Am o nelamurire in legatura cu punctele. La un magic FS unde trebuie sa pun punctele? Dar la un sword FS?
Am o nelamurire in legatura cu punctele. La un magic FS unde trebuie sa pun punctele? Dar la un sword FS?
Force Shielder | Str | Int | Dex | HP | MP |
-----------------+-----+-----+-----+-----+-----+--
Base Stats | 15 | 11 | 9 | 45 | 25 |
-----------------+-----+-----+-----+-----+-----+--
Atk |0.25 | 0.1 |0.23 | -- | -- |
Magic |0.05 |0.286|0.25 | -- | -- |
Def |0.25 |0.111|0.182| -- | -- |
Hit Rate | 0.4 | 0.4 |1.75 | -- | -- |
Def Rate | 0.2 | 0.1 | 1 | -- | -- |
Dupa *** vezi mai sus sfs e mai bun fiindca are def mai mare.Magic fs nu prea are rost ca are def mult mai mic.Dar fata de un wiz are def mai mare dar magic atkul mai mic.
ma eu nu inteleg nimic din tabelul asta...niciodata nam putut sa inteleg tabelu asta...eu vreau sa stiu exact pe ce sa ma bazez la sFS
Edit: Sunt sFS si am asa: str:309 int:247 dex: 239 si 43 puncte de bagat. *** sa le distribui pe astea 43?
Last edited by loverkid; 27-07-2008 at 11:24.
DEX ajuta in PvE si e OK pentru PvP.
STR e mai bun ca DEX, dar doar in PvP.
deci sa ma axez pe dex? alea 43 de pct sa le pun la dex?
nu.
sword fs build:
dex+int cat sa porti itemurile
str restul
magic fs :
str+dex cat sa porti items
int restul
sword fs imi place si mie mai mult.
Let my past hunt me,
Let the world fear me,
Let all who know me,
In my darkness kill me.
aham...multumesc
Astea sunt bonusurile pe care le primesti pentru un punct pus la str,int sau dex.Dupa *** vezi,daca bagi la str 4 puncte primesti 1 punct la atk si unu la def.
Am citit pe forum ca unii sunt mFs si se bazeaza pe DEX. Aici e buba ca nu inteleg carei mai bun. INT sau DEX?...
int la maxim pentru magic fs... trebuie magic nope ? pt dmg fara int mare nu esti magic fs , nici nu pot spune ce esti![]()
marian4you
Capella
Oblivion
Cei care pun totul in dex au in cap ca sunt un fel de hibrizi, adik folosesc si atackuri magice si mai baga din cand in cand un completer pt ca da dmg foarte mare pe crit...
Aceasta abordare ca un FS mi se pare cea mai proasta...nu esti bun nici la attack nici la magic...
IMO ori mergi pe int ori pe str, cale de mijloc nu prea ai
Out of buisness for good
Mai bine pe str ca ai atkul destul de bun si deful foarte mare.Inca e interesant ca are la atk la str pe un punct cat un blader adica 0.25.
fs pe dex e corcitura intre SFS si MFS.
NU MERITA.
Let my past hunt me,
Let the world fear me,
Let all who know me,
In my darkness kill me.
Ori una ori alta dar ne trebuie sfs la tg si e mai bun la pve fata de mfs care e doar pentru pvp(credema,mfs creste de doua ori mai greu la exp decat un sfs)asa ca e 2 la 1 pentru sfs.Iar din pvp nu castigi nimic decat respect dupa ce ai dat atatia bani pe itemuri si etc pe cand cu sfs faci dungeonuri mult mai usor si acolo iei drop bun.
PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans
My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
Am fost cu 2 mfs in mf si am crescut de 2 ori mai greu acuma cateva zile fiindca mfsii nu aveau destul dmg,yo dadeam cu gmul de blader cat dadeau ei in 3 atkuri cu cannons.
Acum compari bladerul cu MFS?
Orice range char face damage constant, plus ca nu trebuie sa piarda timp umbland dupa mobi. Si nu orice MFS e automat bun, la fel *** nu orice BL poate sa faca solo FT, trebuie sa aiba macar un minim de gear ca sa fie eficient.
PhatLwet - lvl 14X - Capella - FA - dual trans
Nimeni - 13X - Capella - WI - dual trans
My IQ is 145 - Free-IQTest.net - Free IQ Test
Mda.Mai nou toti mfsii vor incepe sa ceara la gmsi sa le bage skilluri de atk de magie de gm si comp.Degeaba.In loc de mfs mai bine tiai face wiz ca si asa are dmgul mai mare la pvp.Daca vrei def iati fs.Ce naiba se va intampla cu jocul asta?O scuzama.Ce naiba se intampla?
***... a innebunit lupu? Unde te sucesti unde te invartesti numa mFS si atat... mie mi se pare o panarama... si knd e vb d skils e fffffff booooring... aqua cannon>stone cannon>stone lance etc... si imi reiau ideea dak il voiau p magic nui mai dadeau un SWORD... am vazut acu ca e un fel d invazie d FS toata lumea isi face FS sal faca magic bine-nteles... this sucksnu m-as sch niciodata in mFS
Sig & av by evalduxxxxxxxx
eu personal joc pe un Fs si am de gand sa-l fac pe sword...momentan ma chinui sa-l fac A.Master pe sword abia astept skillul de a.masterMfs nu are farmec,e adevarat unii FA ma tabacesc in pvp dar nu doar pt pvp joc.. joc sa ma distrez Have fun ppl
)
eu am redus doar str ca sa pot purta mithril blade+5 , dex destul de mare shi int cat cuprinde :P