UGTV
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help! TG-n meghal a párom és utána kidobja a játék....

EpresPuding's Avatar

Character Name
     EpresPuding
    Character Level
      160
    Character Class
      Force Archer

Status: Offline

Default Help! TG-n meghal a párom és utána kidobja a játék....

Szijasztok!

Párom újra cabalozik egy két hete... TG-n állandó jelenség nála, hogy amikor meghal nem éled újra, hanem bezár a játék....és ugyen ez van, ha épp sikerül életben maradnia végig akkor a végén leokézza a dolgokat és nem rakja vissza lobbyba, hanem egyből bezár a játék.... Valakinem volt már ilyen jellegű gondja? Mi lehet a bibi? Ötlet, javaslat ( azon kívül, hogy ne haljon meg)?
    Már újra lett rakva, máshonnan lett leszedve és ugyan az... egy megérzés, bár lehet hülyeség, de lehetséges, hogy a NET Framework rossz a gépen? Csak, mert valamiért, ha újra rakom a gépet ezt is mindig telepítenem kell (hozzátenném, évekig sose kellett). Bár nem tudom mi köze lehet a cabalhoz ilyen téren. Ja és még valami: mikor bezárt a game utána mikor újra felmenne játszani, a játék mindig letölt valamit (nem a game guard).

Előre is köszönöm a helpet.
    "Mihez nőttek fel a felnőttek?"

kortin's Avatar

Character Name
     Knic
    Character Level
      181
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by EpresPuding View Post
    Szijasztok!

Párom újra cabalozik egy két hete... TG-n állandó jelenség nála, hogy amikor meghal nem éled újra, hanem bezár a játék....és ugyen ez van, ha épp sikerül életben maradnia végig akkor a végén leokézza a dolgokat és nem rakja vissza lobbyba, hanem egyből bezár a játék.... Valakinem volt már ilyen jellegű gondja? Mi lehet a bibi? Ötlet, javaslat ( azon kívül, hogy ne haljon meg)?
    Már újra lett rakva, máshonnan lett leszedve és ugyan az... egy megérzés, bár lehet hülyeség, de lehetséges, hogy a NET Framework rossz a gépen? Csak, mert valamiért, ha újra rakom a gépet ezt is mindig telepítenem kell (hozzátenném, évekig sose kellett). Bár nem tudom mi köze lehet a cabalhoz ilyen téren. Ja és még valami: mikor bezárt a game utána mikor újra felmenne játszani, a játék mindig letölt valamit (nem a game guard).

Előre is köszönöm a helpet.
    Sajnos már fórumon ne nagyon várj rá választ, eléggé kihalt, bár szinte tuti, hogy nem a net framework-al van baja, én vagy egy játék reinstall-t ajánlok, vagy egy op.rendszer reinstall-t, vagy mindkettőt, szerintem ennél többet senkisem tud mondani...

EpresPuding's Avatar

Character Name
     EpresPuding
    Character Level
      160
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by kortin View Post
    Sajnos már fórumon ne nagyon várj rá választ, eléggé kihalt, bár szinte tuti, hogy nem a net framework-al van baja, én vagy egy játék reinstall-t ajánlok, vagy egy op.rendszer reinstall-t, vagy mindkettőt, szerintem ennél többet senkisem tud mondani...
    Az a helyzet, hogy két gép lett újrarakva és lett rá felrakva a cabal....mindkettőn ugyan az a gond... első körben a torrentes verziót szedtük le azt hittük ezzel van a gond . Az egyik gép ismét újra lett rakva pár napja vinyócsere miatt, akkor megint a torrentes lett leszedve megintcsak ugyan ez a gond...akkor cabalt törlés lett majd leszedtük a nem torrentes verziót és ugyan az a bibi még mindig... szal ötletem sincs mi lehet a gond mely mindkét gépen megvan... ezzel a winnel ami meg fentvan sose volt gond...évekig ment rajta a cabal... szal passzolok...lehet valami filet rosszul szed le, de nem tudjuk mi okozhatja

Azért köszi a választ
    "Mihez nőttek fel a felnőttek?"