Kössz, a Délmagyar (egy újság) weboldálán szedtem le még régeben.Abszolút optimistaAmúgy a tied is jó csak nekem túl "művészi"
Témához szólva meg bocs mindenki sok helysírási hiba meg a heal point (lol) meg az egyébek miatt .mindjárt javítom.
Edit: Angoltudással kapcsolatban decemberbe megyek letenni a középfokut![]()
Last edited by Oracle; 09-12-2008 at 15:23.
Igazából én sem használom sosem ezt hogy ToD, inkább eodba megyünk, B1F bagy B2F.
Ez most majdnem ugyanaz mint amikor kiröhögtek ha mondtam hogy megyek VC-be ( Vulcanic Citadell ). Mikor kiértem, akkor is hallgattam még hogy: ,,Na mi esett WC-ben, Succ? ,, A válasz általában: ,,Csomó sz*r,,
Ui.: Oracle, a középszintű nyelvvizsga szintje a low, szóval ne aggódj, én röhögve csináltam meg a felsőfokút is, ha odafigyeltél órán, vettél pár órát a csini angoltanárnődnél, akkor nem kell parázni![]()
www.rovidites.hu
Rengete szleng szó található benne.
Én is nézegettem itt dolgokat de itt sem látom mi az az"owned".Noslang.com-on azt írta hogy "made to look bad" .? Akkor most mi?Azt a részét tudom hogy owned szokott lenni mikor egy hacker egy másik ember gépet irányítása alá veszi.De itt a fórumon...Valaki ecsetelné mit jelent ?![]()
owned pl az is, ha egy fps játékban 1v5 van és aki egyedül van lehozza a kört :P má csináltam![]()
Owned.. sok mindenre lehet mondani, ezért többféleképpen is lehet fordítani, pl.: szívás, égő, megszégyenlített.