Vikusz , bameeeeeeeeeeeee, szolhattal volna hogy MS-en vagytok..... Ahol eltevedtetek az a foter, a sulimtol kb 2-300 m re
, nem voltatok a Bolyai fele ?
![]()
Amugy ahol voltal mind szep hely, legjobb a Szent Anna-to (milyen a viz ?).
Iv 161 Bl fainchild Szerver: mars Klán: DivineBeasts
Iv 133 Wiz Partyboyy Szerver: mars Klán: DivineBeasts
Craft:Amulett craft class 7 100% (Max crafter)
18 aop+6 crafted , 11 wamp +6 crafted ,
Titanium battlehelm 100%
Itt az ígért kép, egy nap késéssel 8D
Még "egyenruhában", kisérettségi után
![]()
vikusz, jok a kepeknagyon szep hely ez a romania
koszonjuk...emese..sanity...![]()
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858
Természetvédelmi terület. Szóval valszeg nem engednek...
Amúgy meg marha hideg volt :S Majd lefagytam
Ja és am Marosvásárhelyen nem tévedtünk el :P Csak néztük merre kéne menni tovább Székelyudvarhely felé.
Amúgy Bólyainál nem voltunk..csak a ortodox székesegyházat,színházat,meg azt a közigazgatási palotát lestük meg.
Szép kis város. Emlékszem..ettem a szenyát. És leesett egy kenyérdarab. Na most történt az,hogy odajött egy galamb. majd elkezdtem etetni xD Saccperkábé 30mp-n belül 200 galabom volt rajtam. xD
Amúgy Sanity eggyáltalán nem emos a képen -.-" Nemtudom mit szekáljátok. Ha 10 évvel ezelőtt volt valakinek ugyanilyen haja. Akkor az is majd emos volt nem? pff.
Last edited by Vikusz; 07-05-2009 at 15:00.
nos, hát neki több köze van a bizonyos fogalomhoz, mint sanitinek (nyil felfelé)
sanity, ki csinálta rólad a képet?olyan mint egy biztonsági kamera a plafonon xD
"Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
- spori858
[qót=SanyIti111]Tesóm A házunkban 2 emelet között van 3 foknyi lépcső, ő fent volt, én meg lent [/qót]
igen, ez lett volna a másik ötlet:P
cogi, nem ugy értettem![]()
- spori858