Természetesen úgyértettem, hogy BLnek és FAnak könnyűA többi az ami érdekes
Természetesen úgyértettem, hogy BLnek és FAnak könnyűA többi az ami érdekes
Zred - lv 14X Force Archer - trans/trans - Honor class 8 - Procyon
!''@#'"!!() - lv 10X Warrior - trans/g.master - Honor class 5 - Procyon
Retired
FAval gyerekjáték, tolsz egy AoS-t a lépcsőn, szétszeded mobokat, ráfordulsz bossra, átveszed EoS-t és lazán megölöd.. Annyi, hogy az inventoryban nem árt ha a Purify Epa-n van az egered, mert ha megjelennek a mobok, akkor elég nagyot basznak az emberre, és nem árt gyorsan visszacserélni
Nekem csak az első bossal van bajom, illetve a Golemes teremmel.. Az első bossnál ha neadj isten meghalok, akkor utánna egy szenvedés az egész, ha nem halok meg akkor nem annyira gáz.. A golemeknél meg rendszeresen 1golem helyett jön 848518651864861853153843515351531, és megölnek
Multkor jol ment minden, egy golem jött stb, csak elkövettem még előtte azt a hibát, hogy a második boss után keveset táncoltam, és inkább visszamentem megcsinálni a kulcsos szart (3fch + uch..), és igy mikor már 1 centi volt vissza Orca hpjából, akkor gondolt egyet, és mutálódott a 2.-á...ha danceltem volna eleget akkor meghalt volna.. csak a köcsög kulcs.. és még szart is dobott
![]()
Kerestem fórumon, de sehol nem találtam WI solo-t Ft-ben, ha vki tudna dobni egy linket megköszönném.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury
Iridescent - lvl 158 Wizard | Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert!
aida én végignéztem és amit postoltál videót csak a 2. boss-ig viszi a csoka, szal sztem iri nem olyet keresett![]()
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
Nem bizony.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury
Iridescent - lvl 158 Wizard | Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert!
OzOhM kivitte, még azt hiszem Keem pont Blase írására linkelt egy képet, mert Blase mondta h WIvel kurva nehéz stb, és erre Keem linkelt, asszem![]()
Hy all! Valaki passzolhatna nekem egy FT videót WA-val, ha tud..... Arra bizony kíváncsi lennék(persze európaira)......
Valakinek ígértem távolkeleti pvp videót
http://www.youtube.com/watch?v=BNshCPH8suk
http://www.youtube.com/watch?v=IGuk_...eature=related
Zred - lv 14X Force Archer - trans/trans - Honor class 8 - Procyon
!''@#'"!!() - lv 10X Warrior - trans/g.master - Honor class 5 - Procyon
Retired
LoL ez ilyen fade step párbaj![]()
Szerintem a wizi ott hbázik, hogy amikor a bl messze van akkor nem fadel(a bl) és simán be van neki fogva tök sokáig-> combo start sword skill fade blink sword dash valami támadás(nagy range-el) és blink el.. 1-2 szer tudná ezt eljátszani.
Más szempontból viszont ezt láttam tegnap waron is, hogy fade dash skill fade dash skill.. persze valahol mindig megborultam.![]()
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)
Tegnap gondoltam én is csinálok egy Penna videót
http://megavideo.com/?v=IO8YQ5A5
Cabal Chinese
BudSpencer lvl 11x BL G.Master/Transcender --Activ--
My IQ is more than yours! - Free-IQTest.net - IQ Test
Test szerón B2F solo ment SFS-el, sokat szenvedtem, második menetre sikerült. Másfél óra alattVége gázos, sokáig kell ölni bossokat, egyedül lassan megy.
FT szerintem eléggé lehetetlen. második boss a rázós, nem lehet rendesen betankolni. Ha meg közbe meghalsz, akkor végképp vége. Nem tudom. Talán kóreában van SFS aki végig viszi
Edit: régen volt még az ep 2 előtt, szal szerintem laza voltam akkor
"Never belated to start skilling..."
kovy5 - Lv. 100 Force Archer Reg./Completer Mercury
xkovy5x - Lv. 139 Force Shielder Transcender/Transcender Mercury
INACTIVE PLAYER - ONLY FORUM
Vhol láttam erről egy képet, lvl166 FS kivitte (Kóreában ,persze)
Ha ráérek, megkeresem.
Meg is van:
http://forum.cabalonline.com/showthr...t=29135&page=2
Last edited by snekassin; 19-06-2008 at 11:09.
www.mylazysundays.com
Sorry mindenkitől nem bírtam megállni hogy ne tegyem be xD
Cabal Chinese
Ki*aszott kemény, nagyot néztem amikor nekem küldték a linket![]()
Cabal Chinese