Hi, cc-t szeretnéék rendelni kártyával, és nemtudom, hogyan kell. légyszives valaki érja le érthetően, hgoy hol és hogyan kell.
Hi, cc-t szeretnéék rendelni kártyával, és nemtudom, hogyan kell. légyszives valaki érja le érthetően, hgoy hol és hogyan kell.

Bankkártyáról a Click&Buy oldalról tudsz CC-t rendelni.
Ezen az oldalon kell regisztrálnod követve az utasításokat.
Utána pedig a bankkártyát kell megerősíteni.
Végül ha mindez megvan, jöhet az utalás.
Ezt úgy teheted meg, hogy a www.cabalonline.com főoldalán belépsz az azonosítóddal, és arra a karakterre klikkelsz, akinek szeretnéd feltölteni a bukszáját CC-vel.
Utána kiválasztod, hogy mennyi CC-t akarsz venni, és a fizetés módjára klikkelsz, ami jelen esetben a Click&Buy lesz.
Ezután szintén csak követni kell az utasításokat (be kell jelentkezni csupán). És máris vásárolhatod a karidnak amit csak szeretnél.
Kérdés?
figyi Kovacs , most nem azért hogy köcsög legyek, de ahogy nézegettelek fórumon feltűnt hogy neked csak ilyen értelmes hozzászólásaid vannak![]()

És akkor mi van?
Te válaszoltál? Nem!!
Én válaszoltam? Igen!
Te kiakadhatsz? Nem!!
Én kiakadhatnék? Igen! (de nem teszem)
Ha egy normális választ adtál volna neki, akkor megértem a kifakadásodat, de így csak teljesen feleslegesen szaporítod a postjaidat...
Tessék válaszolni neki, kiegészíteni amit írtam, aztán lehet beszólni.
És mindemellett az sem biztos, hogy nem tud angolul, egyszerűen tanácsot kért, hogy honnan induljon...
Ha kérdése lesz még, felteszi, és NEM TE fogsz neki válaszolni....
Haggyuk. C&B-nél a confirm részre vigyázz mert ott könnyen el lehet rontani főleg amikor leterhelik a kártyád.
Wazzzup?
watching the game havin a milk
true true
Nem azért, de magyarul sem tudsz rendesen, angolra kíváncsi volnék![]()
hali, köszi, kovács... ehez anyit fűznék hozá, van aki nem angolt, hanem németet tanul. és amugy ha ekora 1 bunkó vagy, akkor inkáb halgass el, rosszindulatú véleményed tartsd meg magadnak, tudomásom szerint a fórum arra való, hogy segitséget kérjün, és nem arra, hogy a magadfajta lámák beszólogasanak, a kártya mellesleg nem az enyém, és nemhasználtam még iet, tehát nemtudhatom hogyan kell kezelni, inkább halgas el ember.
Én a Pay by Cash-el szoktam fizetni, nekem az vált be. Mégpedig Bank Transfer-rel, ami annyit tez hogy megadját a számlaszámot hogy hova utalj mennyi pénzt milyen közleménnyel, elutalod és ha megérkezett nekik a pénz rárakják az accountodra a CC-t.
"(majd 1x énis postolok 1 screent hogy LÁTTAM tyrantot ! bezony ám!)"
Ó METAC! Te tudnál nekem segíteni PLS? Hogy hogyan lehet Pay by Cash-el fizetni? Nekem a C&B valamiért xar és nem tok venni CC-t :S
hi, haverom kártyáján álittólag a fekete részen nincsenek számok, "álittólag" mkb-s kártya, erre gondolok:https://eu.clickandbuy.com/premiumli...n.html?lang=en plz help, hogyan tudnék rendelni :S
egyszer street addres, street no, vagy a kártyaszám nem stimel, valamiért nemakar sikerülni![]()
MoneyBookers a legjobb C&B-n sokakat átvernek mint például engem is megpróbátak.
Viszont ajánlanám kedves figyelmedbe ezt az oldalt. http://www.clickandbuy.com/DE/de/
Ha németet tanulsz.
Ja és a kártya valószínűleg azért nem stimmel mert nem olyan típusú amilyeneket elfogad nekem is ezt csinálta. OTP-s néni segített.
Last edited by kovacs725; 10-11-2008 at 19:41.
Wazzzup?
watching the game havin a milk
true true
Hát kiválasztod cabal odlalon hogy ezzel akarsz fizetni. Rávisz az oldalra ott majd kikell tölteni dolgokat ahol én a postacímemhez hülyeséget írtam mert ahoz nekik semmi közük ha én bank transferrel akarok fizetni. ezeket kitöltöttem majd kijött az oldal az infokkal. Leirják hogy melyik számlaszámra kell küldeni a pénzt, jobb oldalt írják hogy mennyit kell(általában tizedes jegy is van benne, kerekíts felfelé nehogy belekössenek), leírják a Referer numbert, azt a számot utaláskor a megjegyzés rovatba kell írni (ezzel azonosítják hogy Te utaltad), megadják a számlatulajdonos nevét és kész.
Szerintem nagyon jó ez a megoldás. Nem nemzetközi bankszámlára kell utalni hanem természetesen magyar számlaszámra és arrol megy tovább szerintem.
Ha valahol elakadsz szólj.
"(majd 1x énis postolok 1 screent hogy LÁTTAM tyrantot ! bezony ám!)"
hi, aztszeretném kérdezni h mibaja a clickandbuy.com-nak? edig müködöt, most raktunk rá 1 kis pénzt, rendelni akartam, mire odaérek h continue valami, és pls wait mer rárakja a pénzt, azhelyet kiir valamit, kikel tölteni ujra adatokat de semmi, és aztirja 0 eu van a kártyán... plz vki help.
plz jólenne ha valaki választ adna
A Zip kód az mi lenne? PLS Hamar irjatok!!!!!!!!!!!!!!
Meg valami psw:kér és nem tom mit kell mindig valami hibát ir ki PLS!!!!!!!