lolwut
![]()
lolwut
![]()
Akkor is shtita a legszebb >.<
Last edited by Soracte; 09-02-2009 at 15:52.
Azerna - Blader - Mars
Last edited by MaximusHUN; 09-03-2009 at 12:34.
Last edited by MaximusHUN; 09-03-2009 at 12:34.
Te, lehet hogy sokat ittam, de miért van a 2. képen a jobb lábad helyén egy EOS+6, a bal kezeden meg egy terra ***ő?
edit: ja, csak színtévesztő vagyok, a lábad van felemelve. Ennek ellenére érdekes beállások.![]()
Azerna - Blader - Mars
Ideje volt :/
Azerna - Blader - Mars
Hát már kezdett teljesen elmenni a játékkedvem. Néha arra gondolok hogy kell valami homokos hajlam hogy valaki élvezze a játékot férfikarival
Most eladom még a mithrill orbom is, meg kell a szörnyű nevem is változtatni, megadni kicsirigónak a 84kk-ját, venni szép arcot, hajat, hajszínt......sokba kerül egy élvezhető karaktert megcsinálni![]()
3 merült fel, ma szabályos verekedés volt rajta. Amiket komolyabban gondoltunk, azokat már lefoglaltuk kiskarikkal:
-SuccubusSeraph
-LadyDeMortficher
-CsecsExpress
Pár nevet kénytelenek voltunk elvetni, többek közt a RecskaMester meg a SexToy sem igazán illett a klánlistbe![]()
Azmodian-BL grade 19-Cohesion-Knight of Protection
Most már örökké pihenhetsz Iszkiri(2007-2011. 06. 14.)
huh,az arcal meg vagyok elégedve.Igazábol nekem férfikari is jó.Nevemmel is megvagyok elégedve,viszont az sg sett nagyon komolytalan,ezért vmi epaulett kéne.
Nagyon tetszett az esküvői,a fredes,meg a traditional
az sg pasi karira nagyon durva... csaj karikon meg tök jóbár, ha azt nézzük, minden rosz pasi karin, és csajon jó, kivéve mithril battle, az csak pasin.
[tisztelet a kivételnek, a martial minden jó]
trees, vegyél te is egy ilyen kosztümöt :P :
végülis tökmind1, férfi karin minden jó ^^ (majdnem)