UGTV
Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718
Results 375 to 392 of 392

Thread: Amit a 2 Slot Item Drop-ról tudni kell...

Character Class
      Blader

Status: Offline

Sziasztok!
    Végig olvastam az egész fórumot a 2 slot item drop-pal kapcsolatban , és úgy veszem észre az emberek nagy része nem egészen érti a dolgot.

A leírás tökéletesre sikerült gratulálok (Y) Azoknak meg akik nem értik nyújtanék egy kis további segítséget ezzel kapcsolatban :

Alz drop + % : A legelső alz droppos itemtől kezdve működésbe is lép ( véleményem szerint régen még megérte a dolog , de mióta levitték az alz drop-ot azóta nem igazán jövedelmező befektetés rövid távon. Esetleg ha hónapokról beszélünk akkor azt mondhatjuk , hogy lehet vele némi alzot szedegetni. Jelen pillanatban egy + 410% alz drop-os szettben Fort Ruina végén az cannonok 1200 - 1400 alzot dobnak. ) Tehát mindenki eldöntheti , hogy mennyire ér rá.

1 slot item drop : Ugyan az vonatkozik rá mint az alz drop-os itemekre tehát az első itemtől kezdve aktivizálódik. Egy dolog miatt éri talán meg jobban mint az alz drop-os itemek , mert 1 slotos tita item árából bejön annyi mint abból , ha az ember 1 órát farmol Fort Ruina végén. Az első pár %-nál nem szembe tűnő a változás , de aki farmolt már ez előtt is az észre fogja venni a válltozást. ( Véleményem szerint ha valakinek van kedve vele foglalkozni , akkor azért vannak olyan 1 slotos itemek amiknek szép értékük van , tehát lehet vele egy kisebb vagyont összeszedni.

2 slot item drop : Először is a 2 slot item drop 4500%-tól aktivizálódik. Az alatt olyan mintha nem is lenne. Jöhetnek az offolások , hogy "Na ne mond 2200%-om van és esett 2 slotos item" , nekem kis karimon 0% van és esett már 2 slotos tita katana , battle-helm ,- boots volt ami DT-ben , de egy pottyant minden +% nélkül fortban küldizés közben. Tehát senki ne várjon csodát 4500 % 2 slot item drop alatt. Azonban ha valaki eléri ( ami nem 10 és nem 20kk) akkor az élvezheti a 2 slot item drop álltal adott előnyöket.

A 2 slot item drop nem a játékos drop rate-jét növeli meg , hanem az adott map-nak ad + drop ratet. Tehát lehetséges , hogy te Port Lux végén a Stone Golem-eket farmolod , és valakinek egy Crag Toad dobja ki a 2 slotos itemet Port Lux elején. ( Ebből már mindenkinek lejöhetett volna a következő mondat , de ha nem : ) Szóval ajánlott dungeon-okban hasznosítani a felszerelésedet , mivel azon a map-on abban az időben csak te tartózkodsz , és senki más. Ezért nem lehetséges , hogy más kapja utánad a várva várt 2 slotos itemet.

Ha minden igaz ( bár ebben nem vagyok biztos ) akkor elméletileg , ha egy partyban van 2 ember akinek 3000 és 1500 2 slot item dropja ( tehát ha 2 embernek kijön a 4500% ) van az összeadódik , és elméletileg lehet használni a dolgot. Nos én még sosem próbáltam ki ezért nem akarom se támogatni , se megcáfolni a dolgot. Meglehet próbálni , aztán ha valaki okosabb lesz az írja le a tapasztalatait ide.

Egy dolog azonban biztos. 4500% 2 slot item drop után szembe tűnő a drop változása. Tényleg van olyan RS ahonnan kijön az ember 3 - 4 2slotos item-mel. Természetesen ez után is elképzelhető , hogy nem esik egy sem. Egy biztos megéri befektetni , és nem is hosszú idő után jön vissza a befektetett pénz ára. Copy eod óta a 2 slotos tita -k ára talán kicsit lejebb ment , de ha s.tita , osmi , aqua, lapis esik 2 slottal akkor már azért viszonylag gyorsan jön a dolog, és mindehhez elég a felszerelés után 1 db RS kártya

( A végére annyit csupa apró betűkkel akinek nem tetszik ne olvassa. Nem érdekel az olyan emberek véleménye ill. egymás ellen "noob"-ozása akik :
    1. sosem használtak ilyen felszerelést , és semmi tapasztalatuk nincs
    2. akiknek nincs 4500%os szett és már esett nekik 2 slotos item
    3. akiket nem is érdekel a 2 slot item drop csak nem tudnak hol lázongani )

