Hei, te vēl kāds ir... Ir kādi jaunumi par jauno epizodi?Tik kaut kur manīju, ka citos serveros tā jau ir un kādam no 200 dx 0 cr+3.
Tā esmu atsācis spēlēšanu (nu jau kādu laiciņu atpakaļ).
Varētu latviešu pt izveidot un aiziet piem. uz ft2![]()
Ja runājam par mercury, tad latviešu party uz ft2 ir nereāli savākt xD
Nu kaut vai tādēļ ka ja arī cilvēki, tad viņi labāk iet ar savām ģildēm.
Bet ar tik ierobežotu cilvēku skaitu kā merc. nevar savākt normālu party , kura var iziet FT2 ^^
http://img220.imageshack.us/img220/1...2031415520.jpg
Shot at 2012-03-14
pameginaju aion vakar , kaut ka neiepatikas no sakuma , too complicated xD vai nu biju jau noguris , mazliet velak uzladesu velreiz , pagaidam speleju tikai TG , mosk sodien daily uztaisisu , man pat ir slinkums aiziet uz ic2 lai 180 dabut , 1,5 lvl = 1 run , u man vel ir 9 oddi prieks update , ja kads grib paspelet mercury pm or mail FaithSpirit , bisk garlaicigi ir.
18X , Mercury, Blader, Knight of Protection
Griētos uzraut kādu mmorpg un ar latviešiem vispār super. Aions ir labs?
Last edited by daniic; 20-05-2012 at 13:00.
Es arī agrāk biju spēlējis AION, bet uz nestabila privātā servera, teikšu tā tur ir daudz ko darīt , bet tā skraidīšana apkārt tur mani beidz nost. Un wings ne privātā servera versijā ir ĻOTI ierobežoti.
Kā lasīju FTP AION ir vēl sūdīgāk uzturēts nekā šeit Cabal, tā kā laikam palikšu pie Cabal un ft2 (vajag to nolādēto ringu izsist...un vinnēt lot jau 3. reizi >,.,>)
Sveiciens visiem kas spelee uz MARS xD tomer vel nav izmirusi Latviesi Cabalaa;D
mikmes ir pi....s![]()
Nomierinaties meitenes xD
Camon, panemam kadu citu/jaunu mmorpg un ejam mēs latvieši igrāt visi vienā serverī.
ps. Man gan liekas ka Battle of Immortals ir labāks par Cabal, bet gaumes lieta.
jap , aions ir suds galigs , spelesu cabal talak kamer neiznaks blade and soul vai cabal 2 , ja kads grib paspelet mercury kopa , pm me ingame , tads pats vards
man jau liekas ka visi parsvara sez uz marsa![]()
=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
nu guild war 2 naak araa, vareetu buut labs un star wars the old republic arii nav zemee metams![]()
REAL POWER IS NEVER GIVEN...
...IT'S
TAKEN!!!
Nu jaamaksaa ir. Taagd ir speciaals piedavaajums, ka vari saakuma bez maksas laikam nedeelju ietesteet speeli,ja tevi kaads uzaicina vai kautkaa taa tur bija un tad skatiities vai speleesi vai nee taalaak![]()
siikaak visu var izlasiit apmekleejot maajaslapu swtor.
REAL POWER IS NEVER GIVEN...
...IT'S
TAKEN!!!
Kveeps , tu vel spele?