Mnie lekko dziwi że skill z compa FA na 20 lvlu ma o duzo mniej ataku od assasinate na 1 lvl xD
Nie, nie ma xD Ta tabela pomaga przy układaniu comba licząc time skili wiec takie bonusy mało co ludzi obchodzą xDNie pamiętam czy FA ma jakieś premie do skilli
Z tego co widze najszybsze combo ma force blader, a nie force archer[wiadomo comp przedłuża ale bez niego skille są szybsze i lepsze jak np force asault]
Nie wiem jak dla was ale uzywanie mana freeze to już noobskie troche bo w 9 sekund to można już zabić ....... Fade step = tak ! Mana freeze = nie !
Proud owner of : GaleczkaJr
GM's looted my eq= retired
Endzior, jesteś noobski, jeżeli nie umiesz sobie z tym poradzić.Po co ma on niby tego skilla na Transie?
Żeby go nie używać? :P
W PK/war ch/TG tak w pvp użycie debufa = total *****
ja dobrze wiem że te debuffy są wredne i dużo ludzi %&%*^& na FB za debuffy że to lama i noobska postać no sory ja uwielbiam swojego Fb i ja moge też muwić że art of def JEST NOOBSKI
i tak wogóle to debuffy to największy atut FB to wyruwnuje przepaść pomiedzy nim a BL i WA
p.s ale bossa albo guarda na TG to wszycy chcą by go debuffować ^^
Boże swięty czy ja tu rozmawiam z jakimiś kalekami??? Shinoobi ty w ogóle ogarniasz na jakich zasadach jest pvp??? To napisze wam 1 i ostatni raz i zapamiętajcie to sobie bo jak ktoś zobaczy u was debufa w pvp po 1) Wyzwie od noobow debili itp [będzie miał 100% racje] po 2) sam się ośmieszysz i zostaniesz pknięty
A więc zasady pvp
1) 0 short buffow
2) 0 debuffow
3) 0 party buffow
4) 0 fade step
Dziękuje za uwage i jak ktoś zaraz odpisze po to są debufy i short/party bufy żeby ich używac to chyba coś we mnie strzeli...
PS Moon jak coś moge strzelic cały wykład na temat zasad pvp, jak go podczepisz gdzieś w góre :P
Last edited by brok3n; 22-01-2009 at 20:26.
To się nazywa EU PVP-style. Czyli wygrywa ten kto ma więcej critów i/lub ampa... Proste.
Jeszcze jest Open-PVP aka Korean Style, zasady podobne:
-Short buffy dostępne
-Debuffy dostępne
-10000 Fade stepów/dashów, także w combo.
Brok3 poczytaj czasem nevareth chronicles i pogiercuj na mercu^^
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
「 "As a nomad, you must hunt in WASTELANDS! Abandon all humanity, forget the FACES!" 」
~Original UI files~ - restore your UI in time of need!
< Reti/ar(d)ed Hiver since 1.05.2012, had enough fun, grind, haters and CTDs in 4 years of playtime >
Po co mam grac wg badziewia z korei. Widziałeś jak wygląda takie pvp? Bo dla mnie to żenada. Powiedz mi jakim sposobem w open PVP ma wygrac warrior z FB
PS niech odpali sobie istant immuna itp...... szkoda ze field of enervation potem hard luck+mana i po takim warku bo na te debufy nie masz jak si3 obronic
W przypadku bladera/wa/wi jest podobnie i ci co piszą ze mana nie działa na WI niech pomyślą.... zeby wiz działał musi miec 1600 many ale zapominami ze field of enervation z 200 zabiera wiec zeby wiz dal rade grac majac freeze na sobie musi miec 1800+ many co jest malo realne
Last edited by brok3n; 23-01-2009 at 00:59.
moon z całym szacunkiem ale z mana freeze nie ma żadnej strategii. Bo co zrobisz ? Załozysz mith gs'a +7 i zaczniesz z normala napiżdżać ? 9 sek. i po 3/4 hp twoim jest. Co do krótkich debuffów jestem za, fade step jestem za. Tylko nie jestem za buffami przez które nie ma się żadnych szans. Chodzi mi o PvP, na tg "róbta co chceta".
@shino
FB jest słabszy niż WA ? Po lvlingu 140 fb grzmoci prawie każdą klasę, wystarczy dobre combo![]()
Last edited by Endzior; 23-01-2009 at 07:16.
Proud owner of : GaleczkaJr
GM's looted my eq= retired
To ja wyjaśnię krótko i zamknę chyba temat, bo syf się robi...
Inne klasy mają Buffy, FB debuffy. Dopóki inne klasy używać będą buffów, ja zamierzam używać debuffów.![]()