|
Welcome to the CABAL Online - Community Forums forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining the free community forums you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! This is the registration for the CABAL FORUMS ONLY. If you wish to register for the game click here. |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Először kerül megrendezésre, a Hungarian Forum Awards, azaz különdíjak a fórumozóknak. Ezeket az elsimerésket különböző kategóriákban érhetitek el: -legjobb signature (Egyértelmű, arra az emberre szavazhattok, akinek a legjobban tetszik a signature-ja. Lehetőleg legyen olyan, aki nem cseréli nap mint nap, és saját maga készítette.) -legjobb avatar (Szintúgy mint a legjobb signature.) -legnagyobb spammer (Aki a legtöbbet spammol, azaz a témához nem kapcsolódó postokat postol.) -legaktívabb member (Egyértelmű.) -legsegítőkészebb member (Aki a legtöbbet fordít, válaszol különböző technikai/caballal kapcsolatos/egyéb kérdésekre.) -legnagyobb emo (Így néz ki egy EMO.) -legjobb designer (Aki a legjobb fejléceket, signatureokat, avatarokat, képeket csinálja bármilyen képszerkesztő programmal.) -legnagyobb flamer (Aki a legtöbbet kötözködik, szidja a többi fórumozót.) -legviccesebb member (Egyértelmű.) -legjobb felhasználónév (Ez is.) -legnagyobb off-topic rider (Aki a legtöbbet postol az Off-Topicba, és nem annyira aktív a "rendes" fórumon.) -a legjobb user (Nos, hát aki ezt a címet megkapja, elviszi a legnagyobb elismerést is. Mindent összevetve, a legszimpatikusabb, legjobb user a Magyar Fórumon) Az eredményt egy másik threadban fogjuk kihirdetni. A szavazatokat sziszoka-nak, PM-ben tessék elküldeni, egyben az összeset. Bárkit nevezhettek, magatokat légyszíves ne. A szavazatokat így küldjétek el: legjobb XXX: név legjobb XXX: név és így tovább. Csak a szavazás megkezdése előtt (Oktober 11. 19:17) készült fórum accountokról érkezhet érvényes szavazat. Nem muszáj minden kategóriára leadni szavazatot. Egy kategóriában nem szavazhattok több emberre, kizárólag egyre. Bárkire szavazhattok, aki létezik a magyar fórumon. AKI NEM AKAR RÉSZTVENNI VALAMELYIK KATEGÓRIÁBAN SZISZOKANAK KÜLDJÖN PM-ET, HA LEHET AKKOR A SAJAT SZAVAZATAIVAL EGYBEN. EBBE A THREADBE IS ÍRJA BE. Szavazni természetesen nem muszáj, a Te döntésed. ![]() Az elismerés jár és egy minisign, amit majd később hozunk nyilvánosságra ![]() Jó szavazást és szórakozást! Ja, igen: a szavazatokat küldjétek el 10 napon belül, azaz Október 21.-ig. Last edited by dejcood; 17-10-2009 at 12:40. |
| Offline |
|
|
#2 |
|
|
HeHe beneveznék a legviccesebbre xD .) olvassátok ezt el: http://forum.cabalonline.com/showthr...06#post1558006
ezek után talán megértitek :P |
| Offline |
|
|
#3 |
|
|
HeeGIZI; legbunkób plajer , holmarad??
|
| Offline |
|
|
#4 |
![]() |
|
| Offline |
|
|
#5 |
![]() |
és ééééén?
![]() a legbánatosabb fórumozó?!
|
| Offline |
|
|
#6 |
![]() |
Na, ne csináljunk belőle viccet. Szavazzatok 21.-ig!
|
| Offline |
|
|
#7 |
![]() |
hát a legbánatosabb/legvidámabb és legnagyobb paraszt kategória szerintem belefért volna.. komolyan
|
| Offline |
|
|
#8 |
![]() |
legnagyobb emo kategóriába indulok
|
| Offline |
|
|
#9 |
![]() |
|
| Offline |
|
|
#10 |
|
|
HeHe ez a thread aztán él !! XDD
|
| Offline |
|
|
#11 | |
![]() |
Quote:
|
|
| Offline |
|
|
#12 |
|
|
|
#13 |
|
|
HeHe cogi64 a FULL EMO !! WÁÁÁ XDD
|
| Offline |
|
|
#14 |
![]() |
te amúgy még ismersz is gameből, forceware vagyok(ja bocs voltam
)
|
| Offline |
|
|
#15 |
|
|
én a signature-ben aHUNvanE -re szavaznék XD de tibi099 -é sem rossz I LOVE PURUTTYA XDD
|
| Offline |
|
|
#16 | |
![]() |
Quote:
|
|
#17 |
![]() |
|
| Offline |
|
|
#18 |
|
|
Egy javaslat: Csak a szavazás kezdése előtt készült fórum accountokról érkezhessen érvényes szavazat.
|
#19 |
|
|
|
| Offline |
|
|
#20 |
![]() |
előző sign -el indulhatnék?
én csináltam, és eléggé sokáig kintvolt: ![]() edit: lehet 2 emberre szavazni 1 kategóriában? ![]() nemtudok dönteni, mert mind2 megérdemelné.. igaz már írtam sziszónak
Last edited by tibi099; 11-10-2009 at 21:15. |
| Offline |
|
|
#21 |
|
Banned
![]() |
Egy kis kérdés: Honnan a retekből tudjam hogy ki csinálta magának a siget és kinek más?
|
| Offline |
|
|
#22 |
![]() ![]() ![]() |
Ha lehetséges egy pm jöjjön egy embertől.
És én is az előző sigemet használom, de ez most fontosabb
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|