Akiket esetleg további infó érdekel , vagy még mindig nem értenek valamit azok pm nekem és válaszolok amint csak tudod. Annyi kérésem lenne , hogy ne "csá nigga , csá tesó , csácsőcsumika" legyen a levél kezdése Előre is köszönöm és mindenkinek jó böngészést kivánok

Lackuszzz's Avatar

Character Name
     VincenLaw
    Character Level
      190
    Character Class
      Force Blader

Nekem csak annyi kérdésem, vagy kérésem lenne a dologgal kapcsolatban, hogy egy hivatalos linkkel alá tudod támasztani a 4500% - os tényeket, mert így csak lóg a levegőben, és akár "kiskutyák" is lehetnének helyette.

sziszoka's Avatar

Character Name
     sziszoka
    Character Level
      182
    Character Class
      Wizard

Megjegyzések:
    1. Minden set működik a legelejétől, de a 2slotos cuccok dropratje annyival kevesebb, hogy nem igazán látványos a legelején... Halvány lilám sincs, hogy honnan vetted a 4500%-ot, de azért megnéznék egy ilyen settet...
      (6×300% + 4×250% + 400% + 4×200% = 4000%) egy jobb esetben+6os éxerekkel. Amennyiben +7-es éxereket nézünk, akkor +100% + 200% - 4300%. Tehát még a petbe kell belemákolni, meg még a hiddenes title... azt megnézném azért, hogy kinek van meg, aki valóban használja is...
    2. Nincs még bebizonyítva, hogy mapra hat.
    3. Kaszttól függ, hogy hol a legjobb használni a luck-seteket. FA val pl nyílt mapon sokkal kifizetődőbb.
    4. Hozzá kell tenni, hogy ezek a setek nem kizárólag a slotos itemek/alz esélyét növelik, hanem természetesen az egyéb kraftalapanyagokét is. Discek, sőt ékszerek esélyét is.
    5. A stita 2 slotos alapanyagok nem nagyon kelendőek, mivel kraftolni ugyanolyan szintű matik kellenek, mint az osmikat, és azok olcsóbbak is általában.
    6. A tita 2 slotosok közül se mindegy, hogy mit dropolsz, a kesztyű/suit/***ő nem nagyon megy el jó áron.
    7. A partyban használt setről: ha a partitárs alzos setben van, Te meg nem, akkor a bevitt sebzés arányában lesz az alz növekedése (vagy az első hit...ennek utána kell néznem, mert nem 100%). Gyanítják, hogy ugyanilyen módon működik a többi set esetében is. (szinte tesztelhetetlen)

Most ennyi jutott eszembe...

thesoulriper's Avatar

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by sziszoka View Post
    [*]Hozzá kell tenni, hogy ezek a setek nem kizárólag a slotos itemek/alz esélyét növelik, hanem természetesen az egyéb kraftalapanyagokét is. Discek, sőt ékszerek esélyét is.[/LIST]
    Most ennyi jutott eszembe...
    Ezt en is alatamasztom,nekem RS be luck szett el eset legalabb 6-8 disk es siman 1- ha esett,ez amit en tapasztaltam.
    Server:Mercury Name TheSoulRiper Class:Blader Lv:14X honour class 9 Nation:Capella
    Max Dual Trans Guild Hungaryankillers

Character Class
      Force Blader

hát én még új vagyok relatív de nem értem az embereket. Ha bemész eodba vagy sodba alapban keresel pénzt, a slot drop igazából csak plusszot jelent. Ha jön akkor többet hozol ki, ha nem jön, akkor is kerestél. Persze aki sokat öl bele az szeretné ha minél hamarabb visszahozná az árát. De ez hosszútávú befektetés. Akinek nincs türelme az ne csinálja, akinek meg van csak jól járhat idővel

Kacs4's Avatar

Character Name
     DyingInside
    Character Level
      OVER 9000
    Character Class
      Wizard

Oké, most tolj le 200 sodot, szólj ha még mindig így gondolod.

Character Class
      Force Blader

eod jobban bejön Amúgy mentem már 73 sodot, közel 100 eodot, stb, és egész jól keresek, főleg úgy hogy még nem sok a slot dropom

XxXDarknessXxX's Avatar

Character Name
     HunShadowHunter
    Character Level
      155+
    Character Class
      Force Archer

Quote Originally Posted by dric11 View Post
    eod jobban bejön Amúgy mentem már 73 sodot, közel 100 eodot, stb, és egész jól keresek, főleg úgy hogy még nem sok a slot dropom
    Ára is valószínűleg bejön mostanában nem?

