UGTV
Results 1 to 4 of 4

Thread: Cabal - Windows 8

Default Cabal - Windows 8

Witam. Do dnia wczorajszego grałem w Cabala na Windowsie XP. Wpadł mi jednak w ręce Windows 8 Pro PL i postanowiłem go zainstalować jako jedyny system operacyjny na komputerze. Problem w tym, że na Win8 Cabal nie działa, tzn. po zalogowaniu się i wybraniu postaci, po prostu wyłącza się gra bez jakiegokolwiek błędu. Czy jest jakiś sposób na uruchomienie Cabala na Win8? Może jakiś trick? Jakiś patch? Dodam że próbowałem już zmienić tryb zgodności, uruchomić jako administrator także. Proszę o pomoc.

Quote Originally Posted by Radzisz View Post
    Witam. Do dnia wczorajszego grałem w Cabala na Windowsie XP. Wpadł mi jednak w ręce Windows 8 Pro PL i postanowiłem go zainstalować jako jedyny system operacyjny na komputerze. Problem w tym, że na Win8 Cabal nie działa, tzn. po zalogowaniu się i wybraniu postaci, po prostu wyłącza się gra bez jakiegokolwiek błędu. Czy jest jakiś sposób na uruchomienie Cabala na Win8? Może jakiś trick? Jakiś patch? Dodam że próbowałem już zmienić tryb zgodności, uruchomić jako administrator także. Proszę o pomoc.
    CABAL nie jest jeszcze przystosowany do nowego systemu, więc bezproblemowe uruchomienie go nie jest na tę chwilę możliwe, lecz będzie on jak najszybciej zaktualizowany, aby działał sprawnie na Windows 8.

maniu1994's Avatar

Character Name
     maniuPOL
    Character Level
      160
    Character Class
      Blader

Status: Offline

Długo jeszcze?

Quote Originally Posted by maniu1994 View Post
    Długo jeszcze?
    Kiedy CABAL Online będzie już w pełni kompatybilny z Windows 8, pojawi się o tym informacja na forum.