UGTV
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 23 to 44 of 76

Thread: SonAsi

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

Status: Offline

Len Çakal Sürüleri Kuş Kadar Beyninizle neyin peşindesiniz. Siz buradaki insanları ne kadar tanıyorsunuzda hakkında yorum yapıyorsunuz. İsteyen istediği resmi koyar honor 20 oldum der Size giren çıkan ne eğer yanlış bir konu olsaydı forum moderatörü konuyu kapatırdı. Demekki neymiş o ufacık beyninizle böyle işlere burnunuzu sokmayacaksınız. Gidip işinize gücünüze bakacaksınız varsa babanız anneniz ona faydalı olacaksınız. burda 3 5 çakal toplanmış şekil yapmayacaksınız. 30+ olmakla adamda olunmuyor ayrıca konuyu beğenmediysen kapatırsın okumassın o kadar. Zorla okunsun demedik. Kimse hava atma çabasında değil burda sadece burası bir paylaşım sayfası olduğu içinde paylaşıldı. Şimdi Zorunuza ne gitti onu deyin ???

KillaEitherTR's Avatar

Character Class
      Wizard

Beyler çalmadan alz almadan premiumsuz 4 yıldır oynuyorum ve eos +6 yı aldım sonunda o yee maaaan
    O şimdi KillaEitherTR

Character Level
      17x
    Character Class
      Warrior

arizamisiniz bilader burda konu aciyorsan birseyleri paylasiyorsan her turlu elestiriye acik olucaksin hade bize bisey ler girdi diyelim sana girip cikan ne ????????????

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by anitablack View Post
    Len Çakal Sürüleri Kuş Kadar Beyninizle neyin peşindesiniz. Siz buradaki insanları ne kadar tanıyorsunuzda hakkında yorum yapıyorsunuz. İsteyen istediği resmi koyar honor 20 oldum der Size giren çıkan ne eğer yanlış bir konu olsaydı forum moderatörü konuyu kapatırdı. Demekki neymiş o ufacık beyninizle böyle işlere burnunuzu sokmayacaksınız. Gidip işinize gücünüze bakacaksınız varsa babanız anneniz ona faydalı olacaksınız. burda 3 5 çakal toplanmış şekil yapmayacaksınız. 30+ olmakla adamda olunmuyor ayrıca konuyu beğenmediysen kapatırsın okumassın o kadar. Zorla okunsun demedik. Kimse hava atma çabasında değil burda sadece burası bir paylaşım sayfası olduğu içinde paylaşıldı. Şimdi Zorunuza ne gitti onu deyin ???
    Sana giren çıkan var herhalde sen kimsin ki bana laf ebeliği yapıyorsun, istediğim yere istediğim gibi yorum yaparım nato kafa nato mermer.
    @chakal bunlar şimdi diyor ya hiç bir yetkili karışmıyor diye ! ee çocukta haklı birşeyden haberleri yok tabiki bazı gm ler ile ga lar görevlerinden ayrıldı.Dünkü *** gelipte bana burda laf ebeliği yapmaya çalışmasın ben kimin ne *** olduğunu biliyorum bak mesela aaaaa senin dünkü *** olduğunu bildim.''Len Çakal Sürüleri Kuş Kadar Beyninizle neyin peşindesiniz. Siz buradaki insanları nekadar tanıyorsunuzda hakkında yorum yapıyorsunuz.'' ah benim mal evladım senin kuş kadar beynin yok ki yazdıklarını bir tarafımla gülüyorum '' burası bir paylaşım alanıysa istediğim yazıyı istediğim şekilde yazarım ki bu senin niye zoruna gitti ? ee tabi nato kafa nato mermer.

NATO MERMER SANAYİ A.Ş.

Character Level
      17x
    Character Class
      Warrior

ahahhahaha lol

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

olm gerçekten çok komiksiniz len ufacık beyinciklerinizle güldürdünüz senin konuyu nerden anladığın belli yetkili konuyu uygun bulmuş kapatmamış dedim ki siz kalkmış saçma salak yorumlarınızla sayfayı kirletiyorsunuz. Sizde koysaydınız bizde saygı gösterir tebrik ederdik. insanın içinde art niyet olduktan sonra biz ne yapsak size boş. İnsanlara hakaret ederek birşeyler yazıyorsan benim yazdıklarımda senin zoruna gitmesin o zaman. siz bu hayatta kendiniz aileniz için ne yaptınız ki hala baba parasımı yiyip geçiniyorsunuz cakallar .Babamın ne yapıp ne yapmadığını nerden biliyorsun. Emekli olmuş evini barkını almış hayatını bir düzene sokmuş şimdi sıra size sokmaya gelmiş anlaşılan. Ağzımı bozdurmayın daha fazla uzatmayın kimin haklı olduğu ortada amaçsız yazılarınız ortada. kim okusa kime hak vereceğini gayet iyi biliyordur.

