zile. Am auzit (doar zvonuri) ca la unii care au lipsit cam din 2007-2008, li s-au sters conturile, deoarece nu pot accesa contul, chiar daca au resetat parola, desi dumneavoastra nu ati lipsit atata timp.

Cat despre PC, va sugerez sa cumparati ceva mai bun, ca asa ceva nu mai e de anul asta

Acuma daca resetati parola, si tot nu va merge, puteti face un ticket. Uite c.um se face:

1. Va duceti pe http://support.cabalonline.com/ unde va registrati (daca nu cumva ati facut deja).

2. Submit ticket -> account support.

3. Introduceti datele necesare, evident, si la nume, scrieti "Password/ID error", sau ceva similar .

4. In mesaj mai jos, scrieti: " I have been away from Cabal since April this year, and now when I came back, I retested my password IG due to the forced password change, but it doesn't work. What is the problem ?. Thank you".

Sunt curios cand raspunde, si cu ce anume. O sa va dea un mail de cofirmare ca un GM s-a uitat peste el, si ca trebuie sa asteptati un raspuns.
    Multumesc am sa incerc si varianta asta.Sa stii ca pc-ul e bun la banii mei, Dat find ca utilizez varianta cu 2 hd-uri merge bine, de ex am jucat vara asta metin2 pe un pentium3 450mhz 192 ram 128 placa grafica numai ca la piatza era greu si la eventuri, tot cu 2 hd altfel nu mergea. Depinde de cu,m stii sa instalezi si sa intretii pc-ul. Cel mai bine merge la jocuri XPHE, parerea mea, am xp din 2002 updatat cu xpaq 3. Nu mia placut 7 nici cu 32 nici cu 64b. procesor de 64 biti cu ram 1g si placa grafica de 512 plus 2 hd merge bine (hd sata seagate)

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Am corectat de la "retested" la "reseted", in postul meu anterior, fiind o greseala de tipografie . Astept un raspuns la faimosul ticket, cand o sa fie dat un raspuns. Mentionez ca e bine sa nu ii dati "bump", adica sa scrieti in el, ca ajunge dedesupt, si mareste timpul de asteptare.

Eu folosesc Intel Core 2 Duo 2 Ghz, 4 GB DD3, 512 DDR5/128 bits Gainward GT 240, impreuna cu XP SP3. Cam orice joc am bagat, la monitorul meu de 19", avand rezolutie nativa 1024*768, merge cam orice la detalii destul de mari si FPS bun. Nu am trecut inca la WI7, insa am sa trect nu peste mult timp .

Gaby_Frasin's Avatar

Am corectat de la "retested" la "reseted", in postul meu anterior, fiind o greseala de tipografie . Astept un raspuns la faimosul ticket, cand o sa fie dat un raspuns. Mentionez ca e bine sa nu ii dati "bump", adica sa scrieti in el, ca ajunge dedesupt, si mareste timpul de asteptare.

Eu folosesc Intel Core 2 Duo 2 Ghz, 4 GB DD3, 512 DDR5/128 bits Gainward GT 240, impreuna cu XP SP3. Cam orice joc am bagat, la monitorul meu de 19", avand rezolutie nativa 1024*768, merge cam orice la detalii destul de mari si FPS bun. Nu am trecut inca la WI7, insa am sa trect nu peste mult timp .
    Am primit raspuns la unul din tikete (de masa ) cu rugamintea de a schimba parola etc ... dar uite ce scrie la cont cind vreau sa modific datele : Personal Details
    Your can update your address details below as well as updating your email address.
    If you have any difficulty updating your details please contact support@cabalonline.com.
    Deci problema se afla la ei, pot sa schimb parola din 5 in 5 minute si nu rezolv nimic.
    Apropo monitorul tau e mic , al meu de 19 compaq p900, glumesc

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Ok, atunci dati un reply la thread, si sa fiti sigura ca nu este "completed", ci sa fie "open", altfel in deschideti dumneavoastra manual. Sa imi spuneti ce GM v-a dat reply.

Ce sa scrieti in reply:

" No matter how many times I reset my password, I cannot log-in, as it says it's incorrect.

The following are my details:

Website username:
    website password:
    my current working e-mail:
    my log-in username:

What is the problem ? "

Si completati campurile enumerate de mine cu website username, website pass, e-mailul care il folositi sa resetati parola si nu merge, username-ul folosit la log-in.

Sper sa mearga.

Gaby_Frasin's Avatar

Multumesc pentru ajutor, pina la urma problema era simpla, ori uitasem ori nu stiam de a treia parola. Probabil din cauza ca nu am schimbat niciodata parola.

"Hello,
    So far you have only reset your website password, but have not reset the ingame one. Please note that website password and ingame password are different things and are changed separately. Please also note that if you have several Game IDs on one website account you will need to reset passwords for each Game ID separately as well.
    You can reset your game account password by following the instructions below.
    1. Login to your website account by visiting https://www.cabalonline.com/account
    2. Once you have logged into your account, click 'Reset' for the relevant game account in the Password column
    3. You will receive a confirmation link to your email
    5. Click on that link and follow the instructions on the page that opens
    Thank you.Best regards,[GM]Akari

Deci pina la urma sunt necesare 3 parole:
    1 website account //www.cabalonline.com/account
    2 in joc si
    3 forum http://forum.cabalonline.com/

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Pai da, 3 parole. Parca am zis de cateva ori ca trebuie si parola din joc resetata

Ma bucur ca s-a rezolvat problema in final.

