Miért van az hogy a börtönből ki lehet jönni anélkül hogy lejárna az idő?
Miért van az hogy a börtönből ki lehet jönni anélkül hogy lejárna az idő?
mert van aki megteheti és ismeri meg van aki nem teheti meg és nem ismeri![]()
Én ismerem mert ismerős elmondta de akkor is sdzemétség mással szembe am én még 2-es pk-ba se voltam soha![]()
Ha valaki ezt a bugot kihasználja, az exploitnak minősül, vagyis bannolhatják.
Sok ember használja ezt van oan aki most hogy van az event le pk-znak a dropp miatt addig mig börtönbe mennek 30 másodperc múlva meg újra pk-znak
Mondjuk ezért nem tudom elítélni őket(a pkzókat)..
-Elösször is nem tudnak megfelelő felépítést csinálni(est soft), hogy ne legyen bug (miből tudjam, hogy ez bug vagy ilyennek kell lennie?)
-Másodszor csinálnak egy(3. a sorban) totál buta eventet amikor nem védik a dropot.. egy olyan játékban amiben a botterek ellen a legnagyobb harcuk az, hogy jelentsétek őket.
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)
Ja a teknős dropp az védve van de a disznó az sztem jó is így
hm... erről a "jail bug"-ról csak annyit, hogy keresgélj kicsit youtubon, számtalan videó van fent hogy kell onnan kijutni
Nekem már elmondták hogy kell de én még 2-es pk-ba se voltam![]()
jó az a bug...néha kell![]()
Miért nevetséges? Azért van a jail, hogy 5 PK után két és fél órára ott is maradj (vagy találd meg a kivezető portált, ami ugye épp a labirintus miatt nehéz). Amikor egy bugot kihasználva előnyhöz jutsz, jelen esetben néhány perc alatt kijutsz a börtönből, azt exploitnak nevezik.
Exploiting unintended game feature: 10 day ban or Action determined by GMs / Permanently blocked account
Sajna ez így van. Aki ismeri ezt a kis hibát, az nagy előnyhöz jut a többi playerrel szemben, ami normális körülmények között nem lenne így. Koreaban amíg nem javítják, addig nálunk főleg nem. Szvsz ez örökre így marad. Csak ezért nem fogják kijavítani az "editorjukat", igencsak nagy meló lehetne.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury
Iridescent - lvl 158 Wizard | Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert!
Ez hülyeség. Ha már PK ch, akkor lehessen is PK-zni ezerrel, viszont pl. ha vki megöl, akkor azt te levadászhatnád, vagy vmi. Sok jó dolgot lehetne kitalálni.
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury
Iridescent - lvl 158 Wizard | Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert!
vicces ha ilyenért bannolnak,javitsák ki aztán nem fognak kijutni,enyi![]()
Aha, persze...
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)