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

ah sivri zekalı evladım halen yetkili diyorsun şu nato mermer kafan almıyor değilmi o yetkili dediğin kişilerin bir kaçı yetkiyi bıraktı ve senin anana babana laf uzatan olmadı ama sen bizim için öyle bir ibare kullandın ve baba parasını üniversite zamanında yedik doğrudur ama ozamanlar çok geride kaldı biz işinde gücünde kişileriz. ( şu an telefondan giriyorum foruma buraya resim koyupta kimseyi göt etmek gibi bir acizliim yok ama okadar çok istersen seve seve akşam eve gittiğimde oyuna girip karakterimin resimini alırım göt edebilirim hiç sorun değil.İstersen forum içinde benim diğer karakterimin resimleri mevcut baka baka göt olabilirsin.)

Saygılarla,
    NATO MERMER SANAYİ A.Ş. (şaka gelebilir ama mermerciyiz. )

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

La olm harbi şakacısın sen ya, Bizim Foruma KOYDUĞUMUZ FOTOĞRAF kimseyi göt etmek için değildi. Ama demekki forma koyduğumuz Birilerine Fena KOYMUŞ. Yaşını başını almışsın ama kafa hala çocuk kafası (senle sidik yarışına giricek değiliz. bir önceki mesajda dediğim gibi yaptıysanız class 20 koysaydınız bizde saygı gösterir tebrik ederdik. Şimdi forma resim koysan ne olur koymasan ne olur açıp bakmam.) (ayrıca kelime yaptığınız kişide babamdır.!!!)o telefonu bir yere koy işine gücüne bak o zaman. ne bizim canımızı sık nede kendi canın sıkılsın.

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

ah sivri zekalı evladım benim, sen ne dedin varsa koyun sizde dedin bende yukarda yazdım koyupta kimseyi göt etme gibi acizligim yok dedim.sen lafı götünden anlıyacağına yazdıklarımı düzgün oku ki halen ergen olduğun kullandığın cümlelerden belli eee tabi arkadaşın yediremedi seni yolladı foruma yandaş medya.ne yapayım babansa hörmetmi göstermem lazım çokta şeyimde... chakalda benim abimdir ama ben chakalı savunmuyorum neden sonasinin dengesiz dengesiz konusmaları gereksiz daha önceki yazdı postlara iyice bir bakın tamammı abisi seni eli çükünde ergen seni ve senin kafada maşallah zehir zehir nato kafa nato mermer.hadi koçum bizi bilen biliyor ikile ayak altında dolaşma.

NATO MERMER SANAYİ A.Ş.

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

Yaptığım yorumları baban veya sen istersen diğer aile üyelerin yediremiyorsa eğer benim postları silersin olur biter ama yok dersen hertürlü yorumumu yaparım burda bana kimse yorum yapma diyemez ve bunu diyecek tek kişi Türkiye forumunun moderatorudur onun yapacağıda en fazla ceza vermesidir.

NATO MERMER SANAYİ A.Ş.

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

Sen kendine yediremediğin neyse bu başlık altına yorum yaparken onu söylede bilelim .... Sen hakkatten komiksin çocuk yaw bazı yetkili arkadaşlar bırakmasaydı verirlerdi cezanı )) ahahhah ha bileydin burdaki yetkilinin Forum moderatörü olduğunu arkadaşlarının olmadığını ))) sende eziklik diz boyu almış başını gitmiş bizden sana fayda gelmez biz sana bişi öğretemeyiz (SAYGI GİBİ) o kavramları sen daha bebe iken büyürkene öğrenmen gerekirdi şimdi bu yazdıklarımda koyarsa başka bi post bekliyorum senden... (HAKİKATEN ANLAMIŞ DEĞİLİM SİZ NEYİN KAVGASINI VERDİNİZ BU BAŞLIĞIN ALTINDA) soru olarak algılayıp cevap verme zahmetinde bulunma sakın

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

şakacı velet seni bu son yazdıkların ise benim yaptığım yorumları kendine yediremediğin anlamına geliyor sözümü tekrarlıyorum sen ve sonasi iki ergen benimle laf ebeliği yapıcak durumda değilsiniz ve benim seviyemde kişiler değilsiniz ve sen benim kim olduğu bilmiyorsun ki nerden biliyorsun GM ile GA arkadaşım olmadığını ? bu cümlen ile iyice sıçtın sıvama durumuna geldin.Demek ki neymiş kişiler hakkında bilgi edinmeden konuşmayacakmışsın bunları baban ögretmedimi velet ? valla ben saygıyı öğrenmişimde senin ne öğrendiğin muamma. sana yorum yazarak gerçekten zaman kaybediyorum çünkü tam bir zaman kaybısın hiçbir laftan anlamıyorsun nato kafa nato mermer.

NATO MERMER SANAYİ A.Ş.

