UGTV
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 67 to 76 of 76

Thread: SonAsi

Character Class
      Blader

Status: Offline

Valla helal olsun Figure.09 ne büyük fayda saglamış oldun ne büyük hatalarımı yakalamışın.Acep bu bother(botter)lere karşı kullandıgım hakaretler sizleri neden bu kadar rahatsiz etti.Osahısların yaptıkları size rahatsızlık vermiyor da benim onlara hakaretlerimmi rahatsızlık verdi.Sorarlar adama neden diye.Ben bu forumda 5 yıldır varım.SonAsi olarak var olmayada devam edecem.Sizler gibi binbir surat olarak degil SonAsi olarak Mars,RM da .
    Kusura bakmayın ben Renkli tvler bu ülkeye 80 li yılların sonlarında geldi.
    Cep telefonları 90 lı yılların sonlarında.
    Bana babam al oglum sana bigisayar Cabal oyna demedi 10-12 yaslarımdaken cebime 300-500 tl lik telefon koymadı.
    Yani anlıyacagınız 50+ yasındaki insanlar bu ülkede sizler gibi herşeyi hazır önümüzde bulmadık.
    Akıllı olun olamıyorsanız tebiyeli olun yaptıgınız ahlahsızlıkları marifetmi sanıyonuz.
    Ben ne yapmısım mars ta charımı honor class 20 yapmısım.RM Da bringer olmusum,hilesiz hurdasız.Bu konuyu acma sebebinide defalarca anlatmısım daha ne demeye elestirmeye calısıyorsunuz neyimi elestiriyorsunuz.
    Ben 1955 dogumluyum hesaplıyabiliyorsanız yasımın kac oldugumu bulursunuz.
    Bu yasta adam bunları düzgün oynayıp basarmıs bizse Saygısızlıklarımıza,terbiyesizliklerimize,hemde oyun icinde yaptıklarımıza bakmadan burada nasıl rencide ederizin hesabını yapıyoruz deyip yüzünüzü kızartmanız lazım.
    Burda dilediginizi yazabilir birilerini kandırabilirsiniz.Kandıranıyacagınız tek kişi kendinizsiniz.Önce kendinizi düzeltin,kendi hatalarınızı görün sonra baskalarını elstirin.

aferim sana dayı bak ne güzel 20 olmuşsun mutlu mesut oyna sen oyununu kimse sana oynama etme demiyor burda... Ama kimsede senin "bother" lara ettiğin atarları dinlemek zorunda değil megafonla defalarca yazıp herkesin sinirlerini bozduğuna defalarca şahit oldum... 50 yaşına gelmişsin madem biraz 50 yaşındaki insan gibi davran, biz şöyle yaparız biz böyle keseriz alayına atar sonasi kaçar diyen liseliler gibi değil... bu laflarınlada bir sözün ne kadar yerinde söylendiğini kanıtladın bütün servera, zaman insanları değil anca armutları... ayrıca binbirsurat demeden önce bu account açılış tarihine baktınmı? sırf sana laf sokmak için üyelik alıcak kadar gereksiz birisi değilim allaha şükür... hadi sana iyi oyunlar

Character Class
      Blader

Zaman insanları degil armutları olgunlastırır. Ne kadar abes bir laf.Zamanın olgunlastırmadıgı yıpratmadıgı ne var öylermisin.Bu cümleyi bana burada mod luk yapan kendini beyenmiş biri yazdı.Oda senin gibi yazım hatalarına takıntılı biriydi.
    Yukarda benim agzımdan yazdıgın cümlelerde senin hayal ürünün.Sunu sakın unutma o armutlar senide olgunlastıracak.Kime nasıl davranacagını ne yazacagını nasıl yazacagını.Keşke 50 yasında olsam beni baya gencleştirmişin sagolasın.
    Varmı bir delikanlı (Botter)lere atsın tutsun.Ben göremedim.Bir delikanlı çıksın aranızdan sabahtan aksama kadar bu kisilere yagdırsın hıı varmı böyle birisi kaldımı.Ben hicte rahatsız olmam,daha cok alkıs tutarım.Gocunacak bir şeyim yok o hakaretlerde bana edilmiyorsa,TG den sonra 1-2 cümle sarfedilmişse,ben de (botter)bother degilsem ne demeye rahatsızlık duyayım.Helal olun parmaklarına yüregine saglık derim.
    Birde şu aklıma takıldı sayın Figure.09 50 yasındaki biri sizlerin oyun icinde yaptıgı hilelere terbiyesizliklere buna bu forumda dahil ahlaksızlıklar karsısında nasıl davranır.
    Ben hicbir TÜRK gencine bu sıfatları yakıstıramıyorum.Büyüklerine saygı terbiye kuralları cercevesinde davranır davranmalıdır Türk genci.Kendi akıl ve bilek gücüyle tüm zorlukların üstesinden gelir gelmelidir.Daha bir oyunla hileye basvurmadan basedemiyorsanız önünüzdeki hayat mücadelenizle nasıl basedeceksiniz.
    Özentisi içinde bulundugunuz avrupalını bütün pisliklerini üzerinizde toplamaya mecbur degilsiniz.Ordaki gencler anne baba büyük kıymeti bilmez olabilir.Unutmayınki avrupada hicbir ana baba evlatlarını ölene kadar koruma altına almaz.Modernesecem diye entel olacam diye soytarılıga soyunmayın.
    Sy Figure bu dünyada hiçbir varlık gereksiz yaratılmamıstır.Her yaratık bu alemde rolünü oynar vaktı gelince gider.Laf sokmaya gelince sen onun icin üzülme siz o kadar olgunlasmış bir armut degilsiniz.
    Önce kendinizi düzeltin,kendi hatalarınızı görün sonra baskalarını elestirin.Bir önceki post tan hatırlatma idi.

