UGTV
Results 1 to 7 of 7

Thread: cabalmain.exe error

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Status: Offline

Default cabalmain.exe error

Salutari.Am si eu o problema care ma deranjeaza.De fiecare data cand dau drumu la calculator sau dau un reset si intru in joc, imi da erroare(cabalmain.exe) si trebuie sa reinstalez jocu plus ca uneori iau crash:| .
    Stie careva din ce cauza patesc asta?
    Sa fie din cauza ca am win xp sp2?

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Sa iti bagi XP SP3 cu ultimele updateuri, .Net framework toate, de la 1.1 pana la 4. Sa fie totul instalat curat si frumos.

Daca tot ai probleme, ar putea sa fie si de la drivere de la placa grafica in special daca este una ceva mai veche...insa nu numai. Poti incerca diferite versiune de drivere la placa grafica.

Daca tot ai probleme, inseamna ca nu ai suficient ram (mie mi-a trebuit 1.5 GB in 2019 ca sa nu mai am crashuri, ruland XP SP3), sau placa grafica e pe duca (cu ceva timp inainte sa moara, mi-a facut si mie la fel, mai ales cu blocari si chestii albe). Asta deoarece cabalul prajeste bine componentele, si trebuie un air flow (ventilare) foarte buna sa le tina reci.

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Multumesc pentru raspuns.Cand o sa ajung acasa o sa fac ce mi'ai recomandat.Sper sa fie din cauza windows-ului ca altfel va ramane asa o perioada buna

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Am rezolvat problema!Tot ce trebuia sa fac era sa inlocuiesc cabalmain.exe si inca un fisier,noroc ca le'am gasit pe forum.

imi poti da si mie te rov ce ai inlocuit ?? te rog frumos ca si eu am aceasi problema , MS

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

cand o sa ajung acasa ca acum sunt la camin,ca am cautat azi pe forum dar nu am mai gasit:| era un fisier pus de Pado10 ceva de genu(un moderator),dar cand ajung vineri(sau sambata daca nu fac recupreri) promit ca il urc pe forum,daca pot:P sau vorbeste cu un pr care are cabalu sa iti trm cabalmain.exe de la el si o sa iti mearga:P

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Lasa'mi un msj pe privat sa luam legatura ca nu reusesc sa urc pe forum ce am inlocuit:|