Itt mindenki megmutathatja milye van, el lehet dicsekedni az új szerzeményekkel stb.
És hát akkor kezdeném is
Ui.: Bocsi a nem magyar címért, de a "Mutasd a cuccaid" hülyén hangzik![]()
Itt mindenki megmutathatja milye van, el lehet dicsekedni az új szerzeményekkel stb.
És hát akkor kezdeném is
Ui.: Bocsi a nem magyar címért, de a "Mutasd a cuccaid" hülyén hangzik![]()
Miért van 2 vamp earringed, ha nincs HP steales cuccod? Ja, amúgy jó kis szett![]()
Gondolom van neki, csak azt nem rakta be. Meg az a 80 HP nem oszt nem szoroz
Cabal Chinese
BudSpencer lvl 11x BL G.Master/Transcender --Activ--
My IQ is more than yours! - Free-IQTest.net - IQ Test
Aztán mivel HattoriHan LAME, és nem ért a fórumhoz, megkért, tegyem be az ő cuccait is
![]()
lol ez a blader sett befigyel :P
StanLy FB|LvL 10x|trans/trans|InfinitySkills
UnRealArcher FA|14x|trans/trans|InfinitySkills
Az a blader set nem rossz, de az az osm helm nem ért meg egy extender-t![]()
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
itt az enyem is. sajnos nekem meg nem minden itemem vegleges.de majd alakulgat szepen lassan.
Last edited by a1da; 01-02-2009 at 10:48.
hát én is berakom..... nem dicsekvésnek mert LOW itemeim vannak :S
van még egy vampiric amulet+4 amit egy hp steal-es gyűrűvel, extorition+4-el, meg vampiric earringel használok azt cső :S
a többi sajnos low :S
a kardom sokszor volt 6-os csak hát ez a 7-ezés nem megy xD
![]()
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
Te mi az a csillag a suitodban? Vhol már láttam, de nem ugrik be, miért az van ott HP poti helyett.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury
Iridescent - lvl 158 Wizard | Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert!
Waooo. De klasszak
Nekem van pár klassz új szerzeményem meg pár klassz régi is de még nem rakom be.
Van deszkám régóta, vannak már ampos, deathbowos cuccaim, jó ékszereim de még alakításra szorul a teljes imba szett
Majd ha készen lesz megcsillogtatom én is. Amúgy nem irigylem tőletek. Inkább jó ösztönzés nekem. Grat.
Alexiana,ForceBlader 140+; Trans/Trans; Mercury; Procyon;