|
Welcome to the CABAL Online - Community Forums forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining the free community forums you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! This is the registration for the CABAL FORUMS ONLY. If you wish to register for the game click here. |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Sziasztok,
Mercury-n játszok és arra gondoltam, hogy lehetne egy közös guildot csinálni amibe a legtöbb magyar belekerülne. Eleinte ez nehéz lenne mivel a guild szinteket 120+tól lehet befolyásolni AP-nak köszönhetően de addig is létrejöhet 1 magyar guild amibe 30 aktív tag fér legalább. Nem akarok se guildmaster lenni de persze ha szeretnétek szívesen. Aki szeretne csatlakozni majd szerver megnyílta után 5-4nappal miután megvan a szint a guildalapításhoz. Addig chat channelen tartanánk a kapcsolatot a későbbi tagokkal. Guildneveket is lehet ajánlani aki kitalál jókat. Szavazhatunk is később.Mellesleg itt egy lehetőség, hogy lehessen szerencséd egy szerón, ha máshol nincs is. Meg egy új kari teljesen új játékélmény. Én FS-en gondolkozok. (FB-m van) Jó volna minden kasztból legalább egy kari. Hajrá magyarok, kezdjük el egy közös magyar Cabalipmics guildot. Nem szeretnék abba a végletbe torkollani, hogy tele legyen noobokkal ezért jó volna ha aki nem annyira tapasztalt megfogadná a tanácsokat, és aki tapasztalt az segítené a kevésbe tapsztaltakat ezért aki benne van az lvl szerint kerül be. 170esek először (karakter szintje eredeti szerón Mercury mars jupi) után pedig a kisebb szintűek. Mi ölnénk először a bossokat tennénk guild raktárba a cuccokat, nem eladóra hanem használatra. Mi lennénk azok, akiktől félnének cabalimpicsen legalább 12 hétig. Ha látsz/láttok fantáziát bátran jelenkezzetek. Nem szeretnék riválisokat, mondván abba már nincs hely. Ahogy nő a guild szintje úgy férnek be egyre többen és többen. Ezt a topicot azért alapítottam, hogy legyen külön hely egy magyar guildnak. Gondoljatok bele milyen jó lenne. Nekünk volna első RW-nk a szerón. Rajtatok áll Ne feledjétek egységben az erő.
Last edited by WhoIsSome1; 10-12-2009 at 16:48. |
| Offline |
|
|
|
#2 | |
|
Banned
![]() |
Quote:
Igennn, ez az ami kell nekünk!!!!!!!! |
|
| Offline |
|
|
|
#3 | |
![]() |
Quote:
1. Bevezetés (az érzelmekre is hasson): - a feladat meghatározása - olvasó megnyerése, figyelmének felkeltése (értelmi, érzelmi) - a téma fontosságának hangsúlyozása - elő kell készíteni a mondanivalót, a téma megértését - összefoglalom, hogy hogyan fogom kifejteni a mondanivalómat 2. Témamegjelölés - téma megjelölése, a fő gondolat, ami később részletezésre kerül. (rövidnek, tömör, egyértelmű, lényegre törőnek) Összetett téma esetén több tételmondat is megfogalmazható. 3. Részletezés Fogalommagyarázat Példák (irodalmi) Kitérők személyes élményekkel Először a fő téma kifejtése, ha nagyon ismert, akkor a részletezés elhagyható 4. Bizonyítás - Cáfolás Az érvelő fogalmazás legfontosabb része. Álláspont igazságának bizonyítása érvekkel. — Összegyűjtött adatok — Bizonyítékok — Következtetések levonása A velünk ellentétes véleményt vallók nézeteinek cáfolata, érveinek közömbösítése, megdöntése, megsemmisítése. 5. Befejezés, összegzés A fő gondolatok megismétlése, összegzés. Lehet előretekintés a jövőbe. Az olvasók érzelmeire hatással kell lennie. A saját elkötelezettség is hangsúlyozható. sztem ez csak egy 3as :/ de legalább próbálkozol :É
|
|
|
#4 |
![]() |
Nagyon raj lenne szerintem.
|
|
#5 |
|
Member
|
Elnézést, hogy azt írom le amit érzek és nem egy megadott vázlat szerint határozom be a mondanivalómat
![]() Hát ha ottlennél biztos. Nem igazán tudom, hogy ez sértés vagy dicséret.
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
![]() |
Ne bántsátok! Jó ötlet. Kirakom DS-re jó lesz egy kis reklám.
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
![]() |
sztem ezzel a noobok nyernenek. tegyuk fel, megy 1-2 pro, egesz nap mast sem csinalna mint a nyomorekoknak irogatna valaszokat mit meg hogy kell csinalni. az alap 5let jó, legyetek együtt,segítsétek egymást. de pont azok az embereknek nem fognak 1 ilyen klanba csatlakozni, akik értenek is hozzá, mert nekik nem kell 1 ilyen klán.
|
| Offline |
|
|
|
#9 | |
![]() |
Quote:
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#11 | |
|
Member
|
Quote:
az aki egyszerűen idegesítő (még azt is megkérdezi, hogy mivel kell menni) és az aki hallgat és rájön (én ilyen voltam szerintem, remélem legalábbis )Szeretném, ha egy nemzetközi hírű guild lennénk de csak magyarokkal. Nem szeretnék viszont olyat, hogy sehova se megy a guild. (ca, tg, boss, dungi) Hanem egy aktív pezsgő guildot kialakítani erős, tapasztalat játékosokkal. És ennek érdekében mindent meg is fogok tenni. |
|
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
|
de istenem ti néha annyira segghülyék vagytok.. nemhogy segítenétek neki leoltjátok a faszba...
bocsi hogy már így nyílvánulok meg de ez a nagy helyzet... -.- dejcood neked meg +1 |
| Offline |
|
|
|
#13 |
![]() |
akkor én azt tanácsolom neked, hogy ne guildet csinálj, hanem a friend listedbe kezd el gyűjtögetni ezeket az embereket, nem kell ahhoz 1 klánba lenni valakivel, hogy jól kijöjjetek, együt menjetek valahova, megbízható legyen és aktív, a többi majd jön magától.
|
| Offline |
|
|
|
#14 | |
![]() |
Quote:
|
|
|
#15 |
![]() |
Még hogy első rw3 meg első boss őlés xD Az ilyeneket úgyis vm atamkockák fogják véghez vinni akik 2 hétig napi 24 órába tolják majd és törökök....
|
|
|
#16 |
|
Member
|
Jó tanács! Lehet, hogy elkapkodtam kicsit azzal, hogy egyből guild. De csakis azért, mert úgyis lesz valami buzgómócsing aki első két napban csinál egyet és már ott is van a konkurencia, amit mint leírtam nem szeretnék. De azt örömmel venném, hogy aki itt van és játszani fog igéretet tesz arra, hogyha alapítok egy guildot jön.
|
| Offline |
|
|
|
#17 | |
|
Banned
![]() |
Quote:
Tényleg, isten lássa lelkem, nem az ötlet a szar de ne szálljunk már el. Elösször pl jó lenne közölnöd hogy ingame kit tisztelhetünk benned?! |
|
| Offline |
|
|
|
#18 |
![]() |
Lehet csekkóó az a multkori hasonló ötlete után
![]()
|
|
|
#19 |
|
|
12 hétig...ez arról fog szólni inkább, hogy mindenki egyénileg próbálja majd megnyerni a "versenyeket", aki csak tudja, és hogy majd áttranszferelhesse a megszerzett karit a cuccokkal, nem arról, hogy "cabalolimpia", hú de odaverjük a törököket, olaszokat, lengyeleket, stb mert "világbajnokság". a másik dolog meg, aki még nem ismeri "annyira" a játékot, az ne a 12 hetes tesztszerón akarja majd megtanulni, mint amit írtál, "hogy mivel kell menni". harmadik dolog, akinek van lehetősége prémet venni, és keni is a játékot, az nem egy lv1es kari tápolgatására fogja elszórni(hacsak nem a rózsadombon veri a...), hanem inkább a már felmutatott kariját fejlesztené tovább, SZERINTEM.
tegyük fel, valaki kurvanagy máker, és a 12 hét alatt ki üt egy seh-et vagy sem-et a tesztszerón, na de ha valaki 12 hétig!!! farmol a normál karijával aos-ban, ft-ben, és még ha ő a világ legszerencsétlenebb arca, még akkor is több lóvét farmol össze ennyi idő alatt, arról nem is beszélve, ha csak egyszer mákol be valami értelmeset. időpazarlás a cabalolimpia, én így látom, meg a "magyar összefogás" utópiád is, de sok sikert. |
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
|
Ez mind szép és jó...de ezen a szerveren versenyek tömkelege fog zajlani és ha pl. a guildban valaki nyer a másik veszít MÁR menni fog a vita és tudom milyen fárasztó egy ilyet végig ,,halgatni" (Ahogy már a magyar játékosok nagy részét megismertem(jupiteren,de szerintem mercen vagy marson sincs máshogy)minden napos esemény lesz ez. Úgyhogy én a részemről maradok a buddy list-nél
)
![]() Last edited by Araknia; 10-12-2009 at 18:32. |
| Offline |
|
|
|
#21 |
|
Member
|
Gondolt valaki arra hogy nem lesz nagyon normális craftolt item? Mindenki LV1-ről kezd, craft LV1. Valószinűleg nagyon magas árakon fog menni a craft alapanyag.
12hét alatt nem tudom hogy fogják felhúzni a craftot. |
| Offline |
|
|
|
#22 | ||
|
Member
|
Quote:
nem Quote:
|