Aop+4 vagy +5 nem sok a különbség, nekem azért nincs egyikse mert nem jön össze a craftMindig Aop+2+3 jön >.<
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
Nekem totál ingyen volt bizonyos értelembe... még a matit se én adtam érte.. akkor csak elötte segítettem húzni a craftot így az első 5 ös az enyém lett.
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)
Hát jól birjátok pazarolni az extendert hallod ePont a hp-nak nem sok értelme van EP2-ben, 80hp miat elhasználni egy high extendert, inkább rakta volna vm fegyóba, vagy várt volna, hátha talál vm jó helm-et amibe tényleg megéri beletolni egy high extender-t...
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
Eddig 4Extendert vett meg előlem (100kk, 650, 570, 650, de az ára olyan 7-800 körül van), és még van neki hátra 2Egyet egy olyan ***őbe akar beletenni mint a tiéd, nah meg szeretne egy 10/16craftos katanát első slotba ratetel, es arra lecserélni a mostani RATE tultengésben szenvedő katanáját.
Na meg hát ugymond megteheti hogy azért a 80hpért belenyomjon egyet..![]()
Milliárdos reseller és legjobb crafter tökéletes mentalitással. Tegnap amikor vett egy extendert utánna 1 percel azt mondja vettem 2 fct 2 milláért ami darabonként 200 felett megy el 5 perccel késöbb na vissza jött az extender 1/3 a... mivel ezeknél jobb itemek igen nehezen elképzelhetőek ezért megéri neki extendelni főleg mert low lvl (147v148) és nem akar magasabbra menni mert így poénos a nagyokat verni. Amúgy meg hiába veszi az extendereket meg gyüjti a pck-t 7 ezéshez a pénze meg csak nő..
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)
hmm nekem a pénzem csak fogy sose nő....nem megy ez a meveszem olcson eladom drágán dolog :S
StanLy FB|LvL 10x|trans/trans|InfinitySkills
UnRealArcher FA|14x|trans/trans|InfinitySkills
És igeeeeen!!! SUCCFUL!!!
206 UCH, 9 Enchanced Core High, (azaz 8x tört be, vagyis 9x mert egyszer korábban is megprobáltam), de megvan!A legjobb az az, hogy 4 ECHval, és 13 UCHval álltam neki, azaz most -183UCH és -5ECHban vagyok..
![]()
Last edited by lacerka; 09-07-2008 at 23:25.
Xddddddddddd
Amp kesztyű kellene..
Szép!
De minek neked 2 vamp. amu?![]()
Sobor - FA - lvl13x - Mars
Snekassin - Bl - lvl15x - Mars