UGTV
Results 1 to 22 of 22

Thread: Intrebare

Tibik1's Avatar

Character Class
      Blader

Status: Offline

Default Intrebare

Salut ! am si eu o intrebare! daca faci Print unui boot si acel bot nu are natie ! are un numar si il raportezi poate primi ban ! daca nu i se vede numele ! dar se indentifica clar in poze ca este bot ???
    Sa stiu daca are rost sa fac tiket sau nu ?
    E plin in MF de boti...

Freemotion's Avatar

Character Name
     Sunriii
    Character Class
      Blader

Un screenshot nu e de ajuns.
    Chiar daca faci ticket:

99.9% = No ban
    0.01% = O sa apara alti doi boti inainte sa apuci sa zici "bot".

poate fi banat chiar daca nu are natie. acel numar este unic pentru fiecare char. un ss nu este de ajuns, poate fi modificat foarte usor. vor solicita filme, eventual /time command dar nu are niciun rost parerea mea, un bot in minus e prea putin pentru acest joc. este datoria estsoft, gameguard, GM sa se ocupe de eliminarea botilor. un report e fix frectie la picior de lemn. daca vrei sa vezi revolution of bots, recomand FGR al 2 boss si relog pe toate canalele. o sa vezi 24 de boti in acelasi loc.
    'Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that' - Bill Shankly

c.um a zis si vasy ss nu este de ajuns chiar daca faci un video slabe sanse sa fie banat
    dupa parerea mea este o pierdere de vreme, gm au destul pe cap sa dea seturile inapoi la oameni
    revolution of bots np np
    Haters gonna hate
    and proc will be raped

Russnak's Avatar

Character Name
     Kid
    Character Level
      186
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by lory13 View Post
    c.um a zis si vasy ss nu este de ajuns chiar daca faci un video slabe sanse sa fie banat
    dupa parerea mea este o pierdere de vreme, gm au destul pe cap sa dea seturile inapoi la oameni
    revolution of bots np np
    Fac o treaba minunata cu returnarea seturilor. Imi mai trebuie 3 luni si fac un an decat am fost scammat. Gj..

ZeraCool's Avatar

Character Name
     ZeraCool
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by Russnak View Post
    Fac o treaba minunata cu returnarea seturilor. Imi mai trebuie 3 luni si fac un an decat am fost scammat. Gj..
    +1 , cand am bagat peste 700 euro cc imi venea instant , daca faci tiket cu probleme de genu " vreau sa cumpar un costum dar nu mai este in cc" in 24 ore iti raspund , restul iteme/boti/scammeri , aici este mai greu nu mai primesc nimic treburile se complica , parca de cand Caesar nu se mai ocupa de cabal..sau nus ce sa intamplat , adica sa zicem 2 ani de zile cabalul a ajuns o ruina de joc ...de la pay2play / free2play / pay2playfree o sa se ajunga la cabal-pay-to-play.

iony86's Avatar

Character Name
     The Killer
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by ZeraCool View Post
    +1 , cand am bagat peste 700 euro cc imi venea instant , daca faci tiket cu probleme de genu " vreau sa cumpar un costum dar nu mai este in cc" in 24 ore iti raspund , restul iteme/boti/scammeri , aici este mai greu nu mai primesc nimic treburile se complica , parca de cand Caesar nu se mai ocupa de cabal..sau nus ce sa intamplat , adica sa zicem 2 ani de zile cabalul a ajuns o ruina de joc ...de la pay2play / free2play / pay2playfree o sa se ajunga la cabal-pay-to-play.
    asa e de vreo 2 ani nimeni nu se mai ocupa de joc,,,cand vine vorba de updateuri fug toti gm..nu mai gasesti niciunu,,,,,SA VINA ALTI MAI COMPATIBILI SI COOPERABILI !!!
    http://forum.cabalonline.com/image.php?type=sigpic&userid=118947&dateline=13180  17708

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Degeaba va stresat...deja se vede *** merge treaba

Am pierdut peste 60b in joc, (nu dau numele in joc) si cand am trimis ticket ce crezi? le'am explicat *** sta treaba si au vazut ca nu sunt un topit. cand i'am lovit unde ii doare mai tare mi'a raspuns direct [GM] Radagast (Support Manager) si mi'a inchis topicul motiv (am atacat compania), dar le'am spus *** sta treaba si consecintele. Deci puteti baga 10 mii de euro ii doare fix in pix de voi, de bani vostri nu. aia e ideea. Si acum ajungem la faza urata scam. Dece oare s-au inmultit scammeri ? Va zic eu, pentru ca si ei au fost scamati si tot asa o sa creasca numarul persoanelor scamate si al victimelor. Cabal numai e ce era in 2006-2009.

kampfer's Avatar

Character Name
     CursedSpirit
    Character Level
      144
    Character Class
      Wizard

A avut si el o perioada de"glorie"dar acum nu mai merge,incepe sa decada.