Thumbs up

Zaman insanları degil armutları olgunlastırır. Ne kadar abes bir laf.Zamanın olgunlastırmadıgı yıpratmadıgı ne var öylermisin.Bu cümleyi bana burada mod luk yapan kendini beyenmiş biri yazdı.Oda senin gibi yazım hatalarına takıntılı biriydi.

Yukarda benim agzımdan yazdıgın cümlelerde senin hayal ürünün.
    mesajların hepside yukarıda duruyor Sayın SonAsi beyefendi. okursan hepsinin tek tek nasıl yazıldığını görebilirsin... Ayrıca son postta dikkat etmişsin ama daha çok yolun var...

Sunu sakın unutma o armutlar senide olgunlastıracak.
    Bi dk bi dk zaman armutları olgunlaştırmıyomuydu yaa???

Varmı bir delikanlı (Botter)lere atsın tutsun.Ben göremedim.Bir delikanlı çıksın aranızdan sabahtan aksama kadar bu kisilere yagdırsın hıı varmı böyle birisi kaldımı.
    Emin ol bu oyunda zordur benim kadar çok botter şikayet eden birisini bulmak... Sadece cabal ile ilgili değil bütün online oyunlarda hile hurda peşinde gezen 5 para etmezlerin kulaklarını çınlattım, cabalda guilde girmiş bir botterı da ben attırttım hatta.

Birde şu aklıma takıldı sayın Figure.09 50 yasındaki biri sizlerin oyun icinde yaptıgı hilelere terbiyesizliklere buna bu forumda dahil ahlaksızlıklar karsısında nasıl davranır.
    Hile yaptığımı nerden çıkartıverdin dayı şimdi sen? ahlaksızlık?

Özentisi içinde bulundugunuz avrupalını bütün pisliklerini üzerinizde toplamaya mecbur degilsiniz.Ordaki gencler anne baba büyük kıymeti bilmez olabilir.Unutmayınki avrupada hicbir ana baba evlatlarını ölene kadar koruma altına almaz.Modernesecem diye entel olacam diye soytarılıga soyunmayın.
    Hayrola dayı bu konuya nerden girdin ona hala anlam verebilmiş değilim...

Sy Figure bu dünyada hiçbir varlık gereksiz yaratılmamıstır.Her yaratık bu alemde rolünü oynar vaktı gelince gider.
    ????!?!?!?!1

Laf sokmaya gelince sen onun icin üzülme siz o kadar olgunlasmış bir armut degilsiniz.
    Armut olduğumu iddia etmedim zaten ^^

Önce kendinizi düzeltin,kendi hatalarınızı görün sonra baskalarını elestirin.Bir önceki post tan hatırlatma idi.
    Birisinden herkes bu kadar rahatsız oluyorsa "o kişinin" kendini düzeltmesi gereklidir, benim değil. Ha benimle ilgili bir sorun olur eyvallah her türlü icabına bakarım. Eleştiriler insanı geliştirir, tabi kendiside ders çıkartmayı biliyorsa.. Karşısında onu eleştirenler varken kulaklarını tıkayıp, konuyu yaşına başına getirenleri değil.
    Last edited by Figure.09; 25-12-2012 at 17:53.

