UGTV
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 23 to 34 of 34

Thread: Küldetések...

Gin's Avatar

Character Class
      Blader

Status: Offline

Helló-helló!
    Nézegetem a nettet, de nem találtam képet a Treasure Hunting 31-32 lvl küldiről!
    1.http://efrud.com/images/cabalvovo.jpg
    2.http://efrud.com/images/cabalvfwf.jpg
    Sok sikert a továbbiakban!

dejcood's Avatar

Character Name
     no
    Character Level
      -1

Kössz
    "Ti ott fogtok sírni a már nem működő Cabal kliens-el a gépeteket és mondogatjátok a screenshot-okat nézegetve, hogy "fasza vagyok .. fasza vagyok" ... Amit el tudsz érni ebben a játékban az, hogy szociopata leszel és a kérdésre az állásinterjún csak annyit felelsz "Kemény csávó voltam a Cabal-ban az elmúlt pár évben".."
    - spori858

sziasztok

kezdő cabalozó vagyok és van egy kis problémám.
    Elite cabalon játszom és (ez lehet nevetséges) de már a 4. szintü küldivel van problémám: Core Upgrade part1 és a gond az hogy kéne egy traning kesztyű... nekem van de mégis azt írja a küldi h 0/1 ...-.-" nem hiszem h bugg mert már 2 honapja is ugyanezért hagytam ott. Ha van valami ötletetek megköszönöm, meg ha valaki tud valami jó privát szervet azt szivesen várom
    előre is köszi

Tavracs's Avatar

Character Name
     LyaniTM
    Character Level
      190
    Character Class
      Blader

Menj az Elite cabal fórumjára és ott kérdezz ilyet -.- Majd ha a hivatalos (nem privát) szerveren lesz problémád, örömmel segítünk. Szia!

nem értem az ellenszenvet...:S de ez most m1 letöltöttem a HIVATALOS cabalt is és ott is ugyan ez a probláma:
    force archer-rel vagyok a 4 szintű küldi ugyan úgy kéri a Training Battle glovest ...nekem van és mégis azt irja hogy 0/1
    ez mi?

ott írja a küldetés leírásában h mit kell ölni.... azthiszem narancsárga dőltbetűs név vagy nyomsz 1 m betűt és megmutatja zöld x el h hol van az nah abból kel esnie

roland1994's Avatar

Character Name
     Naloria
    Character Level
      1+
    Character Class
      Force Blader

Ha jól emlékszem talán a troglo dobja azt ami kell neked.

DawnChild's Avatar

Character Name
     IDawn
    Character Level
      180
    Character Class
      Warrior

Quote Originally Posted by DeathKingx3 View Post
    nem értem az ellenszenvet...:S de ez most m1 letöltöttem a HIVATALOS cabalt is és ott is ugyan ez a probláma:
    force archer-rel vagyok a 4 szintű küldi ugyan úgy kéri a Training Battle glovest ...nekem van és mégis azt irja hogy 0/1
    ez mi?
    Érthető az emberek nemtetszése ha a játék hivatalos fórumán érdeklődsz jó privát(tört) szerverek után. Ezek a "privát" szerverek rippelt szerverfájlokkal dolgoznak, és semmilyen kapcsolatban sem állnak a játék készítőivel. Értsd nem vesznek licenszt ahhoz, hogy működtessék a játékot.

Ha a hivatalos verzióval játszol, akkor biztosan mondhatom, hogy a térkép majdnem minden esetben jelöli hogy hol és mit kell ölnöd a küldetés teljesítéséhez.

kortin's Avatar

Character Name
     Knic
    Character Level
      181
    Character Class
      Blader

Quote Originally Posted by DeathKingx3 View Post
    ez mi?
    Mert nem venni kell kesztyűt, hanem valamelyik mob dobja, azért írja azt, hogy 0/1, valamelyik mob-ot meg kell ölni, de leírja a küldi, és az dob egy training kesztyűt te sügér...

helldavide's Avatar

Character Name
     HellDavide
    Character Level
      160+
    Character Class
      Blader

Srácok én sem értem az ellenszenvet. Rendben van mindenkitől, hogy okoskodik meg miegymás, de bakker. Ez a gyerek csak simán retardált és nem olvassa el a dolgokat. Mind privát szerveren és mind normális szerveren is az marad. Így már nem mindegy?

Sziasztok!

A 14. küldinél van valami geba, mert bevisz, hogy verjek le egy csapat zombit. Leütöm, de az időt számolja tovább. Át bogarásztam az egész környéket, de semmit se találtam. Mit nem csináltam meg?

roland1994's Avatar

Character Name
     Naloria
    Character Level
      1+
    Character Class
      Force Blader

Valószínűleg talán egy npcvel kell megtárgyalni a dolgot.

Page 2 of 2 FirstFirst 12