UGTV
Results 1 to 4 of 4

Thread: "Europejskim wydawcą CABALA 2 będzie... POLSKA firma - MellonGames"

Default "Europejskim wydawcą CABALA 2 będzie... POLSKA firma - MellonGames"

"Europejskim wydawcą CABALA 2 będzie... POLSKA firma - MellonGames" 12.11.2012, 10:06

Jest to nieoficjalna informacja podana przez krzaczkowaty serwis gamechosun.co.kr.

Według nich, to właśnie polska firma – MellonGames ma największe szanse na zgarnięcie praw do europejskiej edycji CABALA 2. Umowa nie została jeszcze zfinalizowana, ale wszystko wskazuje, że wybór padnie na rodzimą korporację.

Kim jest MellonGames? Cytat z ich strony:

Mellongames SA jest pierwszą w Polsce firmą zajmującą się wydawnictwem gier free to play.

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Eur...age=1#comments

Braliśmy udział w tłumaczeniu gier MMO, zdobyliśmy doświadczenie, znamy polski i zachodni rynek gier online, posiadamy wiedzę niezbędną do wydania gier przeglądarkowych i klienckich.

Nie GameMasters. Nie gPotato. Nie GameForge. Nie Nexon. Tylko polski, niszowy, nieznany nikomu Mellon Games. Co o tym sądzicie?

Przypominam, że dzisiaj rusza Pre-OBT, a w czwartek formalna, koreańska Open Beta.

PS MellonGames było na G-Star 2012.

UPDATE: Skontaktowałem się z P. Adamem Semikiem z MellonGames. Oto ich stanowisko. Jak widać, CABAL 2 znajduje się w ich zainteresowaniu.

Witam, Dokładnie tak jak w newsie - grą jest zainteresowane kilka firm, a kontrakt nie został jeszcze podpisany. Cabal 2 jest jedną z wielu gier które rozważamy, i jak tylko zapadną wiążące decyzje z pewnością MMORPG.org.pl dowie się o tym pierwszy. W przyszłym roku planujemy też inne premiery, o szczegółach postaramy się informować na bieżąco.
    Last edited by colin89; 12-11-2012 at 22:08. Reason: add source

Dethrism's Avatar

Character Class
      Blader

Status: Offline

I TaK STAWIAM NA CABAL ONLINE PO CO MI CABAL2. CABAL JEST TYLKO JEDEN
    Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem,
    nie zapomnij, gdzie się urodziłem,
    bo w pamięci jest siła zaklęta,
    więc pamiętaj synu mój...
    O kolorach białym i czerwonym,
    o symbolach orła i korony,
    bo w pamięci jest siła zaklęta,
    więc pamiętaj synu mój..

Quote Originally Posted by Dethrism View Post
    I TaK STAWIAM NA CABAL ONLINE PO CO MI CABAL2. CABAL JEST TYLKO JEDEN
    cabal 1 to jest obecnie ...... szczegolnie eu update rok za murzynami masa hacków itp. pare lat temu była to dobra gra ale obcnie to jest tragedia widac ze duzo ludzie ma podbne zdanie wystraczy wejsc na serwy i widac to co jest a to co byla chodzby 2 lata temu lub wiecej

a cabal 2 bedzie dopiero hitem za pare dni pogram w KR jak sie uda

Character Name
     xLordLuXerx
    Character Level
      176
    Character Class
      Force Blader

Status: Offline

Cabal II to glownie grafika a jak dobrze wiecie takie przesiakniete gry sa bardziej monotonne niz te starsze. Na poczatku bedzie zachwyt jakie to jest cudowne piekne kolorowe itp a po 2 tygodniach bedzie walic nuda. Cabal to cabal. Ma swoja magie ktora ludzi przyciaga na wiele lat. Chociaz czasami sie z nim rozstajemy to jednak sporo osob wraca predzej czy pozniej. Bardzo wielu ludzi gra od ep1 2 i graja do dzis dzien. W przypadku cabal 2 watpie ze tyle osob bedzie przez tyle lat z takim samym zapalem. A co do ep to racja ze troche odstajemy i sa haksy i boty ale grajac w inne gry znajdziesz ich o wiele wiele wiecej i jeszcze bardziej przeszkadzaja w normalnej grze niz np boty tu w cabalu. Chociaz by nie wiem co zrobili w cabal 2 tez beda boty i haki. Mozna powiedizec ze jest to jeden z nieodlaczych czesci gry Jedni robia to dla przyjemnosci inni po to zeby zarobic.