Character Level
      17x
    Character Class
      Warrior

unsonasi class 20 yapana kadar oglunu yetistirseydin ya bak ben hakli ciktim 4600 saat oglunla ilgilenseydin adam olurdu sende evlat yetistirmeyi ogrenirdin yazik ya insanlar bu yazilanlari okuyunca cok uzulceler size baba ogul adam olamamislar class 20 olmuslar diye....................

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

vay çakal mağrasından çıkmış sana kemik yok koçum sen bak işine ))) , gm ga arkadaşında varda burda adammı oldun yani ezik gene ezik acıtıyorsa yazmıyacam söyle.

Character Level
      17x
    Character Class
      Warrior

gm ga ark falan yok oyle bir iddaamda yok mirce cevirme burayi baba ogul zaten mala baglamisiniz
    oyun oynamayi birakinda git baban sana nasil adam olunur onu ogretsin gerci ona kim ogretcek ya oda ayri bi konu

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by AlienForc3 View Post
    şakacı velet seni bu son yazdıkların ise benim yaptığım yorumları kendine yediremediğin anlamına geliyor sözümü tekrarlıyorum sen ve sonasi iki ergen benimle laf ebeliği yapıcak durumda değilsiniz ve benim seviyemde kişiler değilsiniz ve sen benim kim olduğu bilmiyorsun ki nerden biliyorsun GM ile GA arkadaşım olmadığını ? bu cümlen ile iyice sıçtın sıvama durumuna geldin.Demek ki neymiş kişiler hakkında bilgi edinmeden konuşmayacakmışsın bunları baban ögretmedimi velet ? valla ben saygıyı öğrenmişimde senin ne öğrendiğin muamma. sana yorum yazarak gerçekten zaman kaybediyorum çünkü tam bir zaman kaybısın hiçbir laftan anlamıyorsun nato kafa nato mermer.

NATO MERMER SANAYİ A.Ş.

Şimdi birde Şu var tanımadığın kişi hakkında yorum yapma diyorsun Sonra Tanımadığın kişi hakkında yorum yapıyorsun vay arkadaş ne çelişki kim kimin seviyesinde şimdi anlaşılıyor.

anitablack's Avatar

Character Level
      165
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by chakal View Post
    gm ga ark falan yok oyle bir iddaamda yok mirce cevirme burayi baba ogul zaten mala baglamisiniz
    oyun oynamayi birakinda git baban sana nasil adam olunur onu ogretsin gerci ona kim ogretcek ya oda ayri bi konu
    olm sana kemik fırlatmadım ben neyin peşindesin embesilmisin nesin çözemedim sana yazmadık gm ga arkadaşın olup olmadığını mala bağlayan sensin aslında

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by chakal View Post
    unsonasi class 20 yapana kadar oglunu yetistirseydin ya bak ben hakli ciktim 4600 saat oglunla ilgilenseydin adam olurdu sende evlat yetistirmeyi ogrenirdin yazik ya insanlar bu yazilanlari okuyunca cok uzulceler size baba ogul adam olamamislar class 20 olmuslar diye....................
    hahahaha katılıyorum babası oyun oynamak yerine bu veleti büyütseymiş belki adam olurmuş ama nerde işte yazık

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

vay çakal mağrasından çıkmış sana kemik yok koçum sen bak işine ))) , gm ga arkadaşında varda burda adammı oldun yani ezik gene ezik acıtıyorsa yazmıyacam söyle.
    sivri zeka evladım benim hiç bir boktan anladığıgın yok ergen muhabbetine devam ediyorsun anlaşıldı tabi ki devam ediceksin haklısın neden mi ? çünkü benim sıçtığım dünkü boksun.ben merkürde oynuyorum 5 yıldır eyvallah benim çevrem geniş senin ağzın kadar çevren geniş değil sanırım nato kafa nato mermer.istediğini yaz çünkü ben yazıcam babanın... konusunada yazıcam senin yazdıklarınada yazıcam. benim için hava hoş açılmış bir konu isteğim gibi yazarım. o baban biraz akıllıymış oh ne güzel post kasıyorum.

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

olm sana kemik fırlatmadım ben neyin peşindesin embesilmisin nesin çözemedim sana yazmadık gm ga arkadaşın olup olmadığını mala bağlayan sensin aslında
    olm diye bahsettiğin adam babanla aynı yaştadır eee demekki sizin ailede böyle babana olm veya lan diyerek konuşuyorsun tabi ailenin verdiği terbiyeye birşey diyemem.

AlienForc3's Avatar

Character Name
     MagicLife
    Character Level
      188
    Character Class
      Warrior

Noldu baban yorum yapamıyor mu kendi konusuna vah vah vah çok üzüldüm çokk hadi bekliyorum post atmaya devam et bende devam edeyim.

Renji's Avatar

@anitablack savundugun adam kimse tebrikler yazmamıs diye konuya bakanları azarlıyor bunu görmedin galiba

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast