UGTV
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 22 of 39

Thread: ***?

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Status: Offline

Default ***?

hogyan lopjunk!!!
    Régebben Cabaloztam,már nem tolom mert pár ember szépen lehúzta a karakteremet,de most azért írok,mert bebizonyosodott az elkövetők közül pár ember neve.Traktor(Amphilion,Iridescent),Lacerka,Asmodia n,Caesarrr,meg hát persze még kitudja ki,de ők tuti,kéremszépen a játékosok mintaképei,akik arra verik ki hogy mások cuccát egy JÁTÉKBÓL ellopják.Nagyszerű érzés lehet,másiknak a képébe hazudni,akikkel együtt játszottam ekkorát csalódni bennük....Az a lényeg,azt akarom ezzel az írásommal kihozni,hogy soha ne bízzatok senkiben,mert akiben a legjobban bízol az fog átvágni a legjobban!!Az nemérdekel hogy botoznak,mert mindenki tudja róluk de az nem is érdekes,mert a szeró nagyrésze tolja,de mást meglopni egy szaros játékban aminek a szórakozáson kívül semmi tétje nincsen,ez már azért komoly szerintem.Ez akármi akármit mond,ugyanaz a dolog mintha életben loptak volna meg,mert a lényege ugyanaz.Sok sikert kívánok neked Traki,lopjál meg sok karit még,és érezd magad jól töle
    Traki részéről nem tudok nyilatkozni csak annyit, hogy bármikor lenyúlhatta volna úgy, hogy teljesen az övé legyen (sőt a karidat is mert megadtad neki a jelszavakat) és kockázat nélkül (kockázat=ő nem kap semmit ha átverik).. és ezt akár én is megtehettem volna, lacerka meg nem is tudom, hogy jött itt a képbe. Továbbá azt se értem mi értelme lenne, hogy egy bike-ot ennyien lopjunk el eleve nincs szerepe a legtöbb embernek akkor miért kéne osztozkodni és kockázatot válalni.

Mi igenis figyelünk arra, hogy nálunk ne használjanak botot ilyen tagokat kiszűrjük.

És még egy dolog hozzad a rendíthetettlen bizonyítékodat és elhiszem, hogy tényleg én loptalak meg téged..

Azt hiszem járt a jog a válaszolásra egy bizonyíték nélküli vádaskodásra.

Edit: Kérdés valóban ő írta ezt? Majd MSN en beszélek vele ha fent lesz.
    Last edited by Shadowfollower; 30-09-2008 at 06:35.
    Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection

Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)

zolika's Avatar

Character Name
     StarGhost
    Character Level
      163
    Character Class
      Warrior

in before the lock!!
    "In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."

a1da's Avatar

Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by zolika View Post
    in before the lock!!
    helyes. mielőtt flame lesssssssssssssssssssssssssssssssz.

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

in before the lock!!
    Nem hiszem, hogy írtam volna bármi rosszat..

Quote Originally Posted by a1da View Post
    helyes. mielőtt flame lesssssssssssssssssssssssssssssssz.
    Ez a 2 pots mondjuk elégé flame szülés, arról nem is beszélve, hogy közhelyes és azt tudjuk mire utal.

zolika's Avatar

Character Name
     StarGhost
    Character Level
      163
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by Shadowfollower View Post
    Nem hiszem, hogy írtam volna bármi rosszat..

Ez a 2 pots mondjuk elégé flame szülés, arról nem is beszélve, hogy közhelyes és azt tudjuk mire utal.
    Már bocs Shadow, de te vagy az aki megint flame-et szül, te nyitottad ezt a topicot, és te kezdtél el megint bizonyos dolgokat magyarázni. Soracte direkt bezárta a másikat, hogy ne legyen flame erre te nyítsz egy másikat neki, kb ugyanazzal a dologgal ez mi ha nem flame??

Igazán abbahagyhatnátok már ezt az állandó veszekedést...thx!
    "In ancient books of Asshai it is written that there will come a day after a long summer when the stars bleed and the cold breath of darkness falls heavy on the world. In this dread hour a warrior shall draw from the fire a burning sword. And that sword shall be Lightbringer, the Red Sword of Heroes, and he who clasps it shall be Azor Ahai come again, and the darkness shall flee before him."

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Már bocs Shadow, de te vagy az aki megint flame-et szül, te nyitottad ezt a topicot, és te kezdtél el megint bizonyos dolgokat magyarázni. Soracte direkt bezárta a másikat, hogy ne legyen flame erre te nyítsz egy másikat neki, kb ugyanazzal a dologgal ez mi ha nem flame??

