Valla helal olsun Figure.09 ne büyük fayda saglamış oldun ne büyük hatalarımı yakalamışın.Acep bu bother(botter)lere karşı kullandıgım hakaretler sizleri neden bu kadar rahatsiz etti.Osahısların yaptıkları size rahatsızlık vermiyor da benim onlara hakaretlerimmi rahatsızlık verdi.Sorarlar adama neden diye.Ben bu forumda 5 yıldır varım.SonAsi olarak var olmayada devam edecem.Sizler gibi binbir surat olarak degil SonAsi olarak Mars,RM da .
Kusura bakmayın ben Renkli tvler bu ülkeye 80 li yılların sonlarında geldi.
Cep telefonları 90 lı yılların sonlarında.
Bana babam al oglum sana bigisayar Cabal oyna demedi 10-12 yaslarımdaken cebime 300-500 tl lik telefon koymadı.
Yani anlıyacagınız 50+ yasındaki insanlar bu ülkede sizler gibi herşeyi hazır önümüzde bulmadık.
Akıllı olun olamıyorsanız tebiyeli olun yaptıgınız ahlahsızlıkları marifetmi sanıyonuz.
Ben ne yapmısım mars ta charımı honor class 20 yapmısım.RM Da bringer olmusum,hilesiz hurdasız.Bu konuyu acma sebebinide defalarca anlatmısım daha ne demeye elestirmeye calısıyorsunuz neyimi elestiriyorsunuz.
Ben 1955 dogumluyum hesaplıyabiliyorsanız yasımın kac oldugumu bulursunuz.
Bu yasta adam bunları düzgün oynayıp basarmıs bizse Saygısızlıklarımıza,terbiyesizliklerimize,hemde oyun icinde yaptıklarımıza bakmadan burada nasıl rencide ederizin hesabını yapıyoruz deyip yüzünüzü kızartmanız lazım.
Burda dilediginizi yazabilir birilerini kandırabilirsiniz.Kandıranıyacagınız tek kişi kendinizsiniz.Önce kendinizi düzeltin,kendi hatalarınızı görün sonra baskalarını elstirin.

bak ne güzel 20 olmuşsun