Sziasztok.Small4HUN vagyok vagyis voltam... kb fél éve az egész karakteremet lelopták.
Azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e újra kezdeni? Vannak e még a szervereken annyian mint 1 éve? mennyire jellemző a hackelés, botolás mostanában?
Sziasztok.Small4HUN vagyok vagyis voltam... kb fél éve az egész karakteremet lelopták.
Azt szeretném kérdezni hogy érdemes-e újra kezdeni? Vannak e még a szervereken annyian mint 1 éve? mennyire jellemző a hackelés, botolás mostanában?
Kihaltak a szerverek, hack az müködik rendesen, meg bot is van ingyenes.
"(majd 1x énis postolok 1 screent hogy LÁTTAM tyrantot ! bezony ám!)"
sajnálom hogy ez történt a cabal -al :/ na de azért megpróbálom mi a helyzet
Sziasztok.
Hát én még 2008 ban hagytam abba a cabalt. Más játékokkal játszottam. Meglepve láttam még megvan a régi accountom és karim is. Játszottam Archlordal,Jade Dynasty-val,Silkroad tört szerveren, bárhova megyek mindenhol ugyanaz a történet zajlik le ujra és ujra. Klánok születnek, felfutnak aztán kihal. Idövel ha nagy nehezen el is ér az ember egy komolyabb szintet befásul a játék. Sokszor eszembe jut a wow,hogy világszerte több millióan játszák, és ismerek is olyan embert aki már nagyon sok éve játszik vele. Nekem a wow nem tetszik. Sokat keresgéltem a netet a játékok közt hogy vajon melyik játék lenne az amivel sok évekig el lehetne játszani. Magát ingyenesnek mondó játékok szinte kivétel nélkül mind, még a sro tört szervereken is, azzal kell szembesülni hogy aki nem vásárol igazi pénzért cuccot az sok dologban van hátrányban. Cabal nekem anno azért tetszett meg mert itt nem igazán vannak olyan fizetös elemek akik komoly elönyt adnak. Majdnem azt mondhatnám egyenlőek az esélyek. Most viszont megdöbbenve láttam GM urak nem igazán foglalkoznak a spammerekkel.
Csinálok egy uj karit,belépek vele játékba,még allul irja LOADING de már kaptam levelet hogy milyen linken vehetek goldot.
Szorgalmasan jelentem öket, és rakom tilto listára öket de soha nem fogynak el. De ez még a kisebbik rossz lenne.
Anno azért hagytam abba cabalt mert a klán amiben voltam kihalt. Aztán amikor a 4. klán halt ki meguntam.
Egy ismerös átcsalt Jupiter szerverről Mercur ra,és ugy látszik vannak magyarok, meg értelmetlen nevü karik is.
Az is feltünt megváltozott a hangulat. Már nincs az az izgalom ami anno volt. Hogy ki mikor lép szintet, hogy nyerjünk waron stb.
Az jutott eszembe jó lenne összeszedni egy magyar csapatot,ha még vannak olyanok akik komolyan játszanak.
Én most ujra ismerkedem a játék elemeivel, keresgélem a nekem megfelelő karit, probálok gyüjtögetni. De ha lenne egy klán ami hosszú életünek igérkezik az nem lenne rossz. Ugyan még nem döntöttem el,maradok-e cabalban vagy tovább keresgélek de éppenezért jó lenne felmérni hogyan állunk. Egyedül nem sok kedvem van játszani. Jó lenne bekerülni egy jó, nyugis társaságba. Mercur szerveren a főkarimnak Apofiszhun a neve. Ha valakinek eszébe jut és van kedve irjon nekem.
Előre is köszi.
"Az földönkivüliek már régóta köztünk élnek. Ugy hivják magukat, Magyarok"