Igazán abbahagyhatnátok már ezt az állandó veszekedést...thx!
    Már bocs de azt hiszem ha soractéba lett volna annyi akkor nem bezárja hanem törli a topicot felhívtam az angels figyelmét ne jőjjön bizonyíték nélküli vádaskodással de megint itt van.. felhívtam soracte figyelmét, hogy ilyen esetben mindig válaszolni fogok, hogyha látom/látjuk ezért törölje az ilyen jellegű megnyílvánulást azt hiszem nem kértem sokat.

Tehát a nevünket szennyezhetik de nincs jogom semmi rossz mondással bebízonyítani, hogy puszta logikával butaság amiket mondanak és bizonyítékuk sincs?

Succubus's Avatar

Character Name
     Kodyka
    Character Level
      180
    Character Class
      Wizard

Én tisztelem módit, de most kivételesen nem értem miért kellett ezzel foglalkozni...egy kis taknyos nyitott egy topicot amit 2 post után le is zártak asszem, szóval nem kellett volna nyitni egy újat, aminek az eleje ugyanaz mint az előzőé

Ui.: látom a1dának most is volt hozáfűznivalója, mint mindig...nem te mondtad véletlenül hogy NE csinálja senki ezt az offolást?

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Igazából ez a másik iránti tiszteletről szólt és én tényleg mindent megtettem ez ellen.. Amikor valakik semmibe veszik amit mondok az nagyon felhúz azt hiszem mindkét félnek elmondtam mit tegyen és akkor kussolni fogok sőt elismerni. Ehhez képest homlok egyenest más történt, megint.

Mégis mit vártok húzzam meg magam amikor kígyót békát kiabálnak rám! a saját nevemet olvasom (ha krampusz akkor krampusz ha más akkor más) szájjából amint engem ócsáról teljesen hamis vádakkal mert ha jönnek van bizonyítékuk hát akkor nem is tudnék mit tenni mindenki láthatja milyen vagyok.. de így mindenkinek az jönne le, hogy nem mond semmit: elismeri, hogy igaz.

Succubus's Avatar

Character Name
     Kodyka
    Character Level
      180
    Character Class
      Wizard

Talán ÉPPEN amiatt zárták le annak a Fincsi nevű gyereknek a threadjét mert hamis dolgokat állít, és nem szerettek volna további flamelést meg offolást meg anyázást meg mittomén mik szoktak itt menni

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Ha látszik nem tudhatja eldönteni az ember igaz vagy nem a mod sem, tette a dolgát bezárta, de a kétej ott marad mindenkibe de mindegy felejtsuk el.
    Last edited by Shadowfollower; 30-09-2008 at 07:57.

ypoons's Avatar

Character Class
      Force Blader

Thomas lehetőség szerint fejezzük már ezt, be történtek dolgok, amelyeken már nem lehet változtatni, mi is elfogadtuk, nektek is elkell fogadni ezt! Amúgy teljes mértékben igazad van, én pl egy normális értelmes embernek ismertelek meg, de az elmúlt időben neharagudj,hogy ezt mondom de lementél a klántársaid szintjére(ezzel nem azt mondom hogy ők hülyék, csak te sokkal értelmesebb vagy tőlük sztem),és szerintem olvasd vissza egy fél évre visszamenőleg hogy miket írtál!!!(sztem nem ez a te éned amit csináltál). Számtalanszor felajánlottam hogy legyen béke, és haggyuk békén egymást, de mindig kellett valamit csinálni, hogy ez véletlenül se így legyen! Szóval 100-ra is felajánlom ezt a lehetőséget, és remélem most nem utasítjátok el!!!!!
    Igen amúgy tényleg fincsi írta, fel is jöhetsz ventrire itt is elmondja neked, de sztem hogyha rotka beszélt vele akkor nem,tom miből következtetsz,hogy ezt nem ő írta! Nah mind1 béke plz bb

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by ypoons View Post
    Thomas lehetőség szerint fejezzük már ezt, be történtek dolgok, amelyeken már nem lehet változtatni, mi is elfogadtuk, nektek is elkell fogadni ezt! Amúgy teljes mértékben igazad van, én pl egy normális értelmes embernek ismertelek meg, de az elmúlt időben neharagudj,hogy ezt mondom de lementél a klántársaid szintjére(ezzel nem azt mondom hogy ők hülyék, csak te sokkal értelmesebb vagy tőlük sztem),és szerintem olvasd vissza egy fél évre visszamenőleg hogy miket írtál!!!(sztem nem ez a te éned amit csináltál). Számtalanszor felajánlottam hogy legyen béke, és haggyuk békén egymást, de mindig kellett valamit csinálni, hogy ez véletlenül se így legyen! Szóval 100-ra is felajánlom ezt a lehetőséget, és remélem most nem utasítjátok el!!!!!
    Igen amúgy tényleg fincsi írta, fel is jöhetsz ventrire itt is elmondja neked, de sztem hogyha rotka beszélt vele akkor nem,tom miből következtetsz,hogy ezt nem ő írta! Nah mind1 béke plz bb
    te nem suliban vagy?.... :@

ypoons's Avatar

Character Class
      Force Blader

elmaradt egy előadásom, úgyhogy hazajöttem majd 11:20-ra mek vissza, bár ez gondolom nem izgat. XD

