Viszont a wi-nek jó lenne,mert egyel kevesebb kaszt nyulná le a fegyvereiket.![]()
Jupiter-Wizard- lvl:15x-Praetor
Szasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy az mFS milyen magic attak skillekkel nyomul dualTransz nál?
Csak azért kérdem, mert A.Expert után, akárhogy meresztem a szemem, csak buff skillek jönnek.
Haver is azthitte, h kap valami szuper villogó magic skilleket az FS
Am cannon, lance (meg ha jól tom a blade of judgement is magic, de nemsok MFS használja megfigyeléseim alapján).
A BOJ-t igen is minden értelmes FS használja ,még az fFS-ek is ,mert az az egy stun skillje van![]()
Akkor én is értelmes ifjú mFS vagyok?
Mert én is használom.
Amúgy nem azért kérdeztem, mert azt hittem hogy kap új skilleket.
Hanem azért, mert pesszimista típus vagyok, és nem meggyőző a canon, és a lance használata.
Már tudom.
Megkérdeztem Kenshin-t, és elmondta, (ellenőriztem is, és tényleg) hogy az osmium és mithril kard attack különbsége 51, míg a lapis és mithril crystal-é csak 42, így nyer 9 attackot.
Meg amit én láttam, hogy sword ampos mithril crystal szinte egyáltalán nincs, mivel mindenki csak orbot craftol nem crystalt, és csak orb van ampos, ahhoz meg kéne +~80 dex, ami már nem érné meg(főleg, hogy az orb alapból 2-vel kevesebb attack). Tehát egész sok attackot nyersz a kardal.
Innen mindenki döntse el, hogy mi ér neki többet, tizenvalahány attack vagy nemtommenyi def. (nemtom mennyi a különbség anyagonként astral shield-nél)
Isten mentsfőleg az új kezesem után
ha netán meghalna az mFS generáció, akkor úgyis befejezném a gamet
hiszen 0rol kezdhetném szinte...amim maradna az...:amulet,ring,sapi...más semmim...
hát...csak a lowokkis hp steal-el és kis ésszel nem használják...mivel ha stunnolod a mobokat 1x-e ütnek meg és 0 def ratel "MEGDÖGLESZ"
viszont ha kis knockback-et használsz akkor szét szórja a mobokat így külön külön ütnek és a hpsteal addig dolgozni tud...
Hát lv20on elég szép dmg-re képes akár az aqua/fire lance isfőleg a stone cannon
![]()
Thedy: Terra Lancet nem használsz?
mFS-ek, most olvastam, hogy a cannonok bugosak az update óta, és a lancek többet sebeznek.
hali! tudna nekem valaki dobni 1 cannon combo sort?
köszike elöre is!
nyomj amit tudsz, igaz h nincs nagy tapasztatom, csak 1 kicsi FA-tól, és ne csak canont, 1-2 lance-t is nyomj.. de ha ragaszkodsz a canonhoz lightnin, crystal, fire, terra, aqua![]()