|
Welcome to the CABAL Online - Community Forums forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining the free community forums you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! This is the registration for the CABAL FORUMS ONLY. If you wish to register for the game click here. |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
|
Не съм само аз будала значи :d
|
|
|
#2 |
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
|
освен да кажа че си нереален lucker от малък левъл друго не ми иде на ума
|
| Offline |
|
|
|
#4 | |
|
|
Quote:
|
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
![]() |
Хелма е дроп от преди година и половина, когато 146 не беше толкова малък лвл. А ако говориш за BL ми, все пак ми е втори герой. Когато падна GS-то бяхме останали при троловете само аз лвл 132 и N4d174 лвл 121 почти без никакво SP, така че не мисля че е незаслужено.
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
|
Имаш си късмет и това е.
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
|
Last edited by Error404; 25-12-2009 at 17:09. |
| Offline |
|
|
|
#8 |
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() само с това мога да се похваля аз
|
|
#10 |
|
|
тука некви бордове , осм с амп ... браво значи само аз съм нямал по добър дроп от еод б2ф...
|
|
#11 |
|
|
|
| Online |
|
|
|
#12 | |
|
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Member
|
Хайде и аз да не остана по назад:Днес от Б1ф Osmium Battlebots в слота 7% Sw.Amp
|
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
|
Понеже докат си минавах куестовете с новия ми герой ми падна РоЛ+1 а те ся в момента са по 6-7кк в упитер
и си викам ае отивам 2 бара да си догринда там ае падна още един и ся си ги държа в геара имам на ФБ=то 50/50 Цритикал рате и само Крит крит крит крит ... а героя ми е 48 лв в момента
|
|
#15 | |
|
|
Quote:
А от къде ти паднаха тези ролове?
|
|
|
#16 | |
|
|
Quote:
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Member
|
Гледам сте отворили тема захвалене,че да си кажа и аз дропа до момента... Вчера от еод (b1f) имам син баик и осм. матр. сюит 7% с амп..Отделно пак там имам и 1 шадтит. меч със 7% м амп..
От СОД имам 1 осм катана с 2слота. От РС 3-4 пласма кит. От ЛИД 1 шадтит. матр.боотс (УИ)7% м амп и 1 пласма кит От ФТ имам шинегуард сюит(ФС) 7% с амп и отделно от крафт от там митрил кристал 7% м амп. Ами това е което си струва да се каже. Пожелавам на всички ви късмет като моя!! Имам и 1 kапсула 7лвл от ТГ ако се брои за drop Last edited by raekwom; 21-01-2010 at 17:18. |
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Member
|
Брех 1 седмица не съм влизал в играта и ти си обрал дропа
. Май трябва по-често да се "разболяваш" Честито за возилото
|
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
|
Това е най-скъпият ми дроп ...
|
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
|
Радвайте се момчета, падна ни съвсем случайно и най-чудното беше че пичагата които го зе не беше бг и ми даде парите, демек 1.8ккк делено на 5= 300кк за всеки това ми е най-голямия късмет!!! По-голям дроп в този кабал от АОГ+7 или нещо до 10кк сам нямал
|
|
#21 |
![]() |
|
|
#22 |
|
|
Честито
|
| Offline |