UGTV
Results 1 to 3 of 3

Thread: Częste zacinanie się gry POMOCY

Character Class
      Blader

Status: Offline

Default Częste zacinanie się gry POMOCY

Nie wiem czego co jakiś czas zacina mi się Cabal na 10 sekund potem trochę pochodzi i znowu zacina się na 10 sekund.
    Czasami jest tak , że zatnie się zrobię dwa kroki i znów się zatnie.
    Zauważyłem że często się tak robi jak rozmawiam przez TS albo jak ktoś coś mówi.

Co może być nie tak???

Kazzek31's Avatar

Character Name
     ShindoTensei
    Character Level
      190
    Character Class
      Wizard

Status: Online

Po 1 jaki mam system XP czy Win7, bo jezeli masz Win7 32Bity a dajmy TS'a masz 64 Bitowego to dlatego sie tak tnie, wiem ze to troche bez sensu ale kolega odemnie z TS'a mial wlasnie taki problem i dopiero po jakims czasie zauwazyl ze mial zla wersje TS'a, zmienil go i gra zaczela dzialac normalnie, a jezeli masz dobrego TS'a to radze zrobic Format Dysku C lub przejsc sie do dostawcy internetu

Taaa.... Czyste myślenie polaka jak nie działa mi ts albo mi się lekko zacina ZROBIĘ FORMAT! Na pewno się wszystko naprawi. Skoro masz zamiar robić takie czary to weź zostaw kompa na 2 dni bez użytku wejdź ponownie i zobacz czy działa. Jak nie to komp do sprzedania bo się już spierdzielił...
    Googluj ziomuś bo to nie problem cabala tylko coś masz z systemem a jak nie to zreinstaluj TSa ew. sprawdź czy masz wszystkie odpowiednie programy aby należy ten team speak normalnie działał. Jeśli to nie pomoże pisz dalej.