Character Class
      Blader

Intreabare din partea tuturor celor Hackuiti sau scamati .
    1.In cat timp se rezolva un ticket obisnuit , si unu de scam ?.
    2. Dc raspund asa greu
    3.Cabal online Moare?

RazzvaN10's Avatar

Character Name
     Dupree
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by LovE#Cabal View Post
    Intreabare din partea tuturor celor Hackuiti sau scamati .
    1.In cat timp se rezolva un ticket obisnuit , si unu de scam ?.
    2. Dc raspund asa greu
    3.Cabal online Moare?
    In primul rand, nu exista o anumita perioada desemnata pentru cutare tip de ticket, si cutare tip de ticket.
    Ca sa te ocupi de solutionarea unui ticket de indata ce ti`a picat pe mana, trebuie ca toate informatiile (solicitate) necesare sa fie corecte si complete. De asemenea, maniera in care expui problema, conteaza enorm; prin asta ma refer inclusiv la cat de bine te pricepi sa scrii corect in engleza, si cat de bine te`ai exprimat in ticket, ca sa fie lesne de inteles pentru cel care il prelucreaza.

Sunt diferite departamente de support, fiecare cu numarul lui specific de angajati.
    Mii si mii de tickete trimise de`a lungul anilor, unele corecte, complete, si scrise cat de cat bine, intr`o engleza curata, iar altele mai putin corecte, complete, etc - dificil de prelucrat de catre gamemasters.

Nu e o perioada predefinita pentru solutionarea / primirea unui raspuns la ticket`ul tau, sau reply`ului. Nu poti decat sa ai rabdare.

Inca un lucru; daca te astepti sa primesti un raspuns sincer la intrebarea "moare cabalu`? ".. afla ca esti o persoana naiva, in cazul in care nu ti s`a spus anterior, sau nu ti`ai dat seama de asta pana acum.

De ce? Foarte simplu. In cazul in care developerii sau gamemasterii ar spune mai mult sau mai putin clar " da, cabalul 'moare' ", atunci toata treaba s`ar raspandi la nivel global ( cabalu` e publicat si intretinut global, daca nu esti familiar cu chestia asta. ) si si`ar pierde intr`o perioada relativ scurta un numar foarte mare de clienti - jucatori care platesc, investesc, sau pur si simplu doneaza pentru jocul lor preferat, pentru unele lucruri care le aduc diferite satisfactii / plus`uri in joc.

Ca sa`ti dai seama daca jocul se stinge sau nu, e o chestie de 'common sense' ( chiar nu gasesc un sinonim in romana momentan pentru asta.. ), iti poti da seama singur de chestia asta - apar schimbari in joc intr`un mod regulat, cel putin dupa cate as putea spune eu, care intaresc mai mult sau mai putin anumite idei in mintea mea.

Daca stai si compari cati jucatori sunt in prezent fata de acum doi ani, da, ai putea spune ca incet incet jocul se stinge, insa, aici intervin mai multi factori; publicul de atunci - si`a schimbat prioritatile irl - mai putin / deloc timp pentru joc; si`au pierdut interesul pentru joc, sunt nesatisfacuti de anumite turnuri ale jocului / serviciilor prestate de compania care ruleaza jocul, etc, INSA, pe de alta parte, developerii inca produc continut nou pentru Cabal - ma refer la update`urile precedente, si la cele viitoare, care, cel putin din punctul meu de vedere, vor schimba radical jocul; e posibil sa ma insel totusi..

Sper ca te`am lamurit cat de cat referitor la intrebarile tale, insa, ar fi trebuit sa stii ca sesiunea de intrebari si raspunsuri catre GMs / developeri s`a incheiat de ceva vreme..#

PS: Diferenta dintr "hacked" si "scammed".

Hacked - 'Am fost hackuit' - Contul ti`a fost spart, de catre o alta persoana, neavand vreunul din detaliile contului tau, prin intermediul anumitor programe / soft`uri, si exploatand anumite parti ale jocului / serverului, slab protejate sau programate, folosindu`se de altfel de cunostiintele proprii. * ( Daca ai impartasit cu altcineva anumite detalii ale contului tau, atunci cazul de hack iese automat din discutie. )

Scammed - 'Am fost scammat' - Daca se intampla ca de buna voie sau silit, convins, de o alta persoana, sa impartasesti detalii vitale ale contului tau, si se intampla ca mai tarziu respectivul sa se foloseasca de aceste detalii ca sa iti ia anumite chestii de pe cont, caracterul cu totul, sau mai stiu eu ce, asta se numeste "scamm", insa trebuie sa fii constient ca totul se intampla din vina ta, prin urmare un ticket pe baza acestui fapt nu va duce la pedepsirea celui care eventual te`a pagubit.

Un alt caz de scamm - se intampla atunci cand esti in party, in joc, cu o persoana necunoscuta, avara, interesata sa ia dropul fara intentia de a`l imparti cu tine; de asemenea, un caz care nu se pedepseste, prin urmare nu ai de ce sa trimiti un ticket cu privire la asta.

Totusi, nu inseamna ca tu poti recurge la acelasi lucru, decat daca esti la acelasi nivel de gandire cu persoana respectiva (recurgi la furt), un obsedat de pixeli mai pe intelesul tuturor.
    Last edited by dedantemon; 14-11-2012 at 19:10.
    Kindness overload.

WTB / WTS List

Page 1 of 2 12 LastLast