Sziasztok!
Végig olvastam az egész fórumot a 2 slot item drop-pal kapcsolatban , és úgy veszem észre az emberek nagy része nem egészen érti a dolgot.
A leírás tökéletesre sikerült gratulálok (Y) Azoknak meg akik nem értik nyújtanék egy kis további segítséget ezzel kapcsolatban :
Alz drop + % : A legelső alz droppos itemtől kezdve működésbe is lép ( véleményem szerint régen még megérte a dolog , de mióta levitték az alz drop-ot azóta nem igazán jövedelmező befektetés rövid távon. Esetleg ha hónapokról beszélünk akkor azt mondhatjuk , hogy lehet vele némi alzot szedegetni. Jelen pillanatban egy + 410% alz drop-os szettben Fort Ruina végén az cannonok 1200 - 1400 alzot dobnak. ) Tehát mindenki eldöntheti , hogy mennyire ér rá.
1 slot item drop : Ugyan az vonatkozik rá mint az alz drop-os itemekre tehát az első itemtől kezdve aktivizálódik. Egy dolog miatt éri talán meg jobban mint az alz drop-os itemek , mert 1 slotos tita item árából bejön annyi mint abból , ha az ember 1 órát farmol Fort Ruina végén. Az első pár %-nál nem szembe tűnő a változás , de aki farmolt már ez előtt is az észre fogja venni a válltozást. ( Véleményem szerint ha valakinek van kedve vele foglalkozni , akkor azért vannak olyan 1 slotos itemek amiknek szép értékük van , tehát lehet vele egy kisebb vagyont összeszedni.
2 slot item drop : Először is a 2 slot item drop 4500%-tól aktivizálódik. Az alatt olyan mintha nem is lenne. Jöhetnek az offolások , hogy "Na ne mond 2200%-om van és esett 2 slotos item" , nekem kis karimon 0% van és esett már 2 slotos tita katana , battle-helm ,- boots volt ami DT-ben , de egy pottyant minden +% nélkül fortban küldizés közben. Tehát senki ne várjon csodát 4500 % 2 slot item drop alatt. Azonban ha valaki eléri ( ami nem 10 és nem 20kk) akkor az élvezheti a 2 slot item drop álltal adott előnyöket.
A 2 slot item drop nem a játékos drop rate-jét növeli meg , hanem az adott map-nak ad + drop ratet. Tehát lehetséges , hogy te Port Lux végén a Stone Golem-eket farmolod , és valakinek egy Crag Toad dobja ki a 2 slotos itemet Port Lux elején. ( Ebből már mindenkinek lejöhetett volna a következő mondat , de ha nem : ) Szóval ajánlott dungeon-okban hasznosítani a felszerelésedet , mivel azon a map-on abban az időben csak te tartózkodsz , és senki más. Ezért nem lehetséges , hogy más kapja utánad a várva várt 2 slotos itemet.
Ha minden igaz ( bár ebben nem vagyok biztos ) akkor elméletileg , ha egy partyban van 2 ember akinek 3000 és 1500 2 slot item dropja ( tehát ha 2 embernek kijön a 4500% ) van az összeadódik , és elméletileg lehet használni a dolgot. Nos én még sosem próbáltam ki ezért nem akarom se támogatni , se megcáfolni a dolgot. Meglehet próbálni , aztán ha valaki okosabb lesz az írja le a tapasztalatait ide.
Egy dolog azonban biztos. 4500% 2 slot item drop után szembe tűnő a drop változása. Tényleg van olyan RS ahonnan kijön az ember 3 - 4 2slotos item-mel. Természetesen ez után is elképzelhető , hogy nem esik egy sem. Egy biztos megéri befektetni , és nem is hosszú idő után jön vissza a befektetett pénz ára. Copy eod óta a 2 slotos tita -k ára talán kicsit lejebb ment , de ha s.tita , osmi , aqua, lapis esik 2 slottal akkor már azért viszonylag gyorsan jön a dolog, és mindehhez elég a felszerelés után 1 db RS kártya![]()
( A végére annyit csupa apró betűkkel akinek nem tetszik ne olvassa. Nem érdekel az olyan emberek véleménye ill. egymás ellen "noob"-ozása akik :
1. sosem használtak ilyen felszerelést , és semmi tapasztalatuk nincs
2. akiknek nincs 4500%os szett és már esett nekik 2 slotos item
3. akiket nem is érdekel a 2 slot item drop csak nem tudnak hol lázongani )
Akiket esetleg további infó érdekel , vagy még mindig nem értenek valamit azok pm nekem és válaszolok amint csak tudod. Annyi kérésem lenne , hogy ne "csá nigga , csá tesó , csácsőcsumika" legyen a levél kezdéseElőre is köszönöm és mindenkinek jó böngészést kivánok

Reply With Quote

mondjuk tudom hogy ritka dropp!
, csak mázlid volt