Amúgy meg 100 nem olyan sok, csak szólok.
    Oden! Guide our ships / Our axes, spears and swords
    Guide us through storms that whip / And in brutal war

Character Class
      Force Blader

az ára is a türhető kategóriában van nálam olyan 1,3-1,4 milla jön ki belőle akkor is, ha nem esik uch vagy 2 slottos osmi sisak, így legrosszabb esetben is nyerek rajta még ha minimálisat is, elég sűrűn jön sisak, azok ára meg 1,2-3,8 milla, ezen kívül a lvl3-as lemezek és shape-ek is esnek elég szépen

Character Name
     Yuichie
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

http://kepfeltoltes.hu/view/110912/2...toltes.hu_.jpg

Mindíg is akartam egy iylen settet, hát msot összejött
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails exclamation.png  

sziszoka's Avatar

Character Name
     sziszoka
    Character Level
      182
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by YucC View Post
    http://kepfeltoltes.hu/view/110912/2...toltes.hu_.jpg

Mindíg is akartam egy iylen settet, hát msot összejött
    Az igen szép, gratulálok hozzá.

Character Name
     Yuichie
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

Köszönöm szépen am ér még vmit? v vmi bővebb infót nem tudsz róla?

Character Name
     Bricell
    Character Level
      174
    Character Class
      Force Blader

vége a karbantartásnak mutatom enyém..

amugy én a ládák nyitásánál is használom ic1-ic2- aos2 természetesen nem esik állandóan 2 slot mith blade, akkor nem lenne olyan ára

de pl a core-ok uch uchh (lid:ucm, fcm; sod: sem)sokkal több szokott lenni mint a set nélkül..

amit nem látam a max craft dropp rate is sokkal több, de nem mind FATAL meg max AMP nyilván..

screenshot délután
    MARS :
    1. 16x Wizard: Sheers (Trans/Trans)
    2. 14x Force Shielder: Protomix (Trans/Trans)
    3. 179 Force Blader: Bricell (Trans/Trans)
    4. 16x Warrior: Cumos (Trans/Trans)
    Bricell FREE RING craft LVL6 (14% )

Character Name
     Yuichie
    Character Level
      181
    Character Class
      Wizard

valóban több jobb cucc esik, bár én nem tudok eod1 nél nagyobb dungiba menni, nincs dps.

hollo1981's Avatar

Character Name
     Viktor1981
    Character Level
      150+
    Character Class
      Wizard

Sziasztok!
    Nekem anyi lenne a kérdésem hogy a Formula Card droppot befolyásolja e a 2slott item dropp valamenyire vagy arra egyáltalán nem vonatkozik? Csak azért kérdezem mert annó egyszer forgotten ruinban kiesett nekem a 95ös kártya és akkor kb 500% 2 slott item droppom volt meg 1 bb plus de azóta nem esett sajna mondjuk tudom hogy ritka dropp!

Nethernil's Avatar

Character Name
     Nethernil
    Character Level
      16x
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by hollo1981 View Post
    Sziasztok!
    Nekem anyi lenne a kérdésem hogy a Formula Card droppot befolyásolja e a 2slott item dropp valamenyire vagy arra egyáltalán nem vonatkozik? Csak azért kérdezem mert annó egyszer forgotten ruinban kiesett nekem a 95ös kártya és akkor kb 500% 2 slott item droppom volt meg 1 bb plus de azóta nem esett sajna mondjuk tudom hogy ritka dropp!
    Nem , csak mázlid volt
    Insert cool SIG here

hollo1981's Avatar

Character Name
     Viktor1981
    Character Level
      150+
    Character Class
      Wizard

Értem köszönöm!

Ph1n34sBr0's Avatar

Character Name
     F3rb1n4t0r
    Character Level
      161
    Character Class
      Warrior

Sziasztok!

A kérdésem igen egyszerű (és lehet, hogy hülyeség is )
    Van még értelme ilyen 2 slot item drop-os setet csinálni?
    Manapság egész olcsón össze lehet hozni (ékszereknek még van ára), de ebből adódik is a kérdés: ha olcsó, akkor azért az, mert nem ér semmit vagy csak az embereket nem igazán foglalkoztatja ez a dolog?
    És ha jól értettem, akkor nem kell a 4500% hogy működjön?
    Love muffin and rock&roll! .l..l (*.*) l..l.

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718