Character Class
      Blader

Kabhati gelinlik yapmıslar hicbir kız üstüne giymemiş. Ben sizin kadar marifetli degilim.Şimdi kopyala yapıstırla ugrasamam.Anlıyamadıgınız bir iki yer olmus yazımda haklısınız tabi biraz daha zamana ihtiyac var.O incelikleri anlıyabilmeniz icin sizin daha cok olgun armutlarla yasamanız lazım.Birisinden herkes???? bu kadar rahatsız oluyorsa herkas dedigin kisilerin ne karekterde oldukları yazdıkları postlardan belli.Böle bir cümle kurarak herkesi mesuliyet altına sokma.Konuyuda uzatmaya gerek yok benden rahatsız olan oyunda bana selam vermez verdigim selamıda almaz olur biter.

Quote Originally Posted by Sonasi View Post
    kisilerin ne karekterde oldukları yazdıkları postlardan belli.Böle bir cümle kurarak herkesi mesuliyet altına sokma.Konuyuda uzatmaya gerek yok benden rahatsız olan oyunda bana selam vermez verdigim selamıda almaz olur biter.
    2 cümleyi bir araya getiremeyip zar zor yazdığı postlardan belli evet. Oyunda blocklist diye birşey var böyle zararlı mantarları engellemeyi sağlayan, ama oyunda megafon yazıları yetmeyip 20 rank oldum alkışlayın beni diye forumda türeyen türlerine yapıcak birşey yok.

Character Class
      Blader

Ne yazıki rank konusunda haklısın.Ancak ne senin nee senin gibilerin alkısına ihtiyacım var.Bir konuda daha haklısın (Botter)Botherler icin gercektende zararlı mantarım. Adam olanlara adam gibi oynayanlara çok sifalı bir ilacım.Ben iki cümleyi bir araya getiremedigim halde bu kadar rahatsızlık verdiysem size birde getirdigimi düsün.13 post la forumda türemeden bahsedenlerede yapılacak birşey yok.Hadi yolun bahtın acık olsun.

Adam olanlara adam gibi oynayanlara çok sifalı bir ilacım.
    Bu cümleyi kurarken neler düsünüyordun merak ettim gerçekten...

Ben iki cümleyi bir araya getiremedigim halde bu kadar rahatsızlık verdiysem size birde getirdigimi düsün.
    getirebilecek kapasite olsaydı yaptığın şeyin insanları rahatsız edebileceğini düşünebilirdin zaten.

13 post la forumda türemeden bahsedenlerede yapılacak birşey yok.Hadi yolun bahtın acık olsun.
    Figure.09
    Join Date 27-06-2008

merak etme sen daha spor olarak uçuşurken ben çoktaan türemiştim buralarda ^^

Character Class
      Blader

merak etme sen daha spor olarak uçuşurken ben çoktaan türemiştim buralarda ^^ Güldürme beni.
    Bu yazdıgına gercekten sende inandınmı?
    27/06/2008 Tarihinden beri anca formun yolunu bulmuşun.Senin icin hayırlı olsun.Figure gercekten beni alt mı edecegini sanıyorsun.Bu ısrarının sebebi ne.Beni bloklamışın güzel,Rahatsız edici o kadar bot hack olayı varken benden rahatsız olmusun olabilir.Ben senden ve senin gibilerden alkışta istemiyom.Sen bana saygılı davransan ne yazar davranmasan.Sen beni sevsen ne olur sevmesen.Yolun bahtın acık olsun dedim yine anlamadın.Bana acık secik yaz derdin ne benimle.Seni gocunduracak ne yaptım.Ne kuyruk acın var bu kadar.Ha sen benden üstünmü görüyon kendini ne söyleyim öyledir.Kedi uzanamadıgı cigere mundar dermis sizinkide o hasap.Figure cevap yazma zahmetinde bulunma zira ben size cevap yazmıyacagım.Cikinleşmenin bir anlamı yok.Burası ikimizin tartısma alanıda dagil.Varsa bir sıkıntısı olan girer oyuna derdi ne ise acar.Ak ta karada ortaya cıkar.Burada bana laf ebeligine kimse kalkısmasın.

[GM]FlameDragon's Avatar

Character Class
      Force Shielder

Konu amacını aşıp oyuncular arasında sataşma ve hakarete dönüştüğü için kapatılmıştır.

Konuyu devam ettirmeye çalışan olursa ceza veririm.
    Konu 2 Ocak 2013 günü silinecektir.
    Yeni Oyunumuz CT Racer Season 2 bu yaz sizlerle

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234