HI..
Akkor leirom az üzleti titkokat.Ezzel az update-el, törhető lett a palást, braceletek és earringek egyaránt. Mostanra kiderült erről bizony az emberek nagy többsége elfeledkezett. Én nem, el is kezdtem hát betörögetni az earringeket amit Fort Ruina NPC-étől meglehet venni 194 ezer alzba. Az átlag törési arány 2-3 ra jön ki, ami kitünő.
Emelett kapod a törésért járó 12k alzot is.
Gondoltam próba szerencse, és kiáltam 2 100-as packkal 20millába. 2 percig sem árultam mert elvitték.
Így csináltam 20 millából 40-et. A következő körben 4 packkal álltam ki, negyed óra kellett és ismét gazdagabb lettem.Majd ismét 4-el, aztán már 6-al, aztán meguntam és bevontám mást is jutalékért cserébe áruljon ő, én meg játszok addig.
1 pack van már csak, de a turpisság kiderült és most mindenki CJ lvl4 et árul. Persze a titok addig titok amíg 1 ember tudja... Szóval ezek az emberek már bizony sokat buknak rajta.
Nos, így kell szert tenni némi zsebpénzre. Tévedés ne essék, nem lettem milliárdos belőle. De nem panaszkodok. Hogy FAIR-e amit tettem vagy nem, megmondom őszintén leszarom.
Ez a játék már régóta nem játék. Mindenki boldogul ahogy tud. Csak van aki 4 millába árulja az FCHH-át, van aki meg azt adja el amit NPC-től is meglehet venni.
![]()
na gl..

Emelett kapod a törésért járó 12k alzot is.
Majd ismét 4-el, aztán már 6-al, aztán meguntam és bevontám mást is jutalékért cserébe áruljon ő, én meg játszok addig. 
Reply With Quote
Jpupiter - AmiFontos - Bayoneta - 15x - Capella - FB - Honour Rank 9