http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=101557
Herms juz napisal ;-)

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=101557
Herms juz napisal ;-)
Originally Posted by Herms
A i miło też by było dla tych pierwszych graczy którzy idą na swoje 1 tg gdyby mieli co sie dostaje w title za procow guardianów
Bardzo wszystkim pomogłaś RapsodiaDeValois. Dzięki![]()
a ja mam pytanie co do tych relogów. czemu nieraz wszyscy piszą żeby się relogować ?? co to daje ? czy traci się wtedy punkty ??
Ludzie tak pisza, bo są na waiting list (liście oczekujących) i sami nie mogą się dołączyć i grać. Samo przelogowanie nie zabiera ci punktów i możesz to bez problemów zrobić. Oczywiście, jeżeli już się na to zdecydujesz, upewnij się że posiadasz te minimum - tj. 30 punktów - abyś otrzymał wEXPa.
W sumie slicznie pieknie i w ogole ale po przeczytaniu jaki zielony bylem taki jestem.
Zero info po co na co i dlaczego...
Moglby ktos dopelnić to taktyką ?
Zapewne nie i zaraz beda glosy oburzenia jaki to ze mnie...ble ble ble ;p
A szczerze... po przeczytaniu w ogole nie wiadome po co to jest, po co tam wchodzic i przede wszystkim co tam robic.
Wiem tylko by wejsc musze miec 1kk (trace kase, juz mi sie nie podoba - brak szerszego info),
mam kupic i stawiac wierze (jak wyzej, trace kase... jaki sens?),
i... w zasadzie to tyle... ot poprostu postac by nabic 30pkt wexpa ??
To jest caly sens ?
Za przegraną dostajesz 40 wexpa a za wygraną 80 wexpa. No chyba, że posiadasz premke albo bb+ to wtedy jest 50 za przegraną i 100 za wygraną. A 100 wexpa możesz wymienić u Officera w Port Lux na skill exp, exp albo honor. Jeśli Twoja nacja to zazwyczaj zwraca Ci się całość z tego 1kk co zapłaciłeś za wejście. Nie musisz budować na wojnie. Ale pomaga to w wygraniu właśnie. Możesz być tzw "farmerem" i zdobywać jak najwięcej punktów a co za tym idzie więcej dostaniesz kasy na koniec wojny gdy wygracie. No i na końcu jak już wbijesz 30 pkt minimum, nawet jeśli przegracie t dostajesz buff capsule, z której wyciągasz kapsułki, które następnie możesz sprzedać do NPC. Co do taktyki to jest prosta. Należy wygrać. Co do budowania to najważniejsze resurresction tower bo to one pozwalają odradzać się w miejscu w którym są jak zginiesz. I nie musisz budować za alz, możesz za building points, ale wtedy nie dostajesz Twojego prywatnego score. Jak coś chcesz więcej wiedzieć to pytaj.
I sliczne dzieki za meritum ;]
Dzis sie skusilem na wejscie. Skusiloo mnie nic innego jak info o wymianie na HR !!
Powinno byc to napisane na poczatku by zachecic graczy do boju, nie tak bezsensownego jak mi sie wydawalo.
Do tej pory honor tluklem PoHami a tu 100wexpa i mam kilka PoHow !! OMG!!
Jedno wejscie i mam capsule, jak napisales, i 40pktow... jak dla mnie bomba
Wybaczcie za wyczuwalny, gorny, ostry ton wypowiedzi ale jak widac sprowokowal do zamierzonego efektu
Prosze Autorke o dopisanie w paru zdaniach sensu tej mapy.
Dziekuje i Pozdrawiam !
Mam pytanko...za co konkretnie dostaje się punkty?
Czy jest jakis przelicznik ile dmg trzeba zadać żeby zyskać 1 punkt?
Czy to może jest zależne od ilości zadanych ciosów?
10k dm graczom = 1 pkt
10k tobie 1pkt
budowanie wierz za kase 1-8 pkt
dmg zadany guardom chyba jest monozony x2 (musisz zadac 2x wiecej dmg dla 1 pkt. chyba. moze wiecej)
Decode it:
01010101 01010010 01001100001100110011001101010100