UGTV
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 23 to 44 of 44

Thread: Ft B1f

Iridescent's Avatar

Character Name
     Amphilion
    Character Level
      151
    Character Class
      Blader

Status: Offline

Quote Originally Posted by gaborvok View Post
    Hát 144 es vagyok Kardom nem valami jo söt mondhatnám szar Amugy ha megölöm öket utána asszem 40 mp és jönnek ujra
    Akkor még erősödnöd kell.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury
    Iridescent - lvl 158 Wizard | Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
    A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!
    A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert!

gaborvok's Avatar

Character Name
     Fainchild
    Character Level
      149
    Character Class
      Blader

Vkinek Marson nincs kedve bejönni velem megmutatni hogy kel? most is fél hpját letoltam a buzinak de megint jött a pajzsa ...

FanFar0's Avatar

Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by gaborvok View Post
    Vkinek Marson nincs kedve bejönni velem megmutatni hogy kel? most is fél hpját letoltam a buzinak de megint jött a pajzsa ...
    Leírták már neked elégszer + még egy vidit is linkeltek... ha még most sem megy, akkor még erősödnöd kell...

gaborvok's Avatar

Character Name
     Fainchild
    Character Level
      149
    Character Class
      Blader

Nah összejött végre de igen nem megy még kell egy pár Iv d most legalább 40 mp ig tudtam ölni

Character Name
     ezda
    Character Level
      xXx
    Character Class
      Wizard

Nekem simán megy FT, már csak azt nem tudom, h láttam keem vidijét és ő a 2. boss előtt kinyirja az utsó 4 mobból az egyiket, lenyílik a kapu berohan és már tudja is a spawnt.. gondoltam h valahogy összefügg azzal, hogy mikor nyílik le a kapu vagy ilyesmi? na ebben segísetek légyszi

Iridescent's Avatar

Character Name
     Amphilion
    Character Level
      151
    Character Class
      Blader

Meghal az a mob, onnantól indul a 45 sec.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Na ja én sem értem ezt a számolósdit. Mert ugye ha meghal mindhárom guard akkor 45 sec a respawnjuk és ennyi idő van leölni chakit. Akkor minek a számolgatás? Nem tökmindegy mikor tolod a bm aurát és mikor ölöd le a guardokat? Ugyanúgy meghalnak és ugyanúgy 45 sec múlva fognak resizni.Akkor miért kellene pont a respawnkor megölni őket? Vagy van vmi amit én nem tudok. Kérlek világosítsatok fel
    Jupiter-Wizard- lvl:15x-Praetor

Character Name
     ezda
    Character Level
      xXx
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by degu82 View Post
    Na ja én sem értem ezt a számolósdit. Mert ugye ha meghal mindhárom guard akkor 45 sec a respawnjuk és ennyi idő van leölni chakit. Akkor minek a számolgatás? Nem tökmindegy mikor tolod a bm aurát és mikor ölöd le a guardokat? Ugyanúgy meghalnak és ugyanúgy 45 sec múlva fognak resizni.Akkor miért kellene pont a respawnkor megölni őket? Vagy van vmi amit én nem tudok. Kérlek világosítsatok fel
    Azt h mikor van spawn azt nem te határozod meg..
    Azért kell őket leölni, hogy megnézd mikor van spawnjuk, ha ezt tudod akkor onnantól kezdve 45sec enként van spawnjuk...

Iridescent's Avatar

Character Name
     Amphilion
    Character Level
      151
    Character Class
      Blader

És azért van Chakrisnak egy laza 120k HP-ja amit le kéne ütni a pajzsa előtt, mert fogy az időd.

Shadowfollower's Avatar

Character Name
     Azmodian
    Character Level
      180
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by degu82 View Post
    Nem a guardok halálától van a respwn számolva, hanem a kinti utolsó spawn (bemenéskori képet figyelembe véve) jobb alsó mob halálától.. így abban a pillanatban ott vannak és 45 s múlva újra spawnolnak ha megölöd őket akkor kb 10 s ig nincs pajzs és aztán újra spawnolodnak annak ellenére, hogy te csak 10s e ölted meg, de ha vársz 10s et és akkor ölöd meg akkor csak 45s múlva jönnek újra és húzzák rá az angels tagra a pajzsot.
    Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection

Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)

Character Name
     ezda
    Character Level
      xXx
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by Shadowfollower View Post
    Nem a guardok halálától van a respwn számolva, hanem a kinti utolsó spawn (bemenéskori képet figyelembe véve) jobb alsó mob halálától.. így abban a pillanatban ott vannak és 45 s múlva újra spawnolnak ha megölöd őket akkor kb 10 s ig nincs pajzs és aztán újra spawnolodnak annak ellenére, hogy te csak 10s e ölted meg, de ha vársz 10s et és akkor ölöd meg akkor csak 45s múlva jönnek újra és húzzák rá az angels tagra a pajzsot.
    eddig értettem, mostmár nem... ^^

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Quote Originally Posted by Shadowfollower View Post
    Köszi. Így már világos

DeathBladee's Avatar

Character Class
      Force Archer

lv 12x en Praetor vagy degu? nice grat.
    ♣ ♦ ♥ ♠

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Ja mindig cap nyer kis tg-n.Mostanában 25-30 perc called. Köszi.

