joc de 1 saptamana joscu si vreau sa intru intrun guild romanesc
joc de 1 saptamana joscu si vreau sa intru intrun guild romanesc
1 saptamana !! lool
Intr-o ora faci max lvl, dual trans ...si intr-o zi questurile pt nation !!!
zise el
iti dau un caracter fal lv 46 in 2 ore
probabil a glumit sau a incurcat oficialu' cu vreun server private :P
EDIT : ai uitat sa scri si serveru' pe care joci [mercury,mars,jupiter]
Last edited by kazacu; 16-08-2008 at 16:04.
pm ArunaSniper
este o sectiune Guilds,acolo trebuia sa postezi
cat despre motan e private server n00b addict
Sorry credeam ca e alt forum ... sincer nu am observat.
Seamana atat de bine privatele cu oficialu pana si template-ul la forum l-au copiat![]()
VRazvan joc cu sabii nu ? si eu sunt ArunaSniper dar de skateuri zburatoare ce zici ? sau..... restul...
BTW mars e serverul pe care joc
da si folosesc OGC-ul ^^
VREO GUILDA ROMANEASCA PE SERVER ?
aha apropo lvl 52 momentan
in crestere
crcata26 te iau eu in guild la mine dar daca promiti ca te faci capella cat ai lvl 95 :P pentru ca natia guildului e Capella. deci...?
o saptamana..mi se pare cam tras de par..cam 35 e levelul pe care il faci..si daca dai la greu questuri ..poate...primele 10 level le faci intr-o ora si juma...
oricum e nasol intr-o guilda..fie sunt level prea mare si tu prea mic..si ei nu au materiale pt tine tu nu ai pt ei..deci nici o discutie...
fie sunt doar 2, 3 on si te plictisesti,..cel mai bine e sa fii intr-o guilda cu level apropiat..atunci te simti in largul tau..faci schimb faci dungeon-uri ...
ma plictsieam ca dracu..si am fost in cele 2 cazuri..
ce boala sa fac sa stau singur?
..macar razi la prostiile pe care le zic unuii sau le zici tu pe chat guild nu te plictisesti..daca iti faci tu guilda toti au pretentii la tine..ca sa faci quest, si altele iar tu poate vrei doar skill sa faci..nu stiu ziceti-mi voi unde e cel mai bine sa fii sau ***..? cei care-mi sunt simpatici..si baieti de treaba intra din an in paste...is very boring...![]()
If today you loose smile, tomorrow will be worst...
daca vrei vorbesc cu un prieten sa vada daca mai e loc in R3volution....eu m-am lasat de joc dar cred ca pot sal contactez cumva