Sti ce.. asta e lumea frate, asa suntem invatati, daca stai sa te gandesti un pic.. pune te in locul lor .. ai fi cam la fel, toti am fi, avantajul este ca pe ei i'a dus capul si scot bani in timp ce playeri baga.

Quote Originally Posted by LiVaNu View Post
    Sti ce.. asta e lumea frate, asa suntem invatati, daca stai sa te gandesti un pic.. pune te in locul lor .. ai fi cam la fel, toti am fi, avantajul este ca pe ei i'a dus capul si scot bani in timp ce playeri baga.
    bun venit in cabal online eu lasand la o parte glm dupa un timp miam dat si eu seama ca jocu asta nu merita chair atat de mult timp, dupa ce am facut 500-1k dung din fiecare si-o cam pierdut farmecu pt mn, tg ce mai e interesant acu
    Haters gonna hate
    and proc will be raped

o data cu timpul trebuie sa avansezi in grad de la player in sus, ca sa ai de castigat. asa nu e chiar plictisitor

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

hmm..in ce avansezi de la player?Nu cred ca ai in ce:-??

dedantemon's Avatar

Character Name
     CabalRES
    Character Level
      180
    Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by lory13 View Post
    bun venit in cabal online eu lasand la o parte glm dupa un timp miam dat si eu seama ca jocu asta nu merita chair atat de mult timp, dupa ce am facut 500-1k dung din fiecare si-o cam pierdut farmecu pt mn, tg ce mai e interesant acu
    Macar au fost vremuri amuzante pe atunci . Dar asa e, nu mai are nici un farmec acuma, cel putin pentru moment.

Quote Originally Posted by MariusicaR0 View Post
    hmm..in ce avansezi de la player?Nu cred ca ai in ce:-??
    te auto contrazici singur, in orice domeniu avansezi daca te duce capul. Oricum nu stiu dece am senzatia ca 2013 o sa fie o diferenta si atractia de a juca mai mare.
    Last edited by LiVaNu; 05-12-2012 at 13:37.

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

Cabal=Adio.Mai ales cu ratati de GMs care mai mult o sug intre ei decat.Pt mn cabal a murit in 2010,mai ales dupe ce multi prieteni s-au lasat de joc,intrau mai rar,nu prea mai aveau chef,etc.Apare Cabal 2,is curios dak GMs de aici vor fi si acolo,daca ii asa,atunci vai de cei care vor pune piciorul in pragul acelui joc.

Toate jocurile sunt la fel,banul isi spune puterea ! de asta trebuie sa te gandesti inainte de a te apuca de unde joc cu ce scop joci acest joc. ca sa nu te supere urmarile

MariusicaR0's Avatar

Character Level
      171
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by LiVaNu View Post
    te auto contrazici singur, in orice domeniu avansezi daca te duce capul. Oricum nu stiu dece am senzatia ca 2013 o sa fie o diferenta si atractia de a juca mai mare.
    Scuze dar nu imi dau seama unde ma contrazic.Sunt doar curios in ce poti avansa de la un player obijnuit.Ai dreptate in alte domenii avansezi daca te duce capul si ai putin noroc dar din player in ce poti avansa?

rokutsen's Avatar

Character Class
      Warrior

Totusi,la unele jocuri faine nu vei sti ce si *** va fi,decat dupa ce vei juca un timp sa vezi ce fel de GMi is acolo.Eu unde joc acum,Gmii is asa mai tampiti cateodata,dar is extrem de departe sa ii ajunga pe idiotii astia de aici,plus ca acolo is eventuri faine aproape in fiecare saptamana,eventuri faine cam 80% din total.

Russnak's Avatar

Character Name
     Kid
    Character Level
      186
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by MariusicaR0 View Post
    Scuze dar nu imi dau seama unde ma contrazic.Sunt doar curios in ce poti avansa de la un player obijnuit.Ai dreptate in alte domenii avansezi daca te duce capul si ai putin noroc dar din player in ce poti avansa?
    Cunosc playeri care au ajuns GM-i. Cred ca la asta se refera.

Quote Originally Posted by Russnak View Post
    Cunosc playeri care au ajuns GM-i. Cred ca la asta se refera.
    adevarat,pluse de asta poti sa faci un un ban frumos de aici.