witam,na początek chciałbym podziękować gm za szybka i szczera odpowiedz ze dostałem bana na 7 dni za używanie programów trzecich,tylko ja wiem ze nic takiego nie robiłem a domyślam się dlaczego ten ban ,za tg pewnie bo proce się żaliły o moje dmg,czyli być dobrym oznacza być zbanowanym,taka mała rada dla następnych graczy,i odpowiedz była dalsza taka- ponowne złapanie na używaniu tych programów -ban perm,wychodzi na to ze jak odzyskam postać trzeba ja sprzedać bądż nie grac ,bo mogę wyrwać kolejnego bana na stale za free
,nie wiem co robić dalej,może jakaś rada,a gm mogli by się postarać bardzie i tak maja moje koto do wglądu i prześwietlić sobie moje dmg a nie banować i grozić za normalna grę,pozdrawiam resztę graczy.

,i odpowiedz była dalsza taka- ponowne złapanie na używaniu tych programów -ban perm,wychodzi na to ze jak odzyskam postać trzeba ja sprzedać bądż nie grac ,bo mogę wyrwać kolejnego bana na stale za free
,nie wiem co robić dalej,może jakaś rada,a gm mogli by się postarać bardzie i tak maja moje koto do wglądu i prześwietlić sobie moje dmg a nie banować i grozić za normalna grę,pozdrawiam resztę graczy.
Reply With Quote