Character Name
     ezda
    Character Level
      xXx
    Character Class
      Wizard

ritkaság az ilyen degu gyerek fórumon meg a gameben is
    mikor elősször jött akkoris vagy értelmesen megkérdezte amit nemtudott, még keresni is hajlandó volt. És ahogy elnézem a játékhoz is van esze. gz <3 ( Miknem nemlehet már örülni ezen a fórumon... )

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Köszi.Igazából nem kell sok ész ehez a játékhoz,csak sok utánnajárárás.
    Last edited by degu82; 21-12-2008 at 11:15.

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Tegnap megpróbáltuk ketten wa haverral 132-esen. Először voltunk viszonylag gyenge set-el.
    Eredmény: sajnos nem sikerült. Orca elötti moboknál elfogyott az idő. Azt hittem elég infóm van hozzá,h meglegyen,de gyakorlatban bénáztunk párszor.
    Legközelebb már menni fog talán ha jól csináljuk.
    Kérdésem lenne. A színes kulcsok hol esnek? Bármelyik mob-ból? Mert jó lenne ha visszajönne legalább a belépők ára legközelebb és nem találtunk kulcsot sajnos.

Arigato's Avatar

Character Name
     Arigato
    Character Class
      Warrior

Igen, bármelyik mob kidobhatja. Van, amikor egy sem esik, van, amikor öt vagy több is.

Looking for help? Please click here before you open a thread.

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Ok. Köszi. Ha megvan akkor gondolom a megfelelő sorrendben a 3 ládára katt és aztán kinyílik a kapu ahol a 4 doboz van.

Arigato's Avatar

Character Name
     Arigato
    Character Class
      Warrior

Pontosan.

szerk.: már valaki kérdezte régebben is, ez egy saját skin, de még nincs kész

Looking for help? Please click here before you open a thread.

roland1994's Avatar

Character Name
     Naloria
    Character Level
      1+
    Character Class
      Force Blader

OFF/ Arigato ez milyen skin? Tudnál adni egy linket vagy feltudnád tölteni valahova pls?

Character Level
      7x
    Character Class
      Wizard

Nos tegnap megpróbáltuk másodszor is. Most jobban ment,de nem sikerült sajnos. Orca-nak 2 cm hp-ja volt és eltűnt. Gondolom jött volna a tesója,de lejárt az idő.
    Ott volt a bibi,h megöltünk ugye mindent golem teremben aztán orca elötti folyosón is.De amikor aktiváltuk a questet a videó alapján amit néztem oda kell ugye állni orka elött a tűzkapuhoz,bm2+aura és elvileg lenyílik és bemegyünk. Nos nekünk nem nyílt le és le kellett verjük amire már fél bm lejárt kb. így nem tudtuk megölni. Miért nem nyílt le nem tudja valaki?
    Másik kérdés amikor megöltük cakrist utánna a tűzkapura maradt bm így könnyen megvolt. De golem teremben nem győzöm potizni a mobokat így meghaltam és a tűzfolyosón a terem elött lehetetlen átjutnom evasion poti nélkül. 3 sec alatt eltűnik a hp-m ha nem potizom. Oda van valami trükk,h ne kelljen evasiont használni? Mert úgy vettem észre mindenhol sebez a folyosó.
    Esett egy blue key az elején,megörültünk neki aztán felkaptuk,de késöbb esett még 3 zöld is ami ugye jobb. Bár így is kinyitottuk a ládákat,tehát nem gond.
    http://zoome.jp/juta012/diary/15
    Ezt a videót szoktam nézegetni,de nem értem,h bírja így egyedül ennyi lvl-en. Igaz a setje jóval jobb mint enyém,de def-je nem több sztem. Vampom van annyi mint neki. Sebzésben jóval erősebb nálam,de pl golem teremben nem tudom,h bírja potizni őket. Nekem nem elég a vamp és a poti. Elfogy a hp-m szépen hiába potizok. Stun meg úgy vettem észre(lehet rosszul godnolom) chakris elötti teremtől már nem igazán hatásos. Golem teremben sem stunolódnak így ott cannon-ozok,h többet tudjak szívni vamp-al de így is levernek párszor.
    Last edited by degu82; 22-12-2008 at 14:19.

Page 2 of 2 FirstFirst 12