He, kā redzams daudziem ir savi topiki, savā dzimtajā valodā. Nu re es izdomāju, ka mums - latviešiem vajadzētu savu! Nutad spriežam visu par Cabal spēli!
Lets talk about Cabal game in latvian language!![]()
He, kā redzams daudziem ir savi topiki, savā dzimtajā valodā. Nu re es izdomāju, ka mums - latviešiem vajadzētu savu! Nutad spriežam visu par Cabal spēli!
Lets talk about Cabal game in latvian language!![]()
izskataas ka nekaad piekrishan gan te nav![]()
REAL POWER IS NEVER GIVEN...
...IT'S
TAKEN!!!
Nu mēs (latvieši) pēc dabas neesam nekadi baigie LV piekritēji spēlēs.
Es zinu daudzus latviešus spēlē, bet vairākums ir krievu, angļu, vai vācu ģildēs.
Domāju, ka pat lielākā daļa nezin par šo topiku.
tas gan jaa..daudzi nemaz vispaar forumu nelasa![]()
...IT'S
TAKEN!!!
ka ta nenojaush...
es no Latviešu ģildes(tiesa gan Mars), esam kuplā skaitā, bet esmu manījis daudzus latviešus citās ģildēs, skumiigi , bet vismaz vinjiem tur klājas labi, bet mees tā tikaij starp savējiem
Mars, procyFb lvl 16x
Nu nezin cik daudz ir cilvēku Marsā bet Mercurijā ir latviešu ģilde, bet tik un tā daudzi ir citās ģildēs.
Es ar esmu no Mars, bez esmu mazs) kachaju skillus
![]()
opaa LV forums
jau labu laiku nebiju speeleejis kabeli, bet taa peeksnji sagribeejaas, peec skolas pasildiit PC benki
bet tagad tas ****ing apdeits :@ taa neciesu, jau kaadu nedeelju veelos speeleet kabeli, bet nehuja, vai kaads var izstaastiit latviesu meelee, kaa, un kas tur iisti jaadara? laaga nesaprotu no tiem pridurinjiem angliem kas tur jaadara iisti...![]()
panjem tepat atrodi update un novelc manuaali..taa bus labaak..un viss buus oki..bet ja tev probleemas ar anglu valodu tad ej uz skolu un nedaudz pamaacies
...IT'S
TAKEN!!!
Esmu redzējis 5 latviešus Mercury serverī, bet vispār ir daudz mūsu @ Cabal.
Respect Latvia brothers best whishesbaltic !
Last edited by 19NoN94; 14-10-2008 at 20:18.
peace bro![]()
...IT'S
TAKEN!!!
eu kurr no serv ir vis vairaak latvisi ?
PS. es ar sitam uzduuros pielniigi nejausi![]()
izvelies pats es personigi speleju mars esu gilde PatriotiLv mes esam daduz laikam pilna gilde, bet ari citos serveros ir latviesu gildes . Arpus gildes ari ir daudzi latviesi paslaik lielakais lvl ir Siders - 16x
yup yup, Hey braliukas ^^ best wishes from lithuania :P
ko noziimee 16x ? 160 ?
aa un uz jupitera ir kaada guild kas grib +1 memb![]()
16x ir ir level simtusesdesmitMAINAS tipa taa saprati ?
japbet uz jupitera ir kaads lv guld un kas visp speelee jupitera serv.?
![]()
jupitera ir draugos domubiedru grupaa cabal rakstija piesakies tur un paprasi http://www.draugiem.lv/groups/group....ouplanguage=lv