Már ő sem tolja , nem lehet meló mellet. :/
Már ő sem tolja , nem lehet meló mellet. :/
its Cr4zy L1f3 ... _@_/" <---- Your time over u ***
http://kepfeltoltes.hu/view/120219/C...toltes.hu_.jpg
Már senki sem tolja ezt a fostalicskát ha van egy kis esze :-]
Play with cabal, no hack, no cheat they said , it will be fun , they said.
285-be eladva ! ebből vettem
Mitrhil Orb +8 65 m (20% dmg) 38m-ból felment > 11-re
Mitrhil Orb +6 55m (20% dmg) 110m-ból felment > 11-re500-600m profitom van legalább !
[]
Értem Legi ..
Grat Myl0 jól jártállucccker vagy
![]()
xd....560. run adta...nem nagy cucc de alz is alz....
hát nem tom .. xd
ez am kedv függő, h mennyit tolok 1 nap...
am úgyszoktam csinálni, h inkább titlere megyekaos1 3as title tegnap lett meg xD
meg am minden dungi run előtt írom g ben h pl "megyek eod érzem outot " XDDDD néha beválik xDDDD
ja de am a Fatal fegyókban nagyon nincs makkom eddig lid adott 1pheryorb 2pherycry és 1aqua orb fatalt mindegyik 8rate craft slottal -_-
ic1 redblade 8rate 2slot ....
most sztem elkezdem majd fi-t spammolni duo-ban vagy trio-ban nem tomhátha onnan is jön vmi
![]()
Last edited by iSushirO; 22-07-2012 at 08:36.
hmmm, grat
http://imageshack.us/f/715/cabal1207221306ver14240.jpg/
emellett mystic hands bl 2 slot 4 skill exp slotba (2 hét alatt 3 skill expes cucc aos1 ből)
reason why i leave game,byebye![]()
ez a 2 hét egész termékeny volt:
aos1 magic att rune
ic1 shine helm wa 1 slot 8 rate... shine helm fs 0 slot 16 dmg... shine suit wa 7 amp 2 slot
eod2 killian ring úgy hogy csak bslv ért mentem be
lid phery orb 1 slot 16 dmg
Mivel zárva van az eszmecsere topic és úgy is ezt nézik a legtöbben és nem akartam újat nyitni, ezért ide teszem fel a kérdést. Az eventes nyereményjáték nyerteseit mikor fogják sorsolni és hol lesz ez látható?
ON: aos2 8 rate 1 slot sig cry, csakhogy ne offoljak. ^^
~bump. ez nem nagy teljesítmény, ilyet bármikor összedobok neked, 1 perc se kellez ellen a GM-ek sem tudnak szerintem sokat tenni..
amúgy ez a gyerek kurva nagy hacker, 2-3 perc alatt tolja ft2-t, tg-n 1.3k scoreD
és ez a gyerek a mi kedves Janko barátunk példaképe ^^
x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
gz...