honor quest
meg b1f-ben én szeretek mindent ládát kinyitni, mindig idegesít a tudat ha ott hagyok egyet, hogy lehet pont abban lett volna ampos osm
amugy b1f, sod, ft-ben nem tudok jó időt menni, ott már azért érzem hogy jobb set kellene (orbok főleg)
tegnap bepróbáltam egy RS-t, 8:06 lett, ott nem tudom hol tudnék még időt nyerni, max ha potiont is használok (no meg megint csak az orbok, nagyobb crittel talán lehetne pár skillnyi időt nyerni a bossokon)
My skillbar:
Én szeretek egy dungeonban minden ládát kinyitni pont azért amit Blase leírtDe SOD-ban kb 24-25 perc marad miután minden boss-t megöltem +2 bar sp. FT Solo-hoz nincs elég rate-m :s
"In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."
sodban ezert olok le minden mobot, ott en sem akarok gyorsat menni, marad hatra 25 percem ugyhogy minden mobot megoltem, sot, ha jo a dropp, akkor leoletem magam es megyek a respawnra is. de b1 be ampos rucit nyitni, :/ pedig nem 1 meg 2 b1f et mentem.
mondjuk templebe nyitottam mar ampos shinguardot.![]()
Last edited by a1da; 03-08-2008 at 19:59.
De most én nem vágom miről beszéltek, nálam a 2, teljesen külön van. Én is ugy megyek sodot, hogy minden mobot/bosst megölök, és kinyitok mindent, de amikor időre megyek (kb 5ilyen alkalom volt eddig) akkor nem. RSben stb ugyanez, nemhiszem hogy a 200rsből amit eddig mentem a h. questek miatt, nem esett, majd pont most esne(jó azért a Legacykat még SoDba is kinyitom mindig
)
Én sodos időmben és rs időmben is nyitottam azokat a ládákat amik oda estek mellém sodban ki lehet hagyni bosst azt így nyílván nem rs ben ki lehet hagyni kapszulákat azt így nyilván nem.
Továbbá ha már itt van beteszek egy időt FT ről ami ugyan elég vacak helyre megy ez csak egy szimpla végigvitel volt semmi extrával.
Last edited by Shadowfollower; 03-08-2008 at 21:57.
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)
Hát szerintem ha valaki solozza FT-t, ráadásul úgy, hogy még egy csomó ideje marad, az nem lehet annyira vacak teljesitmény.
Így van. Csak megint nem tettem vesszőket-> a hiba nálam van.
Bejött rotka a szobába (ez a kisebb gond de azt nézte össze gerjed e valakivel a hang.. no comment) és elbasztam egy combót aminek az lett a vége, hogy fleeratet kelett nyomnom, hogy ne haljak meg.. viszont vagy a fleerate vagy egy 3. sp csík kell a főbosszra mert különben kockázatos, hogy esetleg balul sül el.. illetve majd probálkozok kevesebb sp felhasználásával korábban akkor sokkal jobb idő lehet.
Last edited by Shadowfollower; 04-08-2008 at 07:14.
Második post lesz sajna de kell, hogy felugorjon...
www.HattoriHan.justgotowned.com
Azért nagy elismerés ez nekem mert ha megnézitek a post ur eq topicot akkor látható mindenkinél mérföldekkel jobb cumói vannak hannak.
És mindezt zöld kulcsal ami a legnagyobb futkozás..
Edit: Han idejét merre találtad mert szerintünk rossz illetve mi nem találjuk.
Szerintunk ez neki a legjobb: http://forum.cabalonline.com/attachm...4&d=1217417588 33:08 legalábbis se itt fórumon se lacernál beérkezett fileok közt nem találunk neki jobbat és pow is ilyen időre emlékezett.
Last edited by Shadowfollower; 04-08-2008 at 17:26.
jó hát az összes BL meg FA elmehet a sunyiba
mindenki csinálja a 20-30 perces FT-ket én meg itt szenvedek wizarddal
ennyit tudtam
Last edited by Blase87; 16-01-2009 at 12:11.
My skillbar:
pawntje :3
Han xzdsandljasn