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

2 féle irásrendszert szeretek használni az egyik verzió a gyilkos zárójel névre hallgat ennek az a lényege, hogy mondasz valamit a következőben pedig megcáfolod (a másik amit szeretek az nem tartozik ide). Na te ezt kicsit máshogy használod igen pm be és ventrin mondasz valamit majd játszok 2 óra múlva feljövök fórumra és látom, hogy pontosan az ellenkezőjét csinálod szerinted tényleg egy oda szúrással lehet békét kötni?
    Amúgy mivel mint tudod dolgozom ezért nyílván nem tudok ventrire menni.
    És bocs hogy megint ezt mondom miért kéne elfogadnom azt amit valaki ír rólam ha nem tud cserébe felmutatni semmit? Igen egyesek megvetik gecit de az azért történt mert mi igenis fel akartunk mutatni valamit nem pedig csak úgy beírni.

Fincsi írta vagy nem ezt nem tudom felőllem írhatta ő is vagy tőlletek valaki vagy éppen krampusz akit te írtad, hogy bent volt a karival gondolom akkor ide is tud írni.

Hattoriforum's Avatar

Character Class
      Blader

hoyg ha békét akartok mire volt jó ez hogy fincsi fejét tele beszélitek azzal ami megsem történt meg 1000éve volt?vagy legyek én is kemény és menjek ki fotra face to face?

ypoons's Avatar

Character Class
      Force Blader

igen ide is tud írni!!!mert ti nem csináljátok az ellenkezőjét...ha szeretnéd írok plt., de úgy gondolom senki se kíváncsi a 2 klán viaskodására!!!Szólj ha nincs igazam!

Character Class
      Blader

igen ide is tud írni!!!mert ti nem csináljátok az ellenkezőjét...ha szeretnéd írok plt., de úgy gondolom senki se kíváncsi a 2 klán viaskodására!!!Szólj ha nincs igazam!
    nincs igazad!!!

ypoons's Avatar

Character Class
      Force Blader

hátha szeretnéd gyere csak, vagy gyertek, de szted ez mennyire érdekel, most én is jöjjek azzal hogy gyerekes amit mondasz, ti is ezt mondtátok!Amúgy 1000 éve volt és? miért amikor trakit basztattuk az nem 1000 éve volt,és mivan azóta is emiatt basztatnak a klántársaid! de mondom ha problémád van akkor állok elébe, bár sztem nem veled volt probléma!
    De ismételten ypoons így ypoons úgy, mindenki úgy állítja ezt be hogy csak én csináltam ezt, miközben rohadtul nem, de ha szeretnétek akkor elvállalom hogy én voltam hogy megnyugodjatok!

ypoons's Avatar

Character Class
      Force Blader

Quote Originally Posted by g3c1ke View Post

nincs igazad!!!
    bocsi, de sztem thomastól kérdeztem...
    Amúgy meg kérdezd már meg ki kíváncsi rajtatok kívül?

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

hátha szeretnéd gyere csak, vagy gyertek, de szted ez mennyire érdekel, most én is jöjjek azzal hogy gyerekes amit mondasz, ti is ezt mondtátok!Amúgy 1000 éve volt és? miért amikor trakit basztattuk az nem 1000 éve volt,és mivan azóta is emiatt basztatnak a klántársaid! de mondom ha problémád van akkor állok elébe, bár sztem nem veled volt probléma!
    De ismételten ypoons így ypoons úgy, mindenki úgy állítja ezt be hogy csak én csináltam ezt, miközben rohadtul nem, de ha szeretnétek akkor elvállalom hogy én voltam hogy megnyugodjatok!
    Bocs de ha vissza olvasod a postoka amiket ma írtam 0 szó van benne rólad.. tudom fáj ez neked mert ennyire hiú és öntelt vagy de ez van.

ypoons's Avatar

Character Class
      Force Blader

úgy gondolom nem csak én vagyok hiú és öntelt...oké akkor bocsánat rád nem vonatkozik, de mondjuk gecikére már igen,ma még csak ő írt meg han, de úgyis fogok még kapni...

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Mégis nekem mondod és amikor elsőre nem írtam rá akkor másodszorra is beírod nekem nem kell kétszer mondani a dolgokat! És igen én tudom magamról, hogy hiú vagyok azt is hogy öntelt (de mindezt jópofán csinálom, így...).

Page 1 of 2 12 LastLast