Len Çakal Sürüleri Kuş Kadar Beyninizle neyin peşindesiniz. Siz buradaki insanları ne kadar tanıyorsunuzda hakkında yorum yapıyorsunuz. İsteyen istediği resmi koyar honor 20 oldum der Size giren çıkan ne eğer yanlış bir konu olsaydı forum moderatörü konuyu kapatırdı. Demekki neymiş o ufacık beyninizle böyle işlere burnunuzu sokmayacaksınız. Gidip işinize gücünüze bakacaksınız varsa babanız anneniz ona faydalı olacaksınız. burda 3 5 çakal toplanmış şekil yapmayacaksınız. 30+ olmakla adamda olunmuyor ayrıca konuyu beğenmediysen kapatırsın okumassın o kadar. Zorla okunsun demedik. Kimse hava atma çabasında değil burda sadece burası bir paylaşım sayfası olduğu içinde paylaşıldı. Şimdi Zorunuza ne gitti onu deyin ???

senin konuyu nerden anladığın belli yetkili konuyu uygun bulmuş kapatmamış dedim ki siz kalkmış saçma salak yorumlarınızla sayfayı kirletiyorsunuz. Sizde koysaydınız bizde saygı gösterir tebrik ederdik. insanın içinde art niyet olduktan sonra biz ne yapsak size boş. İnsanlara hakaret ederek birşeyler yazıyorsan benim yazdıklarımda senin zoruna gitmesin o zaman. siz bu hayatta kendiniz aileniz için ne yaptınız ki hala baba parasımı yiyip geçiniyorsunuz cakallar .Babamın ne yapıp ne yapmadığını nerden biliyorsun. Emekli olmuş evini barkını almış hayatını bir düzene sokmuş şimdi sıra size sokmaya gelmiş anlaşılan. Ağzımı bozdurmayın daha fazla uzatmayın kimin haklı olduğu ortada amaçsız yazılarınız ortada. kim okusa kime hak vereceğini gayet iyi biliyordur.