Basic Craft: lvl4
Professional Craft:Armor
Gloves: lvl3 - 5.31%
Boots: lvl1 - 4.19%
Suit: lvl1 - 7.12%
Helm: lvl3 - 5.30%
Hozd az alapanyagot megcsinálom ingyé.
Basic Craft: lvl4
Professional Craft:Armor
Gloves: lvl3 - 5.31%
Boots: lvl1 - 4.19%
Suit: lvl1 - 7.12%
Helm: lvl3 - 5.30%
Hozd az alapanyagot megcsinálom ingyé.
Last edited by kingofterrors; 18-05-2008 at 07:25.
Hi all. Tetszeni fog ez a topic...![]()
Mars
Basic craft: Lv8
Martialhelm Lv7 0.4%
Martialboots Lv6 13%
Amiket vennék:
- unknown circuit
- redosmium material core
- mystic ***ő slot nélkül +0+1+2+3+4
- lv3 martial shape
- lv3 dark és thunder disc
- slotos titanium martialgloves, martialsuit, katana
- slotos pherystin orb
- lv2 flame disc
My skillbar:
Osmium Martial suti of Will-et tud vki csinálni ha hozok alapanygot hozzá???
♣ ♦ ♥ ♠
Ha valaki marson majd tudna nekem venni Formula Card-okat lvl2 basic crafthoz, azt először is nagyon megköszönném, másodszor kifizetnémAkár milyen Formula Card érdekelne a 2 manna potion-on kívül, azok megvannak.
THX a lot!
@Wacci: Azt nagyon megköszönném!Legalább meglesz a prof, hogy szintet léphessek.
De amúgy meg tudod, elég jó dolog, hogy megvan az a 2 manna potit gyártó FC, de lvl2-nél már lehet material-okból is italokat csinálni, mint a hard shell-ből, strange sterm, meg ilyesmikből. azokat is gyűjtögetem már kezdetek óta, hogy jó lesz majd crafthoz. De az update után elmennék runiába szerezni jó pár Alz-t és kifizetem az árát, csak most leégtem a professional crafolgatások miatt![]()
Osmium Martial suti of Will-et tud vki csinálni ha hozok alapanygot hozzá???
♣ ♦ ♥ ♠
Akkor most örülj! 40k-ért árulja!![]()
nem azokra gondoltam, basic lvl2 őn ott vannak a későbbi potikhoz a lvl1 es változat, amik mindenképpen kellenek, legalábbis aki komolyan gondolja hogy viszi annak be kell szereznie ezeket. mert 6 oson már kell.
pl így néz ki 6 os szintű crafton a lvl3 as manacondens poti.
BClvl2 Concentration piti->BClvl2 manacondens poti lvl1-> BClvl6 Manacondens poti lvl3. vagyis 2 szer hasznalod a basic craft lvl2 es szintedet, és ott szinte minden ilyen már.
én ezeket az fc ket nagyon drágán tudtam megszerezni, bár a concentration potisat HAN megszerezte nekem 2.5 ért de simán elkérnek érte 15-20kk-át. és az még csak 1 na abból van ott 5 db. gl
szó szerint... mindenesetre én nagyon szeretem a craftolgatást, még ha lassan is haladok vele mert pénzem sosincs, mert elköltöm ami összejön egy "portyázás" során. de mondom én örülnék akár melyik BClvl2-es formula card-nak a 2 manna potin kívül, mert azok megvannak. ha valaki tudna segíteni annak odaadnám az árát és megköszönném!
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
ok bocs nemtudtam akk mind1 azért köszi
♣ ♦ ♥ ♠
hi
nekem osmium battleboots/gloves +0+slot kéne, a csuka lehetne duplaslotos! ha valaki tud szoljon
Blase nekem lenne eladó unknown circuit-om és talán van lvl3 martial shape-em(ez nem 100%)
Zoli ha összeszedem az alapanyagokat akkor tudsz nekem osmi vampiric kezest craftolni??
R.I.P de4thknightMars - Azazael92 lvl15X [Procyon] Warrior
jéé szia deathAm ien nehéz megcsinálni a tita suitot?:O
Én amulettem szopok most mert nincsenek cuccok....
Elég szar beszerezni...
szia party
télleg még veled is megkéne csinni a vamp amuthonnan szerzek én ennyi materialt?
R.I.P de4thknightMars - Azazael92 lvl15X [Procyon] Warrior
hehe most nem tom mivolt nektek nem volt mKurva sok faild a + olásban és kurva sok faild a craftban és ... sok faild a Upgradelésben? Mert nekem NAgyon sok ennyi nem szokot lenniiiiiii((((((