|
Welcome to the CABAL Online - Community Forums forums. You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining the free community forums you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! This is the registration for the CABAL FORUMS ONLY. If you wish to register for the game click here. |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() |
![]() A Cabal győzelmét ünnepeljük a "Legjobb grafika" és a "legjobb közösség" kategóriákban (az MMOSite felhasználók szerint). Az elkövetkező 3 hétben nagyobb EXP, Skill EXP és WEXP szerezhető, és a droprate növekszik kicsit. Március 9 és 29 között az alábbi táblázat alapján lehet számítani a növekményekre (magyar idő szerint): Code:
11:00~14:00: Skill EXP +50%, WEXP +15%, Drop Rate +10% 14:00~17:00: EXP +15%, Skill EXP +25%, WEXP +10%, Drop Rate +10% 17:00~20:00: EXP +25%, Skill EXP +50%, WEXP+15%, Drop Rate +25% Happy Hunting!
|
|
|
#2 |
|
|
És még ezt is időintervallumokba..
Siralom
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
|
Aki a kicsit..
|
|
#4 |
![]() |
A vicc az, hogy 14-17 közt nincs is TG, mire jó a wexp bónusz?
|
|
#5 |
|
|
ez téll eléggé szégyen h ezt a minimális növelést is idörendbe rakják...
|
| Online |
|
|
|
#6 | |
|
|
Quote:
DD
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
|
Szerintem az a vicc hogy tegnap nemis volt event
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
|
most mivan?van event v nincs?első nap kijelezte h skill exp+40% meg stb de most már nem.1 napig tartott össz-vissz?
|
| Online |
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Nemzetközin azt írták, hogy az event megy, csak nincsen kiírva, meg NPC sincs, de attól függetlenül elvileg van még event.
|
| Online |
|
|
|
#10 |
|
|
Amúgy szerintem sem megy, mert ha ez lenne, akkor tg - ken érezném a + wexpet, de ugyan annyit kapok, mint amennyit szoktam.
|
|
|
#11 |
|
|
|
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
|
eddig nálam müködött az adott intervallumokban jobban jött az exp sőt az 5órás tg-n is 46% wexpet kaptam ( 40wexp + 15%)